• Probirštift
    833
    Sve ćemo pobjediti do kraja i tovari će opet uništavat školjku kad skuže da su još jednu godinu spušili
    Izvor : Sanjao sam to sinoć :cool:
  • Sixthway111
    21
    Gledati samo sebe , a ne druge . Oni nisu naša briga , istina da nam ništa neide u prilog ali unatoč zaostatku možemo to preokrenuti. Osim Bayerna ligu prvaka su super odigrali i to mi budi nadu da smo još živi.
  • Jay
    698

A sto bi tocno trebali?
    Predati se, cestitati protivnicima, spalit stadion, protjerati igrace i igrati s juniorima ostatak sezone? Losi smo i to nitko ne pokusava uljepsati, ali i konkurencija nam je toliko ocajna da nada jos uvijek postoji. Nemamo -17 u odnosu na Liverpool i dvije utakmice do kraja, a svi dizu ruke kao da je gotovo. Lako je vjerovati i biti navijac na -1 s utakmicom manje
  • De Oliveira
    1.3k
    Vjerujem i dalje jer smo po imenima najjaci i imamo najbolje navijace. Vjerujem u kostur Nevistic, RPG, KTC, Galesic, Torente, Franjic, Misic, Stojkovic, Kacavenda, Baturina, Pjaca, Petkovic i Kanga. Ovi decki su najkvalitetnija momcad u ligi.
  • tp1997
    1k
    GalesicDe Oliveira

Minimalno tri utakmice suspenzije će dobiti za onaj start, prilično sam siguran.
  • rakurs
    829
    GalesicDe Oliveira

Sve ok, ali Galešića neće biti neko vrijeme. Barem tri utakmice, a vrlo vjerojatno i više. Petković i Mišić tko zna kad će se vratiti, i u kojem stanju i s kolikom šansom da obnove ozljedu.

To su već trojica manje na tvojoj listi, a ostali su pokazali što mogu/ne mogu. Da ih imamo sve i ja bih bio optimista, ovako sam užasno skeptičan.
  • Borovljanin
    222
    Da smo dobili Rijeku i Hajduk, sada bi s Hajdukom dijelili prvo mijesto s 44 boda. Stvar sada izgleda potpuno drugačije…
  • zg041
    229
    ne..i to ne zato sto rijeka i hajduk nece kiksati..nego kaj ne vjerujem da mi možemo sve pobjediti..imamo u gostima istru,slaven,hajduk..prosut cemo bodove negdje
  • jedan u nizu
    12.2k
    .imamo u gostima istru,slaven,hajduk..zg041

Ako moramo razmisljati o Istri i Slavenu kao teškim gostovanjima onda moramo biti sretni da zavrsimo u top 3.

Da, gubili smo od Slavena ove sezone, ali govoriti o teskom rasporedu jer idemo u goste je stvarno ....
  • zg041
    229
    znam..al jbg..igramo kako igramo..istra i slaven su u dobroj formi..sve ce biti samo ne lako
  • Chempers
    489
    Naše iduće 4 tekme, u gostima sa Slavenom, Varazdinom, Istrom, doma Lokomotiva. 6-7 bodova bi bila puna šaka brade, a i to sam vjerojatno puno rekao. Onda tek dolazi Osijek, kojem smo mušterija... :lol:

Nema smisla o ovom raspravljati, cilj bi trebao biti selekcija za iduću sezonu i davanje prilike mladim igračima. Još možda koju utakmicu muke s ovim istima dok ne odemo na više od -10, onda pod mus ovo nabrojano.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Nista jos nije gotovo, sanse su manje ali mi smo Dinamo! Tek zadnja 3-4 kola mozemo reci jel gotovo.
  • emilperska
    8.9k
    Bjelica je bio frajer, pa je napravio cirkus.Paggini

Što je točno napravio nas najveći europski trener da bi islo u kategoriju "Cirkus"?
    1. Potjerivanje Mmae?
    2. Prijedlog da se Baturina što ranije proda dok nije poceo gubit na vrijednosti jer bira utakmice i treninge?
    3. Ukazivanje na nelogičnosti u radu sportskog direktora?
    4. Isticanje da je Špikić avion za Mbukua i Cordobu?
    5. Stavljanje desnog beka na desno krilo? Ili je to dopušteno samo Misteru?

Kako onda nazivaš stanje pod Misterom?
  • Paggini
    40.1k
    Što je točno napravio da bi islo u kategoriju "Cirkus"?emilperska

Ne pricam o stvarima koje je radio na terenu, nego načinu o kojem se ophodio van terena, što ne mislim pisati po javnom forumu, ali se poprilično jasno dalo iscitati iz dosta postova ovdje u danima nakon Bjelicinog otkaza.

Doduše, nije ni na terenu kao trener briljirao.
  • Zg123
    1.3k
    Naricati za bilo kojim trenerom u posljednih xy godina po meni nema smisla, svi su s razlogom bili bivsi. Ja bih volio da docekamo jednom da dodje xy trener i da nam ga nakon nekoliko sezona uzme neki klub iz lige petice i plati odstetu za njega. Vidimo gdje su svi treneri koji su vodili Dinamo zavrsili, apsolutno niti jedan nije otisao u neki bolji klub osim Bjelice u prvoj sezoni koji je bio u Turskoj i Njemackoj a znamo svi kako su te epizode zavrsile.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.