• Droljo
    23.4k
    top rotacijski igrač.Maxova dijagonala

Mi takvih imamo petnaestak...
  • Zg123
    3.1k
    Pa mislim tko je doveo Oliverasa? Sigurno nije Maric, zna se ko mu je agent i ciji je on prijatelj. Mi placamo igraca drugom klubu da grije klupu i to na poziciji koja nam je deficitarna godinama. Jebote zamisli koliko los moras biti da nemas niti jedan nastup u hnlu?

Bjelica po meni isto nije Maricev deal, ne bih se cudio da je Zeko isto tu dirigirao i populisticki se zalagao za Bjelicu. Maric je nesposoban, ali sigurno nije donosio sve odluke sam kao npr Boto u Osijeku.
  • Chempers
    1.1k
    Pa zajedno su činili najgori tandem u povijesti, ne samo Dinama i HNL-a nego vjerojatno od početaka nogometne igre.
  • Jurki
    20.9k
    Pa mislim tko je doveo Oliverasa? Sigurno nije Maric, zna se ko mu je agent i ciji je on prijatelj.Zg123

Ista stvar je i sa Cannavarom.
    Meni je nepojmljivo da predsjednik kluba svojem prijatelju sparkira igraca u klub i da taj igrac ima jednak doprinos kao dio prve momcadi isto kao i ja. I jos je k tome na placi u klubu.

Kaj treba da postanemo odlagaliste Zahlavijevog šrota od igraca, samo zato kaj je prijatelj sa Zajecom?

Gde je tu onda boljitak i prosperitet kluba?? I kakve koristi ima Dinamo od Oliverasa kojeg placa?

Ako to nije sukob interesa da ti svojem prijatelju pogodujes.. onda kvragu sve.
  • SAS1987
    19.2k
    Zajecom. O čemu razgovarajukeppi

O košarki :lol:
  • masacusec
    6.9k
    O košarki :lol:SAS1987

• keppi
    468
    Nakon što je Miro dao info o Mudražiji .....očekivao sam da će na jučerašnjoj sjednici biti govora i o tome u smislu blagoslova ovog transfera ili ne.
    Vidim da u smislu ovog igrača uglavnom prevladava nesigurnost u smislu njegove stvarne kvalitete.
    Netko je rekao i čemu žurba s ovim transferom. Mogućnost je da će njegova cijena do ljeta i rasti (ako npr zabije još golova i ostane drugi strijelac lige ili čak prvi) ....teško je sada predvidjeti.
    Osobno u njemu vidim solidnog igrača koji može pojačati konkurenciju i biti u određenim situacijama i koristan, ali vidim i igrača koji ima manje-više definirane limite.
  • Paggini
    74.5k
    Selahi još nije produžio ugovor, rekli bi neki ljudi da čeka Dinamo da dogovori uvjete za prelazak na ljeto? A možda bi nam dobro došla jedna šestica, koju ne bi platili par milijuna eura?

Evo samo za razmisljanje...
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Selahi je vec trebao ovu zimu bit nas igrac i da je tako doslo siguran sam da sad ne bi bili ovako razbijeni.
  • Paggini
    74.5k

Ha šta je moglo biti je moglo biti, to ne možemo utjecati jbg. Ali šta može biti je druga priča. Daj liku 500k godišnje, neki bonus za potpis i miran si na šestici.
  • San Lorenzo
    23.6k
    Za šesticu imamo i Franjića koji svakom novom utakmicom pokazuje da nije bek.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    nije ni šestica , čovjek izgubio nivo totalno kad bi morao forsirao bi Pavića . A slažem se kao sa @Paggini kikijem za Selahija kao većina na forumu a i šire. Ludo mi je ta taj igrač nije dogovoren davno. Šta je on napravio nama da ga niko od stručnjaka ne vidi u Dinamu? Uzimamo mudrija jer mu ističe ugovor. Pa šta bude. A Selahija nećemo ni štapom ,ludom čovjeku je jasno da mi od 50 igrača nemamo njegov profil,agresivnost koju donosi a time i mir ostalima u vezi. To mi me ide u glavu nikako
  • prefontaine
    5.6k
    Možda čovjek/agent jednostavno ne žele u Dinamo...
  • emreli21
    457
    to je riješeno. dogovoreno sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.