• Izet Hajrović
    4.2k
    pogledaj si grafove koje je izvadio Omake, tamo je jasno vidljivo da je defanzivno pao u odnosu na prošlu sezonu.

Evo, čak ću ti pomoći da ne moraš sam tražiti:

Ali da, bitno da si ti na temelju ničega zaključio da sam samo na temelju utakmice s Osijekom presudio da je defanzivno loš cijele sezone. Bravo. :clap:
  • Orc123
    10.8k
    Cek mi dovodimo igrace bez SD? Tko je tu lud? Cemu ovo? Tko kroji sportski politiku kluba? Koji ce nam klinac Mudrazija? Covjek ne zna kak se igra obrana, neka lazna 9ka i Tolic za sirotinju. To ko da smo vratili Andrijasevica ili Caktasa doveli....ovo su cisti populisticki potezi kako bi se smirivalo navijace koji dosađuju s Mudrijem....ovo nikakva nije vizija, ustvari ovo je sramota da netko kroji sportsku politiku prije dovođenja SD, a i ovako imamo i previse rotacijskih igraca kojih cemo se rjesavati pa ajde jos jedan!

Za mene tesko razocaranje jer ocito neki ljudi gube vjeru u ono sto rade i hvataju se za jeftine populisticke poene umjesto da djeluju i dovedu Sportskog direktora a ne nekakvog Mudraziju.

Cijelo vrijeme branim Upravu i klub ali ovako se to ne radi! Ovo je za mene sramotno ako je istina. Znaci klub, Uprava mora dovedti SD koji bira igrace a oni sada dovode igrace a SD jos nije ni na vidiku. Prvo Belcar, sad Mudrazija....tko je tu lud ljudi? Jeste izgubili stvarno kompas?
    Ovako se samo daje materijala Mamicevcima da mogu i dalje se ismijavati s ljudi koji nam vode klub i nazivat ih nesposobnima bez jasne vizije za klub , bez jasne strukture odlucivanja.

Razumio bi da smo doveli SD i da on misli da nam Mudri treba, i ok, on odgovara za to. Ali sto ga dovodi Uprava, oli tko vec? Sta da ga netko ne uzme do ljeta, van prijelaznog roka? Pa tko cw ga ukrasti prije ljeta Bog te mazo? Tko ce onda snositi odgovornost kad opet nakrcamo kadar igracima koji nece biti po gustu SD ili ce se pokazati kao peomasaji?!
    Razocaran sam, bas razocaran!
  • wolfgang14
    2k
    Mene strah zakaj ga već sada potpisujemo a do ljeta ima još dosta, s obzirom da ima zašivene meniskuse, kaj nije pametnije pričekat 5. mjesec u slučaju nedaj Bože ozljede?

A dolazak njegov mi se sviđa, koštat će nas barem 3 puta manje od Perića, Bočkaja, Brkljače itd a vjerujem da će bit od veće koristi od njih... Daš mu 200-250 tisuća eura godišnje i super
  • Danko
    1.6k

I oršić nam je došel u sličnim godinama , samo što on do tad nije proigrao nigdje.
  • NORTE
    14k
    Mudrazija potpisuje kroz idući tjedan za iduću sezonu!Miro Vugrinec

:up: :100:
  • Paggini
    39.9k
    obzirom da ima zašivene meniskuse, kaj nije pametnije pričekat 5. mjesec u slučaju nedaj Bože ozljede?wolfgang14

Ako se ne varam, neka me netko ispravi, ali ako se ne ponovi ozljeda meniskusa u godinu dana cca, on je zaliječen i rizik od ponavljanja se dramatično smanjuje.

Slično kao i kod Pjace i Roga, obojica su dosta izdržljivi po tom pitanju, iako jesu izgubili na brzini, no opetovanost te ozljede se drastično smanjila. A vjerujem da je i kod Mudrog isti slučaj.
  • Orc123
    10.8k
    Ako je to populisticki potez, a je, radi skupljanja jeftinih poena samo cu skrenut ljudima u klubu paznju da radi ljudi koji stalno seru i stalno od kluba traze nesto, da ce ih kupiti sada s dolaskom Mudrija,istina, ali ce svakih par dana traziti neke nove poteze od kluba bez jasne vizije jer i tako su protiv njih i samo cekaju negdje u rupi da bi se za nesto uhvatili i srali.

S druge strane gube one najvjernije koji ih podrzavaju i misle da imaju jasan plan i viziju. Nastave li ovako udarat bez jasne vizije i van svojih kompetencija i skupljat jeftine poene izgubit ce i ove najvjernije! Danas Mudri, sutra Sanjin, preksutra Zeko, pa Canavarro, Sopic....stalno ce biti neki novi jeftini zahtjevi da bi se smirilo masu.
    Klub se vodi da preuzmes odgovornost, koju su btw. i dobili nakon pobjede na izborima, stojis iza svojih odluka, ko Manenica kod otkaza Maricu i odgovaras za to, u granicama svojih ovlasti!
  • Orc123
    10.8k
    nisu ni slicne godine. Orsic je imao 25g, Mudrazija 28g .....

To nije ni bitno, ali je bitno da ga se dovodi sad, kada u klubu nema SD. Tko nama slaze kadar? Zajec?
    Jel ce netko Mudrija ukrast do ljeta? Sam tajming je totalno, da se ne izrazom bezobrazno, glup i van svih okvira.....
  • Dadox
    79
    Možda i nije točno da se dovode pojačanja ili novi igrači bez sportskog direktora.Kako se naveliko priča i o nekim rezovima unutar škole možda to već vuče novi SD.Samo do lipnja ostaje u svom klubu,a onda stiže službeno ovdje..Možda…
  • ElDorado
    2.3k
    Mi nemamo apsolutno niti jednog veznog igrača koji je defenzivno jak i mocan u duel igri. Samo Mišić. Mozemo tovarit veznjaka kolko hoces, ali nist od toga. Od pocetka sezone mislim da je kljuc nase obrambene katastrofe bas vezna linija a ne obrana
  • ZrnTSCHeZ
    883
    Ako se ide u rekonstrukciju momčadi, nisam baš siguran da je Mudri dovoljno kvalitetan da bude jedan od onih na kojima bu se temeljila momčad...za rotaciju svakako i to bi on meni igral lažnu devetku dok nema Brune...ajmo reći da bi glumil ovo kaj igra Fruk kod rečana.

Međutim, zakaj ga nisu onda sad doveli jer bi nam s obzirom na situaciju više bil od koristi nego na ljeto
  • Danko
    1.6k

Pa ok, al mogo si ga onda dovest prije 8 dana jbg , dok se nije aktivirala
  • Crni86
    8.4k
    mozda smo krenuli u pregovore i sikic je aktivirao klauzulu? Ako igrac ima tu opciju u ugovoru nazalost si nemocan. Oni mogu to aktivirati i dan prije isteka ugovora.
  • sarenicvjetic
    41
    Dobro je rekao Vaha,klub vuče poteze zbog pritiska loših rezultata i straha od javnosti i navijača,unazadovali smo sami sebe,nesposobnim ljudima. Kriv je malo Marić,pa Fabio,pa igrači,zašto nikad uprava? Ista ta koja je potpisala Mmaea za tolko novce,ista ta koja je odobrila Cordobu,ista ta koja ima prste u organizaciji kluba,koja podrazumijeva infiltriranje mladih,održavanje terena i ostalih stvari,demokratski dio je jedno sto se dobilo,ali organizacija nikad u nijednom poslu ne može bit demokratska. Previše smo se pogubili i bojim se da nas ova sezona može koštati previše u nadolazećih godinu dvije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.