• db-izbjeglica
    16.7k
    ljudi moji, nogometnom klubu ne trebaju samo igrači za prvih 11, trebaju i rotacijski igrači, trebaju i igrači koji će po statusu biti i ispod rotacijskog igrača.

svi "elitni" HNL igrači, a netko tko u tekućoj HNL sezoni zabije 12 golova to zasigurno jest, imaju mjesta u dinamu, samo ih treba znati uklopiti u cjelokupnu momčad i dati im pravu ulogu.
  • GeneralNapoleon
    1k

Pa da. Poanta je da smatram da nam u koncepciji momcadi uopce nije potrebna druga spica a la Mudrazija. Ali zato nam nasusno fale defenzivniji, trkacki jaki, duel vezni. Sto ova dvojica bas jesu.
  • Jay
    695
    Po meni Mudri nije neki gamechanger, ali će itekako dobro doći. Igrač koji je doma, koji cijeni priliku u najdražem klubu, ne gleda gdje će pobjeći iduće godine. Ima iskustvo i glad koja nam nedostaje u domaćem prvenstvu. Neće sigurno kod nas imati brojke iz Lokomotive, ali ako je to korak prema građenju sistema domaće + par stranaca od mene veliki plus.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    kako sad čudno zvuči kad spominjemo igrače koji su rušili i nas i tovare u više navrata ,ma ne samo te igrače nego bilo koga u kontekstu rotacijskih igrača kraj naših zvijezda i njihovih predstava. Osim cijene i plaća koje skupljaju uredno rijetki su oni koji se nemogu zamjeniti. Kad se sjetim sage oko Cordobe ,pa Mbuku doveden umjesto Brode ,jbt ko je nama bio sportski. Ovdje smo se svi radovali što se svlacionica skratila. Što se kao riješio Bulata , Šutala. Na kraju bi nam sad i oni
    dobro došli. Pa i Tola za razbijanje bunkera . Iskreno se nadam da će novi sportski biti predstavljen uskoro. A možda čak o više da dodje na ljeto a da je dogovoren već i da u miru slaže kockice i gleda sa strane
  • Mihaljević
    11.9k
    U sezoni u kojoj gledam Mbukua, Corodbu, Kačavendu, Špikića i slične igrače da se žalim na Mudražiju koji se sprda sa cijelim HNL-om? Ni Stojković nije nešto previše potkovan tehnički igrač pa je jedan od boljih naših ove sezone. Mudri je top igrač i treba nam za dopunu rostera, kojeg nemamo, bez obzira što mislimo da imamo. Mudri je dokazana HNL klasa, pa ja više vjerujem nekom ko zabije 20g u HNL-u nego nekom ko zabije 10 u Ligue 2, Zweiti i sličnim dmr ligama. Pa da smo imali Mudražiju na neprirodnoj poziciji kao što je lažna devetka ili desno krilo pa 9/10 zicera bi zakucali.
  • Zagreb1992
    2.1k
    Mudražija u Dinamu i Mudri u Lokomotivi dva različita pojma ..tamo je glavni igrač ..ovdje će biti sporedni i pitanje kako će se naviknuti na to on
  • NitkoBitan
    23.6k
    Mudrazija je bio u Lokomotivi katastrofalan kada je bio u drugom planu iza Vrbancica.
  • Orc123
    10.8k
    Ja cu opet ponoviti. Mudrazija je ok igrac koji po meni noje potreban ali.....karikiram, da je sada ru SD i da odluci da nam treba, ok, podrzat cu to kao i sve deugo.

Nije sporan Mudrazija, sporan je tajming dovođenja! Uprava je trebala do sad vec rijesiti SD koji ce slagati krizaljku momcadi kako on misli da treba a nece to raditi to Zajec, Manenica, Podnar ili netko deseti!
    Ovdje se kose ovlasti i kompetencije nekoga.....
    Ne mozemo mi sad dovesti t igraca i onda SD...koji kurac ce nam onda SD ako cemo prije toga nakrcati momcad novim igracima za koje ni neznamo jel ce taj SD imat u svojoj viziji! I ovako imamo previse rotacija! Dovest SD i onda nek on dovede Mudraziju, Eduarda, Marulica, Busha ili Kramarica....nije bitno! Bitno je da znamo tko je za sto zaduzen, tko sta radi i tko ce za to odgovarati.......
    Tko ce odgovarati ako Belcar i Mudri ispadnu promasaji?

Glupost je tajming a ne Mudrazija!
  • Odani Zgd
    79
    Mudri je izgleda onda doveden,samo da ne kojim slučajem u Rijeku ili Osijek.Prinova da,pojačanje nikako...
  • Mihaljević
    11.9k
    Tko ce odgovarati ako Belcar i Mudri ispadnu promasaji?Orc123

Isti oni koji Marića stavljaju u prvi plan.
  • CastAway1986
    2.7k
    Mudrazija kao joker i rotacija od mene palac gore !
  • Jaja
    19
    Ako je istina ovo za Mudraziju onda upravi veliki minus. Ako smo nekog znali proizvest i dobro prodat to je 10-ka. Mudrazija bi mogao stopirat razvoj Stojkovica Kacavende Sunte Vrbancica itd. Ako se vec dovodi igrac na toj poziciji to mora bit netko mlad kog cemo prodat za 3 put vece novce npr Zvonarek ili Vidovic. A ne lik od 28 godina koji vjerojatno nije pojacanje nego prinova.
  • Omake
    6.1k
    onda poslije Mudrazije najbolje krenuti po obranu Ružomberoka.
  • Teofil Kateran
    1.9k
    I po Hameda Konea :lol:

[img]http://48328163177-e5bc3fa8cb-b.jpg
  • Ludovic IX
    8.2k
    imamo najbolji napad bez prvog napadača i kulena koji je za svojih 10 golova još fulao 20 zicera. Znači nije napad taj koji treba popraviti. Treba obranu učvrstiti pa će lakše i golovi padati.

P.s. volio bih vidjeti koliko mi golova zabijamo iz tranzic9je a koliko na postavljenu obranu. Rekao bi da mi duplo više od drugih na postavljenu obranu jer se svi protiv nas brane sa 6 igrača u 16 minimalno.

S druge strane, mi većinu golova primamo iz tranzicije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.