• Facke
    5.2k

Glej , ja sam vise put napisal, nije samo Maric kriv. Krivi su i oni teri su ga tak duge drzali. Sledece pitanje? El mislis da su igraci s novu upravu zadovolni? Jeden del sigurne nije. Definitivne nije. El se cudne stvari dogadaju.
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    hoće ,ukrast će ga . Mudri može Ici ko mu da više i gdje mu se ide. Sam odlučuje. Što se više čega veća je šansa da kao prvo zbog licitacije uzme više a i da ode negdje gdje ga žele a i plate . Znači baš sad i treba djelovati i pogoditi plaću . A Manenica je sve do sad rješavao ,kao Belcara , sa malim ili bez ikakvog rizika. Samo vodjen logikom. Nije se zajedno ni otkazom Mariću,ni dovodjenjem Belcara posudba, ni zaključivanjem deala za Varelu. Po meni vrhunskog dogovora. Sve do sad više je napravio on u 14 dana nego Marić za sve vrijeme kao sd. Ja vjerujem u gospodina Manenici više nego u bilo koga drugog . Što se mene tiče može.biti što god želi u klubu jer se vidi da zna i da mu je stalo do kluba. Tako da je i za Mudrija palac gore sa moje strane . Bez pogovora
  • sarenicvjetic
    41
    u ovoj situaciji dovest mudrog koji realno nije los,nije los potez. Al je los potez u ovom trenutku i situaciji di imaš još 3 mj do kraja sezone i igrača koji ima problema i može se desit teza ozljeda. Sve osim free transfera je los posao.
    Toni Fruk koji igra sezonu karijere i predvodi rijeku prema tituli,mi prije njega rade uzmemo Mudrog. Malo je reci neozbiljno i amaterski potez.
    Ne vidim put kojim idemo i sve vise sumnjam u ove ljude. Samo da me zakucaju još sa odabirom novog SD-a i da mi sve lađe potonu.
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    šta će Haha govoriti,nem pojma šta se dogadja u klubu. A meni dosta kako je Mmaee uvalio. Koliko se razumije ,onako kako je zahvalio Mmae ko da mu je sin. Toliko o njegovoj sposobnosti
  • Plava stijena
    379
    Znači na poziciju koja već desetljećima služi za promociju najboljih mladih hrvatskih igrača, od čega klub na kraju krajeva živi, dovodimo 28godišnjeg igrača, koji igra najefikasniju sezonu u karijeri, za vjerojatno bar pol milje eura odštete i minimum trogodišnji ugovor vrijedan oko milju poznavajući naše platne razrede.

Jebeš Stojkovića, Kačavendu, Vrbančića, Šuntu i druge prospekte; dolazi nam extra pojačanje, specijalist za hnl ledine s kojim ćemo se prošetat ligom!? Ovo je glupo da ne može biti gluplje. Kolko god bio simpatičan, al Mudri nema šta tražit u Dinamu taman završili peti i ne igrali Europu sljedeće sezone.
  • tp1997
    1k
    Moj problem s transferom Mudražije uopće nije njegova kvaliteta, mislim da je odličan igrač bar za HNL prilike, i mislim da bi puno mogao donijeti upravo u smislu realizacije što nama ove sezone opasno šteka.

Problem je što imam dojam da kolektivno stručni stožer i sportski sektor nemaju ideju koji sustav i koji stil igre žele da Dinamo igra. Ne znam gdje bi se točno Mudražija uklopio u ovo što igra Cannavaro, on mi se čini kao idealan igrač za nekakav 3-4-2-1 sustav kao jedan od dvije polušpice, ili 3-5-2 kao povučeniji od ove dvojice; ali u ovih naših 4-1-4-1 ili 4-3-3 što Cannavaro alternira ne znam gdje točno bi igrao a da može dati svoj maksimum.

