↪Peškaman kak ne shvacate jedno, da igrace dovodi SD a ne Uprava ili netko deseti! Mi nemamo SD a umjesto da to rijesimo mi dovodimo igrace!? Tko je tu lud!? SD i ovako mora provjetriti svlacionicu, zar mu trebaju jos neki igraci koji mu mozda nece biti po ukusu? Pa pricekas imenovanje SD koje mora biti ovaj mjesec ako smo ozbiljan klub i onda taj SD odlucuje po prijedlozima skauta ili koga vec jel Mudri za Dinamo ili ne. Tko bi trebao stvarati igracku krizaljku, navijaci, Zajec, Manenica?? Pa to se ne radi tako u ozbiljnom klubu!
SD dovodi igrace i kasnije odgovara za iste! Ovo je amaterski! Nirko nece ukrast Mudrija u narednih mjesec- dva da se moramo zuriti! A ako bi on rađe izabrao tamo neki klub iz Madarske ili Bugarske prije Dinama onda nema sta ni raditi ovdje. On u bolji klub od Dinama ne moue otici ni u snu! — Orc123
Pa mislim tko je doveo Oliverasa? Sigurno nije Maric, zna se ko mu je agent i ciji je on prijatelj. — Zg123
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.