• Chempers
    489

Pa vjerojatno je planirao rekonstrukciju kadra koja se nije sviđala SD-u i onima koji su mu držali leđa. A čak i da nije tako ove priče rekla kazala da je otpušten jer valjda nekom nije rekao dobar dan su priče za malu djecu.
  • Paggini
    40.1k

Da, da, a taj Bjelica kao poštenjačina i stabilna osoba nije priča za malu djecu, pogotovo što je stabilno i poštenjački otišao i iz Osijeka, Trabzona i Uniona prije toga.

Dobri naš Neno, a jesmo ga sjebali!
  • De Oliveira
    1.3k
    mislim da je jedan od nasih velikih problema ove sezone nestandardizacija. Ne vjerujem da je ista cetvorka u obrani povezala tri utakmice za redom. I da nema sljedece tri utakmice Galesica, Misica i Petkovica npr. Nevistic - RPG, KTC, Torente, Franjic - Stojkovic, Kacavenda, Rog, Baturina, Pjaca - Kanga bi morali uz pravi pristup biti dovoljni za sljedecih 7 utakmica koje imamo do sljedeceg derbija, a sve su sa protivnicima koje kada smo na 100% trebamo pomeati. Nakon toga ce se i ova trojica vratiti. Ako ih doceka zaostatak do 3 boda za prvim, onda u zadnjih 5 kola uzimamo naslov
  • San Lorenzo
    18.7k

I dok je bio tu i kad je dobio otkaz pisao sam da nema rezultatski background da ostane, je da smo mi u par utakmica trebali pobjediti umjesto remizirati ili izgubiti ali sve je to tanko...olakotna mu je okolnost što je došao u žiži sezone na dvije utakmice tjedno, na ekipu koju niti je selektirao niti pripremao, a i kad bi se nešto zalaufali, došla bi reprezentativna pauza...ono na što sam zamračio je da Bjelicu mjenjaš totalnim trenerskim anonimusom i likom kakve sam inače vezivao za divlje klubove sa ludim gazdama po Bugarskoj i Rumunjskoj, likom koji baulja svijetom i prodaje svoje veliko igračko ime naivcima koji nasjednu.
  • El Madrigal
    168
    Teška pitanja, već sam na drugim temama rekao da ako ne pobjedimo Hajduk da treba dati priliku mladima i onima koji je iz mnogih razloga nisu dobili. Ali nakon 6 kola druge polovine prvenstva, odstojanje za Rijekom i Hajdukom je isto. Dakle 7, odnosno 6 bodova. Što će reći da su sva tri predendenta na naslov SHNL osvojili 10 od mogućih 18 bodova. To znači da ako mi pobjedimo idućih 5, a to su Slaven, Loksa, Varaždin, Istra i Šibenik, Rijeka i Hajduk neće to sigurno moći, prvo jer igraju međusobno, a drugo jer će barem još jednom u idućih 5 kola negdje kiksnuti. Nakon toga ostaje još 7 kola u kojima igramo svi sa svima međusobno. Po toj matematici, nije nemoguće i nije nevjerojatno. Po tome, dakle, vjerujem da je još uvijek moguće, a po cijeloj sezoni i trenutnom stanju u momčadi, ne. Ako ne idu derbiji, ajmo onda pobijediti ovih 5 idućih. U međuvremenu je i reprezentativna stanka, kad će se Bruno i Mišić oporaviti. Opet je sve na igračima.
  • mlinchica
    2.6k
    mislim da je jedan od nasih velikih problema ove sezone nestandardizacija.De Oliveira

Ne samo ove sezone već je to počelo prošle sezone, a uz promjene trenera i učestalih ozljeda, nastavilo se i ove.

U zimi 2023. prodan je Orša, pa otišao Ademi.
    Početkom rujna 2023. prodana su još 3 od 5 standardnih igrača u 3 linije - golman, igrač u obrani i vezni/krilni asistencija/gol igrač. Rasprodaja standardne momčadi bez ikakvog plana za nadomjestak tih igrača jer su tada bile važnije bitke za moć i vlast. Cijelo ljeto je prošlo, a potpisalo se 2 igrača?! Max i Kaneko ako se ne varam, koji je stigao tek pred Aek. A znalo se već na proljeće tko odlazi.
    Ali trebalo se još i smijeniti trenera koji je bio prepreka u borbi za vlast.

Uz to, cijelu prošlu sezonu smo gledali izmjene po 2-3 igrača već na poluvremenima utakmica. Niti primisli za standardizacijom ekipe za prvih 11.
    Kako ih uigrati? Onda u zadnjoj fazi sezone kompletni zaokret u sustavu igre.

Ova sezona se dodatno unazadila s promjenom trenera od kojih je svaki imao svoj izbor liblinga za prvih 11.
    Jedan uzdiže Mmaeeea, drugi ga tjera da trenira s juniorima, treći ga ponovo vraća u prvu ekipu.
    Samo u tom slučaju je svaki put netko umjesto tog Mmaeea upadao ili ispadao iz prve ekipe.

Imaš nove klince koje trebaš gurat pa ti Stojke sjedi cijelu jesen zakucan za klupu, a igra Kačavenda.
    Dođe drugi trener i zalijepi za klupu Kaču, a Stojke u prvoj ekipi.

I onda na sve to imaš cijelu jesen i zimu ozlijeđene preostala 2 od onih gore spomenutih 5 standardnih, Petko i Mišić (uz sve ostale ozljede).
    Imaš promjene golmana gdje ti planirana jedinica nije ni blizu standardizacije u momčadi već godinu dana, a izredalo se 4 (četiri) golmana u službenim utakmicama.

To je potpuno nova ekipa s hrpom novih igrača, s 3 trenera koji svaki tjera svoje, uz igranje svaka 3 dana radi eu tekmi.

Kruna svega bi bila sada smjena trenutnog trenera i dovođenje, ponovo, potpuno suprotno karakternog poput Sopića, a i dalje smo bez sportskog direktora.

Kruha i igara.

A svejedno vjerujem, dok god postoji i jedan postotak šanse jer i dalje smo individualno najbolji ali nismo ekipa.
    To će nam biti presudno u finišu sezone i okrenuti na jednu ili drugu stranu.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.