Isto kao kad smo se nakrcali krilima, a onda Jakir s vremenom sve više i više prelazio na igru s trojicom pa se Pjacu i Hoxhu mrcvarilo na wing-backovima. Nama treba trener koji jasno zna što želi igrati, i sportski direktor koji mu može omogučiti igrače tog profila.
  • marcio amoroso
    40k
    Sledece pitanje? El mislis da su igraci s novu upravu zadovolni? Jeden del sigurne nije. Definitivne nije. El se cudne stvari dogadaju.Facke

Zašto igrači ne bi bili zadovoljni sa novom upravom? Dobijaju novac na vrijeme i imaju uvjerljivo najbolje uvjete u državi. Novu upravu se može i treba kritizirati zbog brdo stvari, ali igrači su doslovno zadnji koji to trebaju raditi.
  • sarenicvjetic
    41
    mislim da je mislio najviše na segment oko ekipe i vođenja kluba,igrači sigurno osjećaju da nešto ne valja i sigurno ako im je stalo do kluba da su razočarani i terenima i nekim stvarima. Nakraju dana koliko god i zarađuju i sve i oni su ljudi od krvi i mesa i zašto nebi iskazali nezadovoljstvo ukoliko za to postoji razloga. A vidimo da definitivno postoji
  • BluePhone67
    4.8k
    Ovo je sada novi segment ludila koji se želi pogurati da su igrači nezadovoljni sa Upravom. Navodno da je Cordoba ljut na Puhala jer nema xl majice u Arena centru, a na Manenicu jer će mu ovo biti najveći klub za koji bu igrao u svom životu i jer mu je plaću i bonuse u dan stavio na račun kada je trebao, a navikao se da kasni. Jezikom facketa, dajte najte nas delati bedake sa svojim bedastoćama.
  • Noel
    8.9k

Čekam da neko veli da su se naljutili na upravu jer su dali otkaz Jakiroviću..
  • Facke
    5.2k
    Ha dobre ljudi. Ak vi te nazivate ludilem ok, vasa stvar. Al najte se cuditi kad bu kad tad neste progovoril. Onda se bude ta osoba isla napadati ili? Da je lazov?!

Evo pitanje za vas. El sme mi s pune stvari nezadovolni?
    Jesme. Onda mislite da igraci nisu? Onda zivite v paralelnem svetu.
  • Izet Hajrović
    4.2k
    kad tad neste progovorilFacke

Khm, khm. Baturina: "Sramota je da si jedan klub poput Dinama može dozvoliti da mu kiša uništi sve nogometno. Puno toga mogu reći, najbolje da šutim."

Sad možemo razglabati o tome u kojem smjeru bi išla izjava da nije odlučio šutjeti.

Nikako ne bih nazvao ludim onoga tko možda tvrdi da su igrači nezadovoljni s Upravom. Ako smo mi nezadovoljni s mnogim potezima, zašto ne bi bili igrači? Vjerovali ili ne, u ovome klubu postoji igrača kojima je stalo do Dinama. Pa čak i da im nije stalo do Dinama, da misle na svoje guzice, sigurno nisu zadovoljni u ovakvoj situaciji s nekim odlukama koje su kumovale ovom stanju.
  • rokikaciga
    531
    Jebeš Stojkovića, Kačavendu, Vrbančića, Šuntu i druge prospekte; dolazi nam extra pojačanje, specijalist za hnl ledine s kojim ćemo se prošetat ligom!?Plava stijena

2 od ta 4 imaju probleme sa ozljedama. Vrba je zakucan na klupu iza Mudrog i ne izgleda mi kao da je spreman za Dinamo, Sunta jos manje.

Uz sve to, oni se mogu prodat svakog trenutka. Mudri se nece prodavati vec je tu da bude pouzdan igrac sljedecih x godina.

Ove godine imamo problema sa ozljedama, a ocekuje se da igramo 50-60 utakmica u sezoni i to vecina njih na pasnjacima.

Mudri je domaci decko koji se nece buniti ako ne zaigra dvije utakmice i onda ga Fabio (il tko ce cev biti trener) stavi u prvih 11 protiv npr Gorice, Istre i slicnih. Stranac to nece trpiti. I stranac nece toliko gorit za klub niti ce mu trebat do godinu dana prilagodbe (kao npr Cordobi)... i znamo kaj dobivamo s Mudrim.
  • Toni90d
    1.3k
    Je li moguće kupiti osobu/team zaduženu za teren u Mostaru, stadiona Pod Bijelim Brijegom? Kiša pada skoro pa jednako kao u ZG na utakmici protiv Osijeka, a teren izgleda 100 puta bolje nego na Maksimiru.
  • San Lorenzo
    18.7k

Na ljeto ostaješ bez Sučića, Baturine, Roga, a pitanje je što će biti s Ademijem...Mudražija dolazi na malu plaću i pokriva dvije pozicije...makar zaista jest smiješno da se dovode igrači bez sportskog direktora i to tip igrača kakav su tražila dva smijenjena trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.