• Izet Hajrović
    4.2k
    mora mu sportski sektor biti fokus, ali ne da ga on vodi, nego da tu dovede stručnjaka koji će to voditi i na kraju krajeva odgovarati njemu.
  • GeneralNapoleon
    998
    Ja osobno nemam nista protiv HNL transfera. Dapace, ja bi doveo Prsira i Selahija.
    Ali Mudrazija mi je katastrofa. Kaj ce nam on. Mislim hocemo li igrat sa dva veznjaka jer on je realno druga spica?

Totalno se slazem sa upisima da valjda treba sad prvo dovest SDa prije nego sto se dovodi uopce igraca. A kamoli totalno prosijecnu HNL drugu spicu koja u nasem sistemu nema ni mijesta i koja je dosegla svoj limit. Pa necemo valjda igru prilagodavat Mudraziji kao sto to radi Loksa.

O tome da imamo vise koristi od njega dok je u Loksi i izbija tovarima bodove ne treba ni pocet.
  • jedan u nizu
    12.1k
    Sad kad dovedemo Mudrog i onda ga posaljemo na posudbu u Lokomotivu :lol:
  • Jaro
    9.2k
    puljic vibes?
  • Zg123
    1.2k
    Zasto se dovode igraci a SD nema?? Mudrazija ima 27 godina i proigrao je u Lokomotivi, ne razumijem kome on treba? S tim da je on igrac koji je u fazi obrane prakticki igrac manje, a nasa vezna linija je po tom pitanju najgora i mi sad dovodimo takvog igraca?
  • Crni86
    8.4k
    Mi nismo tanki samo za prvih 11, mi smo tanki i u prvih 16 igraca. Mudri za male novce mi se cini kao jako dobar joker za hnl kada treba otvoriti neki bunker. Ima nos za gol iz drugog plana tocno ono sta nama fali. Uz to karakteran je decko i zna sta znaci dinamo.

Druga stvar je sto se dovode igraci opet bez sd-a. I dobit vemo istu sapunicu ko na zimu kad je doveden bjelica. Znaci daj dogovorite vise sd-a i onda krenite. Ovako ce se samo stvoriti kokosinjac.
  • Facke
    5.2k
    Podrzavam transfer Mudrazije. Decko bu za nas ginul na terenu i sjajna je opcija za HNL v prvih 11 ili sa klupe. To je moje mislenje. Covek je ovu sezonu zabil 12 golova v Lokomotive tera je imela dosta problema.Iskusen HNL igrac i dobre nam bude dosel.
  • Laugreano
    3.5k
    A zabio je i Tolic 15 u loksi, pa tu nije mogao. Zabio je Andrijasevic u loksi 15,a u Rijeci 20 pa opet tu nije mogao.
  • Izet Hajrović
    4.2k
    gine i Kulenović na terenu pa nije igrač za Dinamo. Gine i Sučić pa je ove sezone defanzivno loš. Mudražija je u Lokomotivi slab defanzivno, kako bi tek bio kod nas s obzirom na naš stil?
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Podržavam dolazak Mudražije. Nadam se da istovremeno gledaju i prate koga dovesti na ljeto na poziciju lijevog beka, nama već nekoliko godina kritične pozicije. Na Taylora ne računam previše da će doći, ali naravno, bio bi oduševljen da dođe. Također nadam se da pozicija SD-a neće još dugo biti prazna. :pray:
  • BluePhone67
    4.8k
    Koliku plaću godisnju ima Mudri u Lokomotivi jel zna netko ?
  • GeneralNapoleon
    998
    Dovodimo u vezu sve i svasta osim onoga sto nam treba. A to je duel igra i defenzivna trka.
  • Efes Pilsen
    10k
    Mudrazija je opet vezni koji ima vise ofanzivnih nego defanzivnih sklonosti. Daj jednu radilicu pa nastavite bubat po ofanzivi.
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    zato što nam ne treba sd da procijeni da mudri ima loptu u malom prstu. Igrač je za dinamo , isto kao što je i selahi. Kad treba napadačka opcija mudri je majstor. Ja sam imao sreću da ga gledam kako puno puta,da slušam priču ljudi koji su mjerodavni ,koji žive od nogometa da ne nabrajam. I svi su mu proricali sjajnu budućnost i ligu petice. Dečko nije imao sreće i ozljede su ga usporile. Trebamo shvatiti da su jebeni scouti njega doveli u Kopenhagen jer su tad vidjeli nešto u njemu. Kod nas se o njemu priča u kontekstu kao da nikad nije igrao izvan Hrvatske a on je bio rekordan transfer u danskom nogometu kad je dolazio. Ja vjerujem da Mudri ima mjesta u Dinamu i da će nam biti jako jako koristan i pokazati da je trebao tu davno biti. Ispričavam se ako ima imalo negativnog tona u mojim riječima buraz..poštujem te o shvatam šta hoćeš reći. Ali mislim u ovom slučaju da ga treba dovesti i bez sd. Jer rizik je ravan nuli u ovom poslu. Postoji mogućnost da ode negdk vani. Jer bi ga mnogi rado uzeli besplatno. Ponuda ne nedostaje. Ali on želi samo donamo
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Gine i Sučić pa je ove sezone defanzivno loš.Izet Hajrović

Nakon sto je bio ozlijeden pa se vratio i odigrao nekoliko minuta ti vec kazes da je cijelu sezonu defenzivno los. Bravo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.