• ŽacZgb
    139
    Neki se tu već mjesecima pozdravljaju sa naslovom,a iz kola u kolo kiksaju svi. Istina,sve je manje kola i bodova u igri,ali da su Hajduk i Rijeka solidno igrali male tekme uz bodove koje su nam uzimali u međusobnim mi bi se odavno pozdravili sa naslovom,a gle čuda i dalje smo u igri.
    Istina,ovakva igra i pristup ne daju nadu da bumo to okrenuli,ali nisu nam ni konkurenti nekaj ekstra.

Tovari bez Livaje ne mogu prdnut,pa me baš zanima kak će slijedeće kolo odigrat. Igraju i međusobno kolo iza,tu neki od nas mogu navijat za X,a neki za Rijeku,za svakog po nekaj…

Niš nije gotovo,idemo se i dalje nadati :strong:
  • Ali
    2.5k
    Pa ljudi moji jos je 12 utakmica do kraja !!! Dakle 36 max bodova.
    Zar mislite da ce Rijeka i Hajduk uzeti vise od 22-23 boda ?

Ja bih se mogao okladiti da nece ni toliko uzeti , a to znači da je sve na nama, dakle mi moramo osvojiti cca jos 31-32 boda.

A sad ako se nakon reprezentativne pauze vrate Petko, Mišić , do kraja oporavi Sučić gotovo pa sam siguran da cemo nakon repka stanke imati niz pobjeda dovoljan za naslov.
    A tada ce se vratiti i sigurnost i nece biti nervoze.
    Jer ovi crveni kartoni, hrpa stativa i gluoe greske u svom sesnaestercu su upravo odraz nervoze.

Cavlina
    Rpg/Rile-KTC/Torente-Galesic-Franjić
    Misic
    Stojkovic-Sucic-Baturina-Pjaca
    Petković

Ti decki to sigurni mogu odraditi i to glatko

A sa druge strane nije ni izgkedno da ce sa jedne strane Livaja, Rakitic i Uremovic , a sa druge Jankovic, Fruk, Selahi i Majstorovic.igrati svih 12 preostalih
  • ljmaric
    24
    Baturina će biti još bolji kada se vrate Mišić i Petković u punoj spremi, tih nekoliko tjedana i do reprezentativne stanke treba izgurati kako znaju i umiju.
  • IceMan
    2.6k
    36 bodova je još u pitanju.

Ja osobno vjerujem, samo uz promjenu trenera.

Ne kažem da je on nužno kriv, al je potrošen. Treba nam pozitivan šok, jer trenutno nam gostovanje u Koprivnici izgleda kao gostovanje u Munchenu.

Možda Sopić, il netko treći… al s Fabiem ja ne vidim kako.
  • IceMan
    2.6k
    Evo što sam uspio izračunat matematički:

Rijeka je trenutno na 46 bodova od mogućih 72 što je čini na 63% od ukupno osvojenih bodova.

Kad bi i dalje tim prosjekom osvajala bodove (63%) osvojila bi još 22 bodova od mogućih 36 koliko je do kraja i završila na 68 bodova.

Mi smo trenutno na 39 bodova, još je 36 bodova u igri.

Teorijom od gore navedenom, nama trebaju još 30 bodova za naslov, što su npr. 2 poraza do kraja uz sve pobjede ili 4 neriješena uz sve pobjede.

Da, bit će teško. Al svakako ne i nemoguće ako se trgnemo.
  • NitkoBitan
    23.7k
    Nema smisla nikakvo kalkuliranje kad ocito svatko moze svaku kiksat.

Sanse su otprilike podjednake nama, Rijeci i tovarima i idemo kolo po kolo, drugacije ni ne mozemo. Svaka nam je finale.
  • Danko
    1.6k
    Ja ne vjerujem da možemo osvojiti, nažalost, igra nam nema ni glave ni repa.
    Potvrda će stići već u Koprivnici.
    Ostaje mi nada da će rijeka uzet, ak uzmu tovari, atmosfera u i oko kluba će bit totalno katastrofalna.
    Iskreno , bojim se i za slijedeću sezonu ako ljudi koji vode klub nastave raditi kako rade.
  • Bruh
    1k
    Iduća nam tekma nikad bolji slaven na domaćem terenu... nez ni kaj očekivat al valjda nam nije još kraj.
  • Sbkbbb
    253
    Ljudi moji od ovog nema nista, prekrizimo ovu sezonu
  • BBBaranja
    3.1k
    Samo ti luđaci još i vjeruju.
    Dokle god smo i matematički u igri vjerujem u to.
  • Medvedgrad
    482
    Iduća nam tekma nikad bolji slaven na domaćem terenu... nez ni kaj očekivat al valjda nam nije još kraj.Bruh

Dobro za nas je što će Slaven možda bit umoran od kupa.
  • Jay
    698
    Gorica u st ima šanse kao ja za osvojit eurojackpot i financirati novi stadion čija će se istočna tribina zvati po meni. Imaju kup u srijedu, na klupi im je budući trener jogurta, Šibenik je skoro pa otpisan i mogu lagano u nastavak sezone. Imaju tovari gdje gubit bodove do kraja, jednako kao i Rijeka. I dalje sve ovisi isključivo o nama, ugušit će se ako mi spojimo 5 pobjeda zaredom, pogotovo zato što imamo jako nezgodan raspored.
  • gaTeDZG
    327
    Dobro za nas je što će Slaven možda bit umoran od kupa.

Do ovog ste nas doveli... I dalje vjerujem u obranu naslova, ali ovo je baš šamar tužne realnosti.
  • Dr Hofmann
    2.3k
    Ne, na temelju čega biti optimističan? Dinamo je užasan, imamo 11 pobjeda u 24 kola, ne bi da igramo Premiership. Ne vidim kako ova ekipa može dobit par utakmica u nizu, ovo je debakl od sezone. Možda neko čudo, radom mi ništa ne možemo
  • Odani Zgd
    80
    NE.Tužan,razočaran,koji god portal otvoriš svi se isprdavaju s najskupljom momčadi u ligi.Teško i tužno je biti Dinamovac u zadnje vrijeme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.