• vlatkomarkovic
    521

Pošteno, samo želim izraziti svoje zabrinutosti, jer se događalo i većim (financijskim mocniijim) organizacijama od Dinamo, ali ok imati ću povjerenja.
  • vlatkomarkovic
    521

Ovo znači da je ili jako dobro ime ili jako loše....

Ako je jako dobro mislim da znam o kome se radi, ako je jako loše onda ne znam ili ćemo se svađati jako puno na forumu svi živi I ne živi.
  • Orc123
    11.1k
    Citam i ne vjerujem koliko konstrukcija i dekonstrukcija....i onda meni kazu kako sirim histeriju....strasno!

Ps. Odlican potez kluba da prosirimo plavu obitelj......
  • Tongo Doumbia
    6.1k
    Dobit ćemo par “Plavih prijatelja” iz Njemačke? :chin: :wink:
  • vjeko1701
    13.3k
    Imamo, al ne smijemo. Izgorit ce forum :sad:Papastrumf

Ovaj smajlić ne uljeva povjerenje xD
  • Logistika
    1.4k
    off topic. Kako to sa farmama botova funkcionira. Vidim da se to sa.botovima jako zakuhalo posljednjih godinu dana. Nema valjda politicke stranke koja nema vojsku laznih profila nekih. Mozes i u inbox ili neku drugu temu.
  • petrinjskikokošinjac
    110

Reci koga si vidio danas na porti...
  • Droljo
    13.7k
    Znam ja!

Portira. :starstruck:
  • Papastrumf
    15k

Rekao sam ti da je tajna za sad. Ne treba nam jos jedna histerija.
  • Mali Zeus
    16.3k
    to je taj smajlić jer mu je žao da će izgoriti forum kad vidi to sjajno ime.
  • NB86
    16.2k
    Strpimo se svi jos 10ak dana, valjda ce do kraja pauze bit rjesen SD
  • Iskrenjak
    284
    Kako ide ona stara - besposlen pop i jarićima oibe dijeli :lol:
  • serbus
    4.7k
    To, naravno, nije primjenjivo danas jer računati članstvo prije demokratizacije kluba nije ni fer ni korektno,Bosskovitz

Baš me zanima zašto ne? Ja sam recimo član iz tog mračnog doba baš iz razloga nade da će jednog dana biti ovakav i bolji. Nisam smatrao da je dinamo Mamićev isto kao što sad ne smatram da je dinamo DP i sad kreće od nule. Što recimo da se tražilo članstvo na izborima od 3,5 ili više godina nikad nas nebi bilo dovoljno ... Ako navijamo da nema predaje kad ide loše na terenu, zašto ne bi bili i član kluba kad je oduzet navijačima ali kao član čekaš promjene. Po tome ako DP u nekom ludom scenariju skrene s puta kaj onda opet netreba biti član na godinu, dvije,tri dok ne dođe neki xy koji nam obeća još više demokracije u dinamu.

Po meni ne postoji osoba zbog koje ne bi trebalo biti član dinama.
    Dinamo je iznad jednih i drugih klub ne počinje ni ne završava sa nikim od nas.
  • Bosskovitz
    15.9k
    Ja sam recimo član iz tog mračnog doba baš iz razloga nade da će jednog dana biti ovakav i bolji.serbus

I ja sam. Nisam nigdje rekao da je Dinamo jednako Dinamovo proljeće niti da sad kreće od nule, nego da bih u kontekstu ostvarivanja aktivnog i pasivnog biračkog prava na demokratskim izborima kao inicijalnu godinu (u nekom kontekstu ostvarivanja većih prava ili kvalifikacije prava) smatrao onu u kojoj su demokratski izbori uvedeni u statut - to je 2023. godina. Ni ti ni ja ništa time ne gubimo.

Što se tiče nekih drugih aspekata, recimo simboličnog nagrađivanja članova koji su dugogodišnji neprekidni članovi (što bih isto volio da se u jednom trenutku uvede), svakako bih računao i članstvo prije uvođenja demokratskog statuta.

Po tome ako DP u nekom ludom scenariju skrene s puta kaj onda opet netreba biti član na godinu, dvije,tri dok ne dođe neki xy koji nam obeća još više demokracije u dinamu.serbus

Ajde nemojmo uspoređivati neusporedivo. Tada smo imali autokraciju, danas imamo demokraciju. Dinamovo proljeće je demokratski izabrano i ako će htjeti voditi klub morat će dobiti podršku članova svake četiri godine, dok su oni prije zasjeli u klub na nikome zaista poznat način i njime vladali egidom koju ništa bolje ne opisuje od one Rožićeve izjave "Ovo je naš Dinamo, navijači nek si osnuju svoj".

Dinamo je iznad jednih i drugih klub ne počinje ni ne završava sa nikim od nas.serbus

Apsolutno, mislim da oko toga niti nema dileme. Razliku u mišljenjima sam objasnio gore i, čisto da napomenem - ovo je isključivo moje osobno mišljenje, molim da ga nitko ne interpretira na neki drugi način.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.