• GeneralNapoleon
    982
    Najbitnije je bilo vidjet moze li nas mentalni dici. Pokazao je da ne moze. Fancy taktika i takve stvari nam u ovoj situaciji nisu potrebni.

Za mene ako popusi treba letit. Je znam cime je pokazao da je neki veliki faktor. Pa bih kao zadnju slamku nade pokusao dobit tovare na pozitivan sok, iako je to gotovo iskljuceno da ce pomoc, ali kaj imamo za izgubit? Nis.
  • Zg123
    1.2k
    Meni je bolesno da klub mijenja 4 trenera u sezoni, znaci sta cemo sad dovesti Sopica ili neko drugo xy ime, potrosit ga ko staru krpu i tako u krug. Nek Cannavaro odradi do kraja sezonu i u slucaju neuspjeha hvala lijepo i dovidjenja, makar onaj tko i dalje misli da je problem u treneru zivi u debeloj zabludi.

Ne bih htio biti u kozi SD-a, ceka ga jako veliki posao ciscenja
  • DiddyGuela
    2.9k

Neozbiljno je skartirat trenere nakon svega nekoliko mjeseci. Kakav smo mi to klub? Kakvu poruku saljemo buducim trenerima? Dođite - najbrza otpremnina u gradu.
  • blubach
    830
    Ne vjerujem da je i unatoč možebitnom porazu na rubu otkaza. Ako sam ne ponudi ostavku, ostat će do kraja sezone, nema sad ni smisla mijenjat trenera. Ono što je upitno - hoće li mu se dat pripreme i onda otkaz nakon 4 kola ili ćemo nakon zadnjeg zvižduka sezone ići po novog trenera, ali nekog poštenog, ko zna svoj posao.
  • GeneralNapoleon
    982

Pa kad smo postali neozbiljan klub moramo vuc neozbiljne poteze. Kaj sad nis ne radit i predat se sa covjekom koji bu svakako popusili i treci derbi za redom?
  • mali M
    7k
    ma slažem se ja s vama, pa nisam rekao da ga nabijemo preko bare nego da moja očekivanja za njega nisu ni bila prevelika. Doslovno još jedan koji se uči na Dinamu. I ja sam za neka se sad ostavi do kraja sezone, zato sam i napisao da se nismo bavili uzrokom (Marićem) nego posljedicom (rezultatom)...
  • Neron53
    1.3k
    Zao mi je Fabija ali nije trener za Dinamo.
    Bolje i njega (da, i njega) odjebati dok imamo ikakve sanse nesto napraviti u prvenstvu
    Jebes milju gore-dolje kad je u igri 30 milja gore ili dolje.
    Pojesti govno i dovesti cetvrtoga
  • SAS1987
    16.3k
    ikakve sanse nesto napraviti u prvenstvuNeron53

Jedino ak je Cannavaro dovoljno u formi da postane igrać - trener.
  • ElDorado
    2.3k
    Pa jel taj strukan normalan
  • GeneralNapoleon
    982
    Ponudi ostavku i dajte Sopica. Ovaj nije dovoljno lud da bi ista mogao jos izvuc. Uostalom kako i da ekipa ima vijere u njega nakon dva sramotna debakla za redom.
  • austrijanac
    5.8k
    SopicaGeneralNapoleon

Da se njega dovede gledali bi opet 11 istih koje smo gledali kod Bjelice i svi kolektivno srali po njemu zakaj mu igraju Rile i Ademi.

Dajte se okanite takvih fora i prihvatite činjenicu da u cijeloj ekipi imamo 18 igrača koji nisu za Dinamo.
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    ne moze se tu vise izvuc, gotova je sezona nazalost.
  • Izet Hajrović
    4.2k
    Ajde malo stanite na loptu s otkazima/ostavkama. Što je danas Cannavaro mogao? Je li on kriv za teren? Je li on kriv što Sučić ostavlja Babeca samog? Prošlu utakmicu griješe Ademi, Franjić, Galešić, Mmaee. Ovu griješe Sučić, Belcar, stoperi smiješni s loptom u nogama. Koga da stavi? Pristup je bio dobar, a nije Cannavaro kriv što imamo nogometno neinteligentne igrače.
  • hardek
    4.2k
    Trener je manje bitan u ovoj cijeloj priči. Igrači nisu izvukli niti jednu tešku situaciju ove sezone a takve stvari bildaju ekipu. Sjeti se recimo one Lokse prošle godine kad smo u nadoknadi okrenuli, protiv Osijeka na Opusu...

Možemo dovesti koga god za trenera i vidjet će se poboljšanje u prve dvije tri tekme zbog efekta novog trenera, ali onda će se opet desit pad i ovakve utakmice.
  • dbut
    102
    4ti trener u jednoj sezoni je veća lakrdija od svega kaj su tovari napravili...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.