• Kujtim Shalla
    4.3k
    Niko nije odgovarao ni prije dok se davalo 4 milje za Šutala ,dok se produži ali ugovore zagorcu ,ma da ne nabrajam koliko flopova , stefulja ,špikića itd itd. Pa sad da se odgovara za Belcara koji je na pozajmici, za Mudrija koji će doći za malu plaću i nula eura. Kakvi dušobrižnika sad ovdje odjednom da jednostavno umirem od smijeha. Ponekad je bolje pročitati glup komentar nego potrošiti pet minuta da ga napišeš. E bože
  • Dinaminjo
    1.3k
    Znam sto je Krana rekao..

..da ne zeli uzimati mjesto mladima.

Ako na kraju sezone zeli uzet lovu negdje, fine.
    Ali ako postoji 5% sanse da dode u Dinamo, trebalo ga je bar pitat prije (navodnog) dovodenja Mudrazije
  • sarenicvjetic
    47
    Ma sad je definitivno da neznanje i zasljepljenost vladaju u klubu.
    Imaš to sto imaš,patis iz kola u kolo. Rusi se atmosfera,nema mladih i nema rezultata,a mi ništa ne mjenjamo. Koda će se sve samo od sebe posložiti.
    Imaš jednog jedinog juniora koji je 3 puta kroz prireme(doduše zadnje nije ni dobio 10 minuta) pokazao dovoljno kvalitete da mu daš šansu čovječe!
    Koji ti je bio osvojio Ramljak i bio najbolji igrač,koji ti je ostao za kikiriki u klubu a mogao je ići za lovom dalje.
    Nebitno zvao se on Mikić,Šunta Jakir ili kako već.
    Ako je pokazao zasluzio,daj im šansu. Mi koda se bojimo sto će reci pojedinci ak će klinci zaigrat koju. Sramite se svi,isti taj pojedinac vam je prodao naslov ove sezone svojim ego-sranjima
  • Maxova dijagonala
    3.1k
    Nadam se da je istinita priča o dolasku Mudražije u Dinamo.
    Za vas koji se brinete za odštetu,mislim da Šikić ima dogovor sa iskusnijim i zaslužnim igračima(Marić,Bubanja,Bartolec,Kalaica,sumnjam da je za Čopa išta plaćeno...) da ih pušta besplatno u slučaju unosnije ponude.
    Domaći dečko,12 golova u hnlu za sad,najbolji protiv velike četvorke,top rotacijski igrač.
    Trebalo bi u Dinamo vratit još jednog "našeg" igrača iz hnla,Oliver Zelenika je najbolji golman hnla,odličan na crti,izlascima i igri nogom.
    Uz to sve je u zrelim golmanskim godinama i može bit odličan mentor Čavlini iduće sezone.
  • wolfgang14
    2k
    Oliver ZelenikaMaxova dijagonala

i 11 clean sheetova u 20 utakmica
  • IvanS
    263
    ↪Peškaman kak ne shvacate jedno, da igrace dovodi SD a ne Uprava ili netko deseti! Mi nemamo SD a umjesto da to rijesimo mi dovodimo igrace!? Tko je tu lud!? SD i ovako mora provjetriti svlacionicu, zar mu trebaju jos neki igraci koji mu mozda nece biti po ukusu? Pa pricekas imenovanje SD koje mora biti ovaj mjesec ako smo ozbiljan klub i onda taj SD odlucuje po prijedlozima skauta ili koga vec jel Mudri za Dinamo ili ne. Tko bi trebao stvarati igracku krizaljku, navijaci, Zajec, Manenica?? Pa to se ne radi tako u ozbiljnom klubu!

SD dovodi igrace i kasnije odgovara za iste! Ovo je amaterski! Nirko nece ukrast Mudrija u narednih mjesec- dva da se moramo zuriti! A ako bi on rađe izabrao tamo neki klub iz Madarske ili Bugarske prije Dinama onda nema sta ni raditi ovdje. On u bolji klub od Dinama ne moue otici ni u snu!
    Orc123

I što sada ima klub od toga što je Marić (ajmo tako reći) kriv za prijelazni rok??? Kad se već priča o tome da se treba znati tko je kriv.

Što sada? Kriv je Marić! I? Sad smo zadovoljni svi...? Ili?
  • keppi
    312
    Loši rezultati prelili su se na sve razine kluba.
    Meni je zbilja dobro pitanje koliko je Marić zbilja sam odlučivao. U proteklom razdoblju po portalima i novinama ima hrpa slika sa utakmica gdje je gotovo uvijek zajedno sa Zajecom. O čemu razgovaraju?
    Nije realno da se nije i Zajeca nešto pitalo za mišljenje prilikom dolaska pojedinih igrača, a vjerujem da su i mnogi drugi iz uprave ili oko kluba (npr. sportski dio kluba) imali određeni utjecaj oko pojedinih transfera. Daleko od toga da ga branim, ali sada sve po Mariću...neka pojedinačno budu frajeri pa priznaju i svoje greške.
    Ok, greške su također dio svega ovoga....više me smeta samo upiranje prstom u neke druge, a ja ili mi nismo krivi.
  • Droljo
    13k
    top rotacijski igrač.Maxova dijagonala

Mi takvih imamo petnaestak...
  • Zg123
    1.3k
    Pa mislim tko je doveo Oliverasa? Sigurno nije Maric, zna se ko mu je agent i ciji je on prijatelj. Mi placamo igraca drugom klubu da grije klupu i to na poziciji koja nam je deficitarna godinama. Jebote zamisli koliko los moras biti da nemas niti jedan nastup u hnlu?

Bjelica po meni isto nije Maricev deal, ne bih se cudio da je Zeko isto tu dirigirao i populisticki se zalagao za Bjelicu. Maric je nesposoban, ali sigurno nije donosio sve odluke sam kao npr Boto u Osijeku.
  • Chempers
    491
    Pa zajedno su činili najgori tandem u povijesti, ne samo Dinama i HNL-a nego vjerojatno od početaka nogometne igre.
  • Jurki
    16.1k
    Pa mislim tko je doveo Oliverasa? Sigurno nije Maric, zna se ko mu je agent i ciji je on prijatelj.Zg123

Ista stvar je i sa Cannavarom.
    Meni je nepojmljivo da predsjednik kluba svojem prijatelju sparkira igraca u klub i da taj igrac ima jednak doprinos kao dio prve momcadi isto kao i ja. I jos je k tome na placi u klubu.

Kaj treba da postanemo odlagaliste Zahlavijevog šrota od igraca, samo zato kaj je prijatelj sa Zajecom?

Gde je tu onda boljitak i prosperitet kluba?? I kakve koristi ima Dinamo od Oliverasa kojeg placa?

Ako to nije sukob interesa da ti svojem prijatelju pogodujes.. onda kvragu sve.
  • SAS1987
    16.4k
    Zajecom. O čemu razgovarajukeppi

O košarki :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.