• Jaro
    9.2k
    s kojim novcima ces dovodit ikaj? Pa lova se sprzila na Cordobe, Mmae, Mbukue, Kange... Dogodine kvale za KL, momcad na placi ostaje ova "za ligu prvaka" pa se snadji druze...
  • BornaPŽ1986
    1k
    s kojim novcima ces dovodit ikaj? Pa lova se sprzila na Cordobe, Mmae, Mbukue, Kange... Dogodine kvale za KL, momcad na placi ostaje ova "za ligu prvaka" pa se snadji druze...Jaro

Znam Jaro, sve je ovo k. Zato kazem Baturina ako mu se ide ne znam za koliko ce ga ovi prodat. Svi su bili protiv Jakira ali svaka cast sto je izvukao ligu i kup, ne ide mu na ruku ni Balkani ni Bayern naravno sramota ali nije bio budala kad je dao listu zelja. Usli smo u nikad jacu LP, novaca je bilo, doveli smo nikog a mogli smo Galesica, probat Selahija pa mozda i Fruka u dogledno vrijeme koje je i on htio. Koji k je s ljudima da mu nikog nisu htjeli dovesti? A sad sta bude.
  • Enco
    97

Pa kaj sam ja rekal protiv Lokse?
  • sarenicvjetic
    36
    Pa podcjenjuješ nase,znaci prošle god kad smo uvjerljivo osvojili onda kaj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.