• Jaro
    9.1k
    mislis da im se ne svidja cikla i spinat pa odlucili tankirat? Ovaj je prevara ko i svi treneri nakon Cacica (on je zadnji trener dinama bio - samo limitiran i tvrdoglav jbg) - sve ovo poslije (a bome i prije pa tamo do Bjelice ) teska kurcina i prodavci magle.
    Imas najboljeg igraca od kad si dosao u klub, pa ga mices s pozicije, beka ti igra stoper, desno krilo ti igra lijevo krilo... Nista od svega toga...
  • fakin
    30
    Iskreno ne kuzim koji je smisao uvođenje sucica kad je utakmica rjesena. I jos roga sklonog ozljedama nakon sto gubimo 4:0, potpuno nejasno. A tek Teofil na desnom boku, mmaee ispred Torrentea, belcar nakon par treninga iz Varaždina u prvih 11, potpuno nejasno
  • don
    11.2k
    Imas najboljeg igraca od kad si dosao u klub, pa ga mices s pozicijeJaro

koga?

beka ti igra stoperJaro

zanimljivo da ste to hvalili posli Milana.

desno krilo ti igra lijevo kriloJaro

desno krilo igraju liva krila isključivo jer nemamo ni jedno desno krilo na razini Dinama.
  • Jaro
    9.1k
    koga?don

Pjacu...
  • GeneralNapoleon
    891

Jakir >>> Cacic. Ali s obzirom da kolko vidim pljujes svakog trenera da nije na nasoj razini bi me zanimalo jel ti imas nekog favorita, i to mislim ozbiljno a ne kao provokaciju :lol:
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Iskreno ne kuzim koji je smisao uvođenje sucica kad je utakmica rjesena. I jos roga sklonog ozljedama nakon sto gubimo 4:0fakin

Po meni potpuno logična rješenja. Sučić nije igrao jako dugo i treba mu minuta, iako utakmica nije ličila na ništa opet je odigrao nešto i bitno je da krene hvatat ritam jer je itekako potrebno da što prije uđe u formu.

Što se Roga tiče, zašto on ne bi ušao ako je već izgubljena utakmica? Pa nije baš da čovjek igra svaku 90 minuta, nego ne igra uopće, ne znam od čega bi ga to trebali čuvati.
  • Lihtmašinac
    440
    Vi pišite kaj hoćete, ja ni danas neću ništa reći protiv Mistera. Neću mu spočitavati ništa, iako je, po meni, večeras fulao bar s nekim stvarima u početnih 11: KTC nije nužno trebao igrati beka, umjesto Belcara mogao je staviti nekog drugog, eventualno Roga, a moglo se probati i s dvojicom u napadu, pa čuvati Hoxxu za džokera itd. Ne želim glumiti generala nakon bitke, ali s tekmom u Rijeci je i mojih "100 dana" prošlo.

Kad njegov staž na Dinamovoj klupi još zapravo nije ni krenuo, neki su ga na tribini već spremno dočekali s pljuvanjem kakti "neiskusni žabar" i tako to. Ja sam kao odgovor te večeri pa sve do danas samo ponavljao da mu treba vremena, bar mjesec dana. I, evo, upravo danas je prošlo mjesec dana natjecateljskih tekmi s Fabiom Cannavarom na klupi. Mislim da se u tih mjesec dana dovoljno mogao upoznati sa situacijom u klubu i u ligi iz prve ruke, pa da sad moramo smjeti od njega tražiