• wolfgang14
    5k
    Edit: da obrazložim drugo pitanje
    Prva opcija je ganjanje titule s mladim igračima
    Druga opcija je ganjanje titule kako smo je i do sad ganjali
    Isprike što nisam točnije objasnio
    1. Vjerujete li u naslov prvaka? (309 votes)
        Da
        50%
        Ne
        50%
    2. Treba li Dinamo sada uigravati mlade igrače ili svejedno gristi i pokušati uzeti titulu? (309 votes)
        Uigravanje mladih igrača
        31%
        Ganjat titulu
        69%
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Dok matematički nije gotovo, nema odustajanja. Da nismo dobili crveni danas, dobili bi utakmicu. Liga je ove sezone takva da svatko svakoga može dobiti.
  • Revan
    94
    Od Koprivnice mladi igrači već
  • luka modic
    909
    Ne mogu vjerovat da je došlo pitanje "treba li dinamo gristi i pokusati uzeti titulu" i stvarno ima navijača Dinama koji misle da ne treba
  • Pacho
    21.7k
    Nema odustajanja. A ako ne mozemo do naslova, treba bar cetnike torpedirati na titovoj skoljci i pogurati rijeku.
  • Nogo
    13k
    Ja sam za ganjat titulu i dati priliku mladima. Mislim da već sada može Jakir jr., Mikić i Pavić dobiti minute.
  • wolfgang14
    5k
    Ne mogu vjerovat da je došlo pitanje "treba li dinamo gristi i pokusati uzeti titulu" i stvarno ima navijača Dinama koji misle da ne treba — luka modic

Jedno ne znači nužno negiranje drugog. Prva opcija je probati s klincima uzeti titulu a druga je nastaviti po starom

Ovi što su stavili uigravanje mladih igrača ne znači nužno da misle da se ne treba truditi uzeti titulu.

Nekad je pametnije staviti klince i uigravati se za sljedeću sezonu, jer ko zna, možda bi nas baš ti gladni klinci i doveli do titule

Ja sam za ganjat titulu i dati priliku mladima. Mislim da već sada može Jakir jr., Mikić i Pavić dobiti minute. — Nogo

za tu varijantu sam i ja da
  • über alles
    3.2k
    Ganjat titulu do kraja. kakva predaja ,kaj ste vi pukli ?
  • wolfgang14
    5k
    Ganjat titulu do kraja. kakva predaja ,kaj ste vi pukli ? — über alles

nikakva predaja, editirao sam anketu da obrazložim na što sam mislio. Stavljanje mladih igrača nije predaja nego pokušaj s njima doći do titule
  • Marley
    6k
    . Mislim da već sada može Jakir jr., Mikić i Pavić dobiti minute — Nogo

Kakav Pavic, nista od njega ove sezone
  • Teofil Kateran
    4.1k
    U titulu ću vjerovat dok god postoje matematičke šanse. Ne postoje apsolutno nikakve naznake da se ovo može izvući, ali povratkom Petkovića i Mišića stvari se mijenjaju. Ako oni budu spremni, naša igra će biti potpuno druga priča.
  • Socrates
    214
    Ganjat titulu do kraja. kakva predaja ,kaj ste vi pukli ? — über alles

Dobili smo dosta poklona u proljetnom djelu sezone i nismo ih iskoristili. Što imaš od guranja dokazano loših igrača i neke fiktivne borbe za naslov? Treba dati priliku mladim igračima da se vidi ima li tu kvalitete za prvu momčad ili ne. U problemima smo i treba već sad razmišljati o idućoj sezoni.

Tovari su na sličnom zaostatku na proljeće pod Lekom gurnuli u vatru Sigura i Pukštasa od kojih su puno dobili iduću jesen. Sučiću je trebalo 2 mjeseca redovitih nastupa za prvu momčad kako bi postao važan kotačić. Mi moramo izvući maksimalno moguće iz ova 2 i pol mjeseca te dati priliku svim mladim igračima koje se smatra imalo perspektivnima.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    NEMA PREDAJE.
  • Dino
    5.8k
    Možete možda prestat vjerovat u titulu, ali onda niste navijači koji su zaluđeni ovim klubom, nego ste casual simpatizeri, međutim ako se odlučite predat i odustat od onog kaj je jednom klubu najvažnije, onda niste ni ovi drugi.

Predaja nikad neće i nikad ne smije bit opcija za bilo koga ko sebe naziva Dinamovcem.
  • ŽacZgb
    403
    Nema predaje! Gotovo bu bilo kad se odigra zadnje kolo.

IMG-9236.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.