• Orc123
    10.9k
    to naprosto nije istina! Ima samo 150 utakmica vise na stoperu nego na beku.....izgleda da ti nisi upucen dovoljno...
    Ktc je stoper a bek samo po potrebi, jucer te potrebe nije bilo! Ne krece se ko bek, nema tehniku da bude bek a i godine ga stisle ....totalno promasena ideja...ajde protiv Milana ali u HNL nikakvog smisla....
  • Carrasco
    5.4k
    Protiv Milana najbolja europska utakmica, protiv Osijeka najbolja HNL utakmica. Poslije toga baš, baš loše.
  • Jaro
    9.3k
    To je razina seoskog kluba.Hrvatski Gradjanski

Pa kad su odabrani treneri i igraci na razini seoskog kluba jbg... Ili inamo vrrhunske igrace, top trenere, najbolju upravu al samo eto, malo nemamo srece... A da, i suci nas ne vole, i protivnici se napale protiv nas, a pred drugima skidaju gace...
  • Marley
    3.2k
    Najveca, zapravo i jedina zamjerka Cannavaru, mi je ujedno i jedina svijetla tocka kod Bjelice (osim Torrentea, ajde, plus Neni za njega).
    A to je Samy Mmaee. Sta on vidi u njemu iz utakmice u utakmicu, nije mi jasno...
  • ElDorado
    2.4k
    Zabrinjava sto je na kraju Cannavaro, umjesto da jos vise i jace uigrava, na kraju odustao od svega sto smo vidjeli vec na pripremama: visoki presing, blizinu i zajednicko kretanje linija, kombinatorika i trokuti, intenziviranhe udaraca itd. Sve je otislo kvragu. Opet smo stari, monotoni, spori Dinamo bez ideje a šuplji straga.
  • NitkoBitan
    23.7k
    Daj nemoj nasmijavat ovakvim clancima.
  • Sibirski plavac
    4k
    Jako relevantna osoba za pričati o Dinamu. Sve mu vjerujem...
    Zna li kakav je Rinov status?
  • don
    11.6k
    ne šalji te umobolne bolesnike ovdje, hvala.
  • Laugreano
    3.6k
    Koga boli kurac sto propale tovarčine laprdaju.
  • Jay
    698
    Balić daje izjavu za index o našem treneru, svaka čast svima koji su kliknuli.
    Treba mijenjat trenera, jedino to još nismo probali ove sezone
  • rokikaciga
    546
    pardon, krivo sam se izrazio. Do dolaska u Dinamo je imao vise utakmica na beku nego na stoperu. A po tvojim upisima sam televizor u boji za tebe.

Nisam ja rekao da je KTC bek, pogotovo u ovim godinama i pogotovo kada RPG, Moha, Rile i Mikic trunu na klupi ili tribini.
  • Orc123
    10.9k
    daj dečecuskrsnul si na ovaj forum prije mjesec dana a prosipas pamet o svemu i svačemu i pravis se pametan. Nisi se ti krivo izrazil nego ne znas, a solis pamet i jos prozivas druge da kako su neinformirani.
  • rokikaciga
    546
    Moj staž na forumu nema nikakve veze sa mojim znanjem o nogometu. O nogometu znam više nego ćeš ti znati za sto života. Živio rođo.
  • sarenicvjetic
    47
    Moje mišljenje da fkt nebremo pogodit sa trenerom.
    Od Jakira do danas uvijek se provlači jedna stvar,da nismo ekipa. Jedino sto kolektivu daje snagu u svim sportovima pa i nogometu je zajedništvo i klapa.
    Možemo mi imat odlične individualce,kao sto i imamo ali onda ti se desi Belupo,desi ti se Rijeka. Nisu te dobili samo zbog tvog lošeg dana,dobili su te jer nemas KOLEKTIV.
    Previše je iskakanja iz kolektiva od pojedinaca,nije ih se odrezalo i dobio si nezadovoljnu svlačionicu,što nezadovoljni statusom,minutama ili onim klasičnim zašto on ima više od mene. Fabio je upravo to trebao počistiti jer nakon Bjelice je ostalo neraščićenog posla. Nekako se je sve bacilo pod tepih i fokus je bio na prijelaznom roku i LP. Podjelama u svlačionici svjedočimo zadnje dvije godine i stalno se probija van i ta pušačka soba u kojoj se i suigrači miniraju ali i treneri i ostali.
    Ne vidim to puhanje u isti rog,ne vidim podršku da daju jedni drugima tokom loših trenutaka na utakmici(možda i postoji ali u jako malim omjerima).
    Jednostavno momentalno trebaju rezovi ako želimo nešto. Svlačionica je i dalje prenatrpana,uz 23 igrača koja su bila na utakmici protiv Rijeke još su tu Mišić,Petković,Moha,Čavlina,Oliveras,Stojković + još neki na koje se ne računa Bočkaj,Perić itd.
    Nama titulu može samo donijeti zajedništvo,očito je da kvalitete ima. Da je to lako ostvarivo nije.
    Bit ce stresno i zanimljivo ovaj tjedan,nadam se promjenama jer ovo što vidimo pod Fabiom je dosta slično kao i sa prethodna dva trenera.
  • Crni86
    8.5k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/utuceni-dinamovci-sutjeli-do-zagreba-nakon-debakla-dvojac-je-potrosio-sve-kredite-a-cannavaro-se-zalio-15556763

Ne los clanak. I jednostavno vidimo opet isto, trener ima jednu ideju ali jednostavno igraci to ne mogu ispratiti pa se trener prilagodava. Jakir je isto na ljeto pricao jedno pa opet krenuo u nesto drugo.

Opet se ponavlja ta fizicka sprema, o kojoj se prica od ljetnih priprema kada je biscan bio trener. I dobro je apostrofirano da vec treci trener a identicni problemi. Ogromni prostori u meduprostorima, manjak trke, agresivnosti i odgovornosti.

Skupit glave, a na ljeto napraviti veliki redizajn.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.