• Chempers
    496

Pa vjerojatno je planirao rekonstrukciju kadra koja se nije sviđala SD-u i onima koji su mu držali leđa. A čak i da nije tako ove priče rekla kazala da je otpušten jer valjda nekom nije rekao dobar dan su priče za malu djecu.
  • Paggini
    40.7k

Da, da, a taj Bjelica kao poštenjačina i stabilna osoba nije priča za malu djecu, pogotovo što je stabilno i poštenjački otišao i iz Osijeka, Trabzona i Uniona prije toga.

Dobri naš Neno, a jesmo ga sjebali!
  • De Oliveira
    1.4k
    mislim da je jedan od nasih velikih problema ove sezone nestandardizacija. Ne vjerujem da je ista cetvorka u obrani povezala tri utakmice za redom. I da nema sljedece tri utakmice Galesica, Misica i Petkovica npr. Nevistic - RPG, KTC, Torente, Franjic - Stojkovic, Kacavenda, Rog, Baturina, Pjaca - Kanga bi morali uz pravi pristup biti dovoljni za sljedecih 7 utakmica koje imamo do sljedeceg derbija, a sve su sa protivnicima koje kada smo na 100% trebamo pomeati. Nakon toga ce se i ova trojica vratiti. Ako ih doceka zaostatak do 3 boda za prvim, onda u zadnjih 5 kola uzimamo naslov
  • San Lorenzo
    19k

I dok je bio tu i kad je dobio otkaz pisao sam da nema rezultatski background da ostane, je da smo mi u par utakmica trebali pobjediti umjesto remizirati ili izgubiti ali sve je to tanko...olakotna mu je okolnost što je došao u žiži sezone na dvije utakmice tjedno, na ekipu koju niti je selektirao niti pripremao, a i kad bi se nešto zalaufali, došla bi reprezentativna pauza...ono na što sam zamračio je da Bjelicu mjenjaš totalnim trenerskim anonimusom i likom kakve sam inače vezivao za divlje klubove sa ludim gazdama po Bugarskoj i Rumunjskoj, likom koji baulja svijetom i prodaje svoje veliko igračko ime naivcima koji nasjednu.
  • El Madrigal
    192
    Teška pitanja, već sam na drugim temama rekao da ako ne pobjedimo Hajduk da treba dati priliku mladima i onima koji je iz mnogih razloga nisu dobili. Ali nakon 6 kola druge polovine prvenstva, odstojanje za Rijekom i Hajdukom je isto. Dakle 7, odnosno 6 bodova. Što će reći da su sva tri predendenta na naslov SHNL osvojili 10 od mogućih 18 bodova. To znači da ako mi pobjedimo idućih 5, a to su Slaven, Loksa, Varaždin, Istra i Šibenik, Rijeka i Hajduk neće to sigurno moći, prvo jer igraju međusobno, a drugo jer će barem još jednom u idućih 5 kola negdje kiksnuti. Nakon toga ostaje još 7 kola u kojima igramo svi sa svima međusobno. Po toj matematici, nije nemoguće i nije nevjerojatno. Po tome, dakle, vjerujem da je još uvijek moguće, a po cijeloj sezoni i trenutnom stanju u momčadi, ne. Ako ne idu derbiji, ajmo onda pobijediti ovih 5 idućih. U međuvremenu je i reprezentativna stanka, kad će se Bruno i Mišić oporaviti. Opet je sve na igračima.
  • mlinchica
    2.6k
    mislim da je jedan od nasih velikih problema ove sezone nestandardizacija.De Oliveira

Ne samo ove sezone već je to počelo prošle sezone, a uz promjene trenera i učestalih ozljeda, nastavilo se i ove.

