• db-izbjeglica
    16.7k
    najgore od svega - DA!

al ne zbog dinama, već zbog konkurencije koja je očajna.
    ako se dinamo iole stabilizira i krene za poluozbiljnom serijom - uzet će naslov!

sezona je sprdačina, na kraju će za naslov trebati nekakva bijeda od bodovnog učinka koji je inače dovoljan za treće mjesto.
  • NitkoBitan
    23.7k
    Sopić nije podvio rep pred mafijozom MiškomMarK

Joj ajde kao da je tesko nesto rec Miskovicu, ionako svi u toj Rijeci znaju da drugdje mogu dobit vise novaca. Jedan Selahi ih zajebava od jednog do drugog prijelaznog roka.
  • MarK
    890
    nije mu ništa rekao već je od*ebao Juncaja kojeg mu je Miško uvalio. Iz kojeg razloga bi on trebao strepiti od jednog Ademija ili Ristovskog? Što su oni neki opasni tipovi?
  • Paggini
    40.1k
    Mislim da taj stereotip trenera frajera koji će razjebati naše manekene ne bi funkcionirao, odnosno da je precijenjen. Bjelica je bio frajer, pa je napravio cirkus. Cacic je bio frajer pa se zakačio sa svlacionicom. Jakir je bio frajer pa su ga ove dzukele sjebale.

Sportski direktor treba razbucati ekipu, maknuti nepotrebno, dodati potrebno i znati riješiti smislen izlazni transfer. Tu bih volio sposobnog "frajera", da vjeruje u sebe i svoju politiku i viziju.

Trener treba biti taktički potkovan, dati igračima smisleni okvir za igranje, famozne mehanizme, uz naravno to da ima autoritet i da ih drži fizički spremne.
  • Praskaton
    3.9k
    Odakle uopce teorija da je Sopić "Felix Magath" za siromašne ? Jer ima sve one izjave i ne libi se promjenit igrača u 35.minuti?
    Ja mislim da u roku od 2 tjedna od tog stava nebi ostalo nista.
  • The Octopus
    139
    Slazem se, ali vremena za dovodenje novog SD-a je sve manje. Novi SD mora odlucivati o sudbini Cannavara jer sve ostalo nema nikakvog smisla, a s obzirom da se nakon losijih rezultata pocelo potezati to pitanje nadam se da su u klubu toga svjesni
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    Novi SD mora odlucivati o sudbini CannavaraThe Octopus

Ubiti smo se opet sjebali svojom letargijom. Maric je dobio otkaz prije kolko mijesec dana? Od novog SDa jos ni traga. A sada si opet u zajebanoj situaciji jer bi netko trebao odlucit dal treba smijenit trenera i ako da kojega dovest. Ali zahvaljujuci nasoj brzoj upravi ili IOu? Tko god je zaduzen mi nemamo covjeka koji bi trebao o tome odlucivat. Tesko podnosljivo je koliko smo spori u reakcijama. I najgore sto te reakcije na kraju u vecini slucajeva budu katastrofalne.
  • dmil
    521

114 dana do početka prijelaznog roka, novog SD nigdje. Njegove dužnosti će biti:

Upoznati se s ekipom, mentalitetom, klubom općenito (pogotovo ako je stranac)
    Procjeniti igrače, vidjeti tko je za otpis, tko ostaje
    Ustrojiti skautsku službu, nadam se ne po Marićevom principu da zaposli svoje prijatelje
    Organizirati B ekipu s kojom ćemo igrati treću ligu
    Restruktirati školu, jer tko zna kakvu štetu je Marić tamo napravio
    Početi već sad loviti pojačanja da dođu na vrijeme za pripreme.

I za to sve će imati maximalno 113 dana od sutra, svaka čast tom čovjeku koji to sve uspije u toliko malo vremena, ali svakako neće on biti kriv za to.
  • emreli21
    208
    uh kako grijesis. Bolje ovako da senatori moraju igrat, a nemaju mjesta u momcadi? Sopic je veci frajer od svih njih skupa. Nazalost. A nama sad ne treba trener znalac, vec baraba.
  • prefontaine
    1.2k
    Hm, nekako mi je glupo pričati o tituli u situaciji kada više nama bježi prvi nego što mi bježimo četvrtome... Ii drugačijim govorom rečeno, bliže smo četvrtome, nego prvome mjestu.

if you know what I mean.
  • Orc123
    10.8k
    U naslov jos uvijek vjerujem!

Zeljko Sopic- kao trener, nije osvojio bas nista, Rijeka koja je tada imala jacu momcad nego sto ima Đalovic sad je izgubila sve sto se dalo i prosula. Đalovic radi bolji posao nego Sopic.....
    Koje su njegove reference? To da vodi poslje pobjede na bengu i rastrcavanje u 2h ujutro? Zo kaj od sebe radi dvoesku ludu sa izjavama?
    Ako je to trener kojeg dovodi Dinamo onda nek kolektivno raspuste klub i nek nas trenira Polovanec i nek igramo sa Juniorima! Znaci cak je i Krznar bolji trener od Sopica, da ne spominjem Garsiju i Kovacevica, pa cak i Safarica.......Sopic je Jakir za sirotinju....
    Nista osobno peotiv njega ali on nema nikakve reference za postati trenerom Dinama jer nije osvojio u karijeri ni turnir 4 kafica....
  • GeneralNapoleon
    1.1k
    Đalovic radi bolji posao nego Sopic.....Orc123

Dalovic osvaja manje bodova p/u od Sopica. Uz to bi Sopic vjerojatno osvojio prosle sezone i duplu krunu da mu je na drugoj strani bio Cannavarao, a ne "neznalica" Jakir kojeg si se bas ti ja mislim svim silama htio rijesit.

Barem se mogu slozit u vezi Garcie i Kovacevica. Ali sumnjam da bi oni prije kraja sezone pristali.
  • emreli21
    208
    sopiceva rijeka zabila najvise golova u hnlu, imala najvise stativa, primila najmanje golova. I da se ne lazemo, u kljucnoj utakmici sezone igracki razbila dinamo. Ali nas spasio golman i petko iz slobodnjaka.
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    iskreno mi je smijesno citati ovdje neke komentare koji govore kako Hajduk i Rijeka sigurno nece osvojiti vise od 23-24 bodova i kako mi mozemo imati 10 pobjeda u nizu, a to pisemo ovdje jos od kad smo prvi put zaostajali za Hajdukom i Rijekom i stalno se ponavljamo kao pokvarena ploca. Lijepo se nadati i stvarno nemam nista protiv tog optimizma velike vecine navijaca, ali ja stvarno ne vidim za sto bi se mogao uhvatiti i reci da cemo sad odjednom odigrati onakvo proljece kao prosle godine i imati toliko pobjeda u nizu jer ono se desava jednom u 100 godina da pobjedis manje vise sve tekme 1:0 ili 0:1 a bio si gori protivnik na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.