• Sibirski plavac
    5.7k
    Celtic večeras igra s Aberdeenom, a naš dragi Taylor niti u prvih 11, niti na klupi.
    Nisam našao je li riječ o ozljedi ili kartonima tako da mi je čudno da ni na klupi nije.
    A da nije možda u pitanju... :eyes:
  • ZGBhoy
    1.8k
    naš dragi Taylor niti u prvih 11Sibirski plavac

Rekao je Brendan Rodgers da je sa Suprugom u Rodilistu
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Ja sam definitivno za to da ako ima ikakve teorije za dovesti selahija,sjebati Miška i dovesti ga mukte da to moramo napraviti. On je za nas pojačanje definitivno i opcija više ,kad treba mišića ,fighta u jačim utakmicama . Nadam se da postoji neko u klubu da vidi da nam treba takav igrač
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ja da sam SD (ali nisam ocito) bi doveo njega i Fruka, Baturina ce vjerojatno ici na ljeto tako da. Trebat ce platit sve to ali nista nemam od dovodjenja nekih na milijun i slicno u danasnje vrijeme.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Sve ih potjerati kompletno , ovo više nema smisla. Ma sa juniorima da igra više bi volio. sram da ih bude. Klubu su izbili i ligu prvaka i ligu Uefe , a centa nebo oprostili a htjeli bi bolje ugovore. Ma skresao bi im ugovore na pola pa ko se ne slaže dovodjenja . Franjić sreća pa nije pod ugovorom ,šta bi od onog dečka od prije. Hoće li se Ademi opet nešto svadjati i objašnjavati ili će kao čovjek reći dosta. Ali čisto sumnjam. Svi raus
  • mlkaskic
    264
    Mi bi kao prvo trebali prestati gurati naše talente, ili kao mi nekad mislimo nepotrebne igrače u Osijek ili Rijeku. Žalosno je koje one igrače od nas mogu dobiti za kikiriki, a koje cijene od nas mogu tražiti.
  • Enco
    508

S kojim juniorima, onim koji za Loksom zaostaju šest bodova?
    Ma i školu su sjebali ,a to bu se vrlo brzo pokazalo.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ma nema veze kojim,bilo kojim juniorima jer ovo kako oni igraju a zarađuju za dva života je za zatvor. No jedan od njih se eura odrekao nebi, to je karakter. Jedino ga pokazuju kad se treba pričati i srati. Zato bi i gledao radije djecu . Ionako nam je gubiti , pa nas je Osijek razbio već tri puta ja mislim. Trenera je Marić smijenio i doveo. Nemogu vjerovati da nas čovjek i dalje uništava a da nije ovdje
  • Enco
    508

Nažalost teško bumo se zvukli, spaljena zemlja ostala iza njega.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    hoćemo buraz , ništa ne dolazi preko noći. Baš se sve urotilo protiv nas , treba biti jak i i lojalan i kad ne ide. A to je najteže Ja bi najradije sve prolupao po kući , ali znam da će se stvari vratit u normalu. Ovo jednostavno nije normalno
  • sarenicvjetic
    122
    brate iz tih juniora lokse ti je došao Ivanusec,majer i ostala kompanija zato ne kipaj..da smo dali šansu pojedinim koji mogu uskočit možda bi se pokazali
    Ovako ga kipas bez povoda
  • Jaro
    10.5k
    s kojim novcima ces dovodit ikaj? Pa lova se sprzila na Cordobe, Mmae, Mbukue, Kange... Dogodine kvale za KL, momcad na placi ostaje ova "za ligu prvaka" pa se snadji druze...
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    s kojim novcima ces dovodit ikaj? Pa lova se sprzila na Cordobe, Mmae, Mbukue, Kange... Dogodine kvale za KL, momcad na placi ostaje ova "za ligu prvaka" pa se snadji druze...Jaro

Znam Jaro, sve je ovo k. Zato kazem Baturina ako mu se ide ne znam za koliko ce ga ovi prodat. Svi su bili protiv Jakira ali svaka cast sto je izvukao ligu i kup, ne ide mu na ruku ni Balkani ni Bayern naravno sramota ali nije bio budala kad je dao listu zelja. Usli smo u nikad jacu LP, novaca je bilo, doveli smo nikog a mogli smo Galesica, probat Selahija pa mozda i Fruka u dogledno vrijeme koje je i on htio. Koji k je s ljudima da mu nikog nisu htjeli dovesti? A sad sta bude.
  • Enco
    508

Pa kaj sam ja rekal protiv Lokse?
  • sarenicvjetic
    122
    Pa podcjenjuješ nase,znaci prošle god kad smo uvjerljivo osvojili onda kaj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.