• Izet Hajrović
    4.3k
    pa da, to je nekako logično kad 70-80% utakmice napadamo na postavljenu obranu. Logično je da onda i zabijamo na postavljenu obranu, a isto tako je logično da je jedina šansa suparniku da zabije upravo iz tranzicije jer se rijetko nalaze u poziciji da nas napadaju na postavljenu obranu. Obranu treba popraviti, trebamo imati veznjaka koji je sposoban braniti tranziciju, kao i stopere za takvu igru. Ali dobro, pustimo to sad po strani, samo fokus na derbi.
  • NORTE
    14k
    I za ovaj trenutni dinamo Mudri bi bio pojačanje!
    Greška je dinama što ga nije doveo ni u jednom od posljednja dva roka.

S obzirom na to da na ljeto odlaze Bati i Sučić - Mudri nam je potreban.
  • MarK
    888
    Mudražija bi mogao biti dobar backup napadač
  • Droljo
    12.9k
    Bravo. Kad prodamo baturinu treba kupit mudražiju kojeg nitko neće ni đaba pa mora novi ugovor potpisat sa lokomotivom... Strašno
  • Peškaman
    6.2k
    Ja stvarno ne razumijem što želite, dovede se pet stranaca - ne valja,oni su protiv domaćih igrača,uništili su školu nogometa.
    Evo dovede se Belcar i Mudražija za sljedeću sezonu - ne valjaju ni oni.

Mudražija vjerojatno neće biti igrač za prvih 11 u Europi nego rotacija i vjerojatno će dijeliti minutažu u HNLu.
    Zamjenu za Baturinu mi ne možemo dovesti instant jer nemamo financijsku moć da je dovedemo.
  • Cif
    279
    Mudražija bu u Dinamo prošel ko Tibor Halilović
  • Orc123
    10.8k
    kak ne shvacate jedno, da igrace dovodi SD a ne Uprava ili netko deseti! Mi nemamo SD a umjesto da to rijesimo mi dovodimo igrace!? Tko je tu lud!? SD i ovako mora provjetriti svlacionicu, zar mu trebaju jos neki igraci koji mu mozda nece biti po ukusu? Pa pricekas imenovanje SD koje mora biti ovaj mjesec ako smo ozbiljan klub i onda taj SD odlucuje po prijedlozima skauta ili koga vec jel Mudri za Dinamo ili ne. Tko bi trebao stvarati igracku krizaljku, navijaci, Zajec, Manenica?? Pa to se ne radi tako u ozbiljnom klubu!

SD dovodi igrace i kasnije odgovara za iste! Ovo je amaterski! Nirko nece ukrast Mudrija u narednih mjesec- dva da se moramo zuriti! A ako bi on rađe izabrao tamo neki klub iz Madarske ili Bugarske prije Dinama onda nema sta ni raditi ovdje. On u bolji klub od Dinama ne moue otici ni u snu!
  • marcio amoroso
    40k

U 24 sata si napisao 7 postova koji su doslovno isti.

Razumjeli smo da se ne slažeš sa dovođenjem Mudražije i da misliš da se trebalo pričekati sportskog direktora.

O ovom ljudi pričaju kad spominju histeriju koja se diže nepotrebno. Upravo o ovom tvom ili sličnom histeriziranju.

Prvo i prvo Mudražija nije potpisao, a drugo i drugo uopće ne znaš hoće li potpisati.

Ajd sad u sljedećih 48 sati još 14 postova da ne razumiješ kako dovodimo Mudražiju bez novog sportskog. Drži prosjek.
  • Bosskovitz
    15.2k
    Za mene je Mudražija nešto kao Kule - naš dečko koji za razliku od velike većine igrača u klubu zaista voli klub i Dinamovac je (nisam ga jednom viđao na tribini), razumije veličinu ovog kluba i nametao bi ju igracima koji ne razumiju, neće se ni ljutiti ni raditi neku dramu jer ne igra konstantno, uvijek će biti spreman uletjeti u igru maksimalno motivirano i ako nije skup - a vjerojatno nije - odlična je dugoročna opcija za backup drugu/treću opciju na svojoj poziciji.

Problem nastaje jedino kad se dogodi, kao ove godine s Kuletom, da slijedom okolnosti treća opcija postane jedina opcija. A to se više ne smije dogoditi.
  • Droljo
    12.9k
    Zamjenu za Baturinu mi ne možemo dovestiPeškaman

Točno. Moramo stvoriti novog i kako ti se sad mudražija od 27 godina uklapa u tu priču?
  • Danko
    1.6k
    Ja nisam siguran oko mudražije ali ipak, da danas istrči u prvih 11, kladio bih se da će zabiti... :meh:
  • Peškaman
    6.2k

Stvaramo novog Baturinu koji dijeli minutažu s Mudražijom (ako ga uopće dovodimo) koji je iskusan igrač za HNL a može pomoći i u Europi ili smatraš da 'novi' Baturina,mladić od cca 18-22 godine može sam iznijeti teret HNLa i Europe?
    Pa i Baturina nije na početku igrao svaku utakmicu nego se dozirala njegova igra uz iskusnijeg igrača.
  • CastAway1986
    2.7k
    pa ti si sam rekao da je dolazak Belcara odličan potez ! Sad pišeš 100 postova tko će odgovorati ako Belcar i Mudri ispadnu flopovi..Pa valjda Manenica ..
    Marić je dobio otkaz zbog svojih loših procjena ali je dobio prekasno
    Mudrazija sigurno se slažeš da bi dosao samo kao rotacija i neka vrsta jokera s klupe pritom uz ne preveliku placu , tako da neznam kako će ispasti loš potez..
  • GeneralNapoleon
    1.1k

Stojkovic je novi Baturina a uz Stojkovica ne treba druga spica Mudrazija nego recimo Vrbancic za razvoj.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    a razbu ne možemo samo crnce dovoditi, treba malo balansa :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.