• Kujtim Shalla
    4.3k
    Niko nije odgovarao ni prije dok se davalo 4 milje za Šutala ,dok se produži ali ugovore zagorcu ,ma da ne nabrajam koliko flopova , stefulja ,špikića itd itd. Pa sad da se odgovara za Belcara koji je na pozajmici, za Mudrija koji će doći za malu plaću i nula eura. Kakvi dušobrižnika sad ovdje odjednom da jednostavno umirem od smijeha. Ponekad je bolje pročitati glup komentar nego potrošiti pet minuta da ga napišeš. E bože
  • Dinaminjo
    1.3k
    Znam sto je Krana rekao..

..da ne zeli uzimati mjesto mladima.

Ako na kraju sezone zeli uzet lovu negdje, fine.
    Ali ako postoji 5% sanse da dode u Dinamo, trebalo ga je bar pitat prije (navodnog) dovodenja Mudrazije
  • sarenicvjetic
    47
    Ma sad je definitivno da neznanje i zasljepljenost vladaju u klubu.
    Imaš to sto imaš,patis iz kola u kolo. Rusi se atmosfera,nema mladih i nema rezultata,a mi ništa ne mjenjamo. Koda će se sve samo od sebe posložiti.
    Imaš jednog jedinog juniora koji je 3 puta kroz prireme(doduše zadnje nije ni dobio 10 minuta) pokazao dovoljno kvalitete da mu daš šansu čovječe!
    Koji ti je bio osvojio Ramljak i bio najbolji igrač,koji ti je ostao za kikiriki u klubu a mogao je ići za lovom dalje.
    Nebitno zvao se on Mikić,Šunta Jakir ili kako već.
    Ako je pokazao zasluzio,daj im šansu. Mi koda se bojimo sto će reci pojedinci ak će klinci zaigrat koju. Sramite se svi,isti taj pojedinac vam je prodao naslov ove sezone svojim ego-sranjima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.