• Hrvatski Gradjanski
    52

Meni je tu najbitnija stvar da se nakon Jakira i Cannavaro odlučio da su mu dva najbolja krila lijeva i da jednog stavlja na desno jer nam dva desna krila nisu ni za drugu HNL.

Ovo zazivanje smjene trenera nakon dva mjeseca mi se istinski gadi. Tri trenera u šest mjeseci. Sad treba i četvrti. To je razina seoskog kluba.

Iza trenera se mora stati. Posebno sad kad nam se pokazuje da ova momčad igra isto pod različitim trenerima.
  • Orc123
    10.7k
    to naprosto nije istina! Ima samo 150 utakmica vise na stoperu nego na beku.....izgleda da ti nisi upucen dovoljno...
    Ktc je stoper a bek samo po potrebi, jucer te potrebe nije bilo! Ne krece se ko bek, nema tehniku da bude bek a i godine ga stisle ....totalno promasena ideja...ajde protiv Milana ali u HNL nikakvog smisla....
  • Carrasco
    5.1k
    Protiv Milana najbolja europska utakmica, protiv Osijeka najbolja HNL utakmica. Poslije toga baš, baš loše.
  • Jaro
    9.2k
    To je razina seoskog kluba.Hrvatski Gradjanski

Pa kad su odabrani treneri i igraci na razini seoskog kluba jbg... Ili inamo vrrhunske igrace, top trenere, najbolju upravu al samo eto, malo nemamo srece... A da, i suci nas ne vole, i protivnici se napale protiv nas, a pred drugima skidaju gace...
  • Marley
    3k
    Najveca, zapravo i jedina zamjerka Cannavaru, mi je ujedno i jedina svijetla tocka kod Bjelice (osim Torrentea, ajde, plus Neni za njega).
    A to je Samy Mmaee. Sta on vidi u njemu iz utakmice u utakmicu, nije mi jasno...
  • ElDorado
    2.2k
    Zabrinjava sto je na kraju Cannavaro, umjesto da jos vise i jace uigrava, na kraju odustao od svega sto smo vidjeli vec na pripremama: visoki presing, blizinu i zajednicko kretanje linija, kombinatorika i trokuti, intenziviranhe udaraca itd. Sve je otislo kvragu. Opet smo stari, monotoni, spori Dinamo bez ideje a šuplji straga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.