• Boycie
    2.4k
    Vjerujem. Ne vjerujem.
  • Neron53
    1.3k
    Ne vjerujem u naslov citavo proljece jer u igri nema nikakvih promjena. Igraci nemaju dovoljno samopouzdanja da okrenu tendencije a jucer su prokockali vjerojatno zadnju sansu da to naprave.
    Medjutim, neka mala nada jos uvijek tinja, jos uvijek se nadam da se nekim cudom sve pokrene i preokrene
  • San Lorenzo
    18.7k
    Danas se sastaje IO ako se ne varam, vidjet ćemo što će iz toga ispasti...na ljestvici gostovanja smo 8. ove sezone, a slijede na tri jako teška gostovanja, do kraja je još 12 kola, a mi smo u cijeloj dosadašnjoj sezoni upisali tek 11 pobjeda...ova sezona treba poslužiti za totalni remont ekipe, e sad, ako se ništa nije napravilo sa novcima od LP i dva reprezentativca, kakav će to remont biti kad za prodaju imaš jedino Baturinu i mizeriju iz KL neznam.
  • Kruno
    648
    Nadam se onda smjeni Canavara na sastanku.
  • Guinness
    2.6k
    Nadam se onda smjeni Canavara na sastanku.Kruno

Upravo to je ono što nam treba, četvrti trener ove sezone.
  • Blue98
    790
    Duboko u sebi se nadam čudu ali kad objektivno sagledam situaciju ne vjerujem da je ova ekipa to u stanju.
  • Efes Pilsen
    10.1k
    Treba nam ideja kako dalje. Sportski direktor jos jucer, neko tko ce odlucit tko ide, tko ostaje, na koga se od juniora racuna ozbiljno i krenut im davat minute. Ako Cannavaro nije taj, naci nekoga tko je.
  • Plava 9ka
    50

Vezano za sastanak IO, ako misle neke promjene sada raditi, to je puno prekasno. Jedino bi imao smisla novi sportski direktor, al prijelazni rok je gotov, to se trebalo odraditi već odavno.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Bez obzira što sam protiv glupih smjena, rezova...vjerujem u naslov i mislim da trebamo Sopića, za niega sam bio i odmah iza Jakira...od Fabia sam očekivao ratnički gard, a ne finjaka...toliko pričamo o posjedu i onda loptu nabijamo kao Englezi 80-ih
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    Ljudi moji zadnju gostujucu pobjedu u Hnlu smo upisali jos tamo 1.11. u Sibeniku dok je Bjelica bio trener i sad bi trebao vjerovati da cemo nabiti ovakav Slaven u koprivnici? Ne vidim na temelju cega biti optimistican kad smo ove sezone najvise povezali 4 pobjede zaredom i to tek u prvih 4 kola, a sad bi kao trebali 10 ili 11 pobjeda u nizu...
  • MarK
    890
    Ja vjerujem da trebamo dovesti Sopu da:
    -na predstavljanju očita bukvicu manekenima
    -prekriži senatore za sva vremena
    -prekriži posuđene i prodane igrače(osim Belcara i Franjića za sad)
    -ubaci u ekipu Mikića i Jakira uz ozbiljnu minutažu
    -nabrije takvu "novu" ekipu da barem skupo prodamo svoju kožu
  • keppi
    305
    Osobno vjerujem da će Rijeka i Hajduk sigurno još gubiti bodove jer nikoga nije lagano pobijediti, a osim toga tu su i njihovi međusobni susreti.
    Problem je što mi ne možemo pobjeđivati u serijama. Recimo ....kada bi pobijedili 5 utakmica za redom ....siguran sam da bi prvenstvo ponovo postalo neizvjesno.
    Ali, kakve su šanse da se u ovakvom momentu ili stanju uopće nadamo bodovima protiv Slaven Belupa.
  • NitkoBitan
    23.6k
    Sopic bi podvio rep pred facama u Dinamu. Lako mu je bilo glumit bossa pred anonimcima iz Rijeke.
  • Droljo
    12.9k
    Upravo to je ono što nam treba, četvrti trener ove sezone.Guinness

Malo si i rekao..
  • MarK
    890
    Sopić nije podvio rep pred mafijozom Miškom koji je daleko veći macan od nekakvih gurača lopte
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.