U zimi 2023. prodan je Orša, pa otišao Ademi.
    Početkom rujna 2023. prodana su još 3 od 5 standardnih igrača u 3 linije - golman, igrač u obrani i vezni/krilni asistencija/gol igrač. Rasprodaja standardne momčadi bez ikakvog plana za nadomjestak tih igrača jer su tada bile važnije bitke za moć i vlast. Cijelo ljeto je prošlo, a potpisalo se 2 igrača?! Max i Kaneko ako se ne varam, koji je stigao tek pred Aek. A znalo se već na proljeće tko odlazi.
    Ali trebalo se još i smijeniti trenera koji je bio prepreka u borbi za vlast.

Uz to, cijelu prošlu sezonu smo gledali izmjene po 2-3 igrača već na poluvremenima utakmica. Niti primisli za standardizacijom ekipe za prvih 11.
    Kako ih uigrati? Onda u zadnjoj fazi sezone kompletni zaokret u sustavu igre.

Ova sezona se dodatno unazadila s promjenom trenera od kojih je svaki imao svoj izbor liblinga za prvih 11.
    Jedan uzdiže Mmaeeea, drugi ga tjera da trenira s juniorima, treći ga ponovo vraća u prvu ekipu.
    Samo u tom slučaju je svaki put netko umjesto tog Mmaeea upadao ili ispadao iz prve ekipe.

Imaš nove klince koje trebaš gurat pa ti Stojke sjedi cijelu jesen zakucan za klupu, a igra Kačavenda.
    Dođe drugi trener i zalijepi za klupu Kaču, a Stojke u prvoj ekipi.

I onda na sve to imaš cijelu jesen i zimu ozlijeđene preostala 2 od onih gore spomenutih 5 standardnih, Petko i Mišić (uz sve ostale ozljede).
    Imaš promjene golmana gdje ti planirana jedinica nije ni blizu standardizacije u momčadi već godinu dana, a izredalo se 4 (četiri) golmana u službenim utakmicama.

To je potpuno nova ekipa s hrpom novih igrača, s 3 trenera koji svaki tjera svoje, uz igranje svaka 3 dana radi eu tekmi.

Kruna svega bi bila sada smjena trenutnog trenera i dovođenje, ponovo, potpuno suprotno karakternog poput Sopića, a i dalje smo bez sportskog direktora.

Kruha i igara.

A svejedno vjerujem, dok god postoji i jedan postotak šanse jer i dalje smo individualno najbolji ali nismo ekipa.
    To će nam biti presudno u finišu sezone i okrenuti na jednu ili drugu stranu.
  • NKDZ86
    3.1k
    s ovim trenerom i ovim kadrom, nažalost ne vjerujem.
  • seljak86
    2.9k
    Ne vjerujem u titulu, ali i ne katastrofiziram tu situaciju. Nekad ju moraš izgubit. Nije kraj svijeta, a na retardiranim fb komentarima mi se čini da je titula uvjet da se navija za Dinamo.
  • sport
    4.3k
    Dok god postoji matematička šansa vjerujem u titulu iako nam jučerašnji istup Zajeca ne pomaže u tome.
  • NKDZ86
    3.1k
    evo čak i na ovoj temi je Zajec kriv :rofl: zaboravili ste Sanjina...
  • sport
    4.3k
    Homogenizirao je ekipu kad je teško najavljujući rezanje troškova.
  • Hrvatski Gradjanski
    61
    Nema predaje. Do kraja.

Može tu još biti svega. Trenutno su nam najmanje šanse od prva tri kluba ali svašta se može dogoditi.

Ako pobijedimo do reprezentativne stanke utakmice i vrate nam se Petko i Mišić možda imamo šanse.

A onda treba raditi račun na kraju sezone.
  • Jaro
    9.3k
    ne kuzim kaj je tu upitno - pa izasle su cifre bonusa kad je bila orica sa soticekom:

bonus od 75 tisuća eura za Europsku ligu, odnosno, 160 tisuća eura za Ligu prvaka ako se Modri plasiraju u nju.

Ako Dinamo ostane treci vjerujem da je za KL jos nizi bonus (ako ga ima). Maknes taj bonus i gle - par milja rezanja troskova...
  • Droljo
    13.3k
    Prvaci bumo! Nema mjesta panici.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.