• ŽacZgb
    403
    Neki se tu već mjesecima pozdravljaju sa naslovom,a iz kola u kolo kiksaju svi. Istina,sve je manje kola i bodova u igri,ali da su Hajduk i Rijeka solidno igrali male tekme uz bodove koje su nam uzimali u međusobnim mi bi se odavno pozdravili sa naslovom,a gle čuda i dalje smo u igri.
    Istina,ovakva igra i pristup ne daju nadu da bumo to okrenuli,ali nisu nam ni konkurenti nekaj ekstra.

Tovari bez Livaje ne mogu prdnut,pa me baš zanima kak će slijedeće kolo odigrat. Igraju i međusobno kolo iza,tu neki od nas mogu navijat za X,a neki za Rijeku,za svakog po nekaj…

Niš nije gotovo,idemo se i dalje nadati :strong:
  • Ali
    2.7k
    Pa ljudi moji jos je 12 utakmica do kraja !!! Dakle 36 max bodova.
    Zar mislite da ce Rijeka i Hajduk uzeti vise od 22-23 boda ?

Ja bih se mogao okladiti da nece ni toliko uzeti , a to znači da je sve na nama, dakle mi moramo osvojiti cca jos 31-32 boda.

A sad ako se nakon reprezentativne pauze vrate Petko, Mišić , do kraja oporavi Sučić gotovo pa sam siguran da cemo nakon repka stanke imati niz pobjeda dovoljan za naslov.
    A tada ce se vratiti i sigurnost i nece biti nervoze.
    Jer ovi crveni kartoni, hrpa stativa i gluoe greske u svom sesnaestercu su upravo odraz nervoze.

Cavlina
    Rpg/Rile-KTC/Torente-Galesic-Franjić
    Misic
    Stojkovic-Sucic-Baturina-Pjaca
    Petković

Ti decki to sigurni mogu odraditi i to glatko

A sa druge strane nije ni izgkedno da ce sa jedne strane Livaja, Rakitic i Uremovic , a sa druge Jankovic, Fruk, Selahi i Majstorovic.igrati svih 12 preostalih
  • ljmaric
    67
    Baturina će biti još bolji kada se vrate Mišić i Petković u punoj spremi, tih nekoliko tjedana i do reprezentativne stanke treba izgurati kako znaju i umiju.
  • IceMan
    4.6k
    36 bodova je još u pitanju.

Ja osobno vjerujem, samo uz promjenu trenera.

Ne kažem da je on nužno kriv, al je potrošen. Treba nam pozitivan šok, jer trenutno nam gostovanje u Koprivnici izgleda kao gostovanje u Munchenu.

Možda Sopić, il netko treći… al s Fabiem ja ne vidim kako.
  • IceMan
    4.6k
    Evo što sam uspio izračunat matematički:

Rijeka je trenutno na 46 bodova od mogućih 72 što je čini na 63% od ukupno osvojenih bodova.

Kad bi i dalje tim prosjekom osvajala bodove (63%) osvojila bi još 22 bodova od mogućih 36 koliko je do kraja i završila na 68 bodova.

Mi smo trenutno na 39 bodova, još je 36 bodova u igri.

Teorijom od gore navedenom, nama trebaju još 30 bodova za naslov, što su npr. 2 poraza do kraja uz sve pobjede ili 4 neriješena uz sve pobjede.

Da, bit će teško. Al svakako ne i nemoguće ako se trgnemo.
  • NitkoBitan
    40k
    Nema smisla nikakvo kalkuliranje kad ocito svatko moze svaku kiksat.

Sanse su otprilike podjednake nama, Rijeci i tovarima i idemo kolo po kolo, drugacije ni ne mozemo. Svaka nam je finale.
  • Danko
    3.6k
    Ja ne vjerujem da možemo osvojiti, nažalost, igra nam nema ni glave ni repa.
    Potvrda će stići već u Koprivnici.
    Ostaje mi nada da će rijeka uzet, ak uzmu tovari, atmosfera u i oko kluba će bit totalno katastrofalna.
    Iskreno , bojim se i za slijedeću sezonu ako ljudi koji vode klub nastave raditi kako rade.
  • Bruh
    1.3k
    Iduća nam tekma nikad bolji slaven na domaćem terenu... nez ni kaj očekivat al valjda nam nije još kraj.
  • Sbkbbb
    506
    Ljudi moji od ovog nema nista, prekrizimo ovu sezonu
  • BBBaranja
    5.2k
    Samo ti luđaci još i vjeruju.
    Dokle god smo i matematički u igri vjerujem u to.
  • Medvedgrad
    974
    Iduća nam tekma nikad bolji slaven na domaćem terenu... nez ni kaj očekivat al valjda nam nije još kraj. — Bruh

Dobro za nas je što će Slaven možda bit umoran od kupa.
  • Jay
    3.2k
    Gorica u st ima šanse kao ja za osvojit eurojackpot i financirati novi stadion čija će se istočna tribina zvati po meni. Imaju kup u srijedu, na klupi im je budući trener jogurta, Šibenik je skoro pa otpisan i mogu lagano u nastavak sezone. Imaju tovari gdje gubit bodove do kraja, jednako kao i Rijeka. I dalje sve ovisi isključivo o nama, ugušit će se ako mi spojimo 5 pobjeda zaredom, pogotovo zato što imamo jako nezgodan raspored.
  • gaTeDZG
    3k
    Dobro za nas je što će Slaven možda bit umoran od kupa.

Do ovog ste nas doveli... I dalje vjerujem u obranu naslova, ali ovo je baš šamar tužne realnosti.
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Ne, na temelju čega biti optimističan? Dinamo je užasan, imamo 11 pobjeda u 24 kola, ne bi da igramo Premiership. Ne vidim kako ova ekipa može dobit par utakmica u nizu, ovo je debakl od sezone. Možda neko čudo, radom mi ništa ne možemo
  • Odani Zgd
    1.2k
    NE.Tužan,razočaran,koji god portal otvoriš svi se isprdavaju s najskupljom momčadi u ligi.Teško i tužno je biti Dinamovac u zadnje vrijeme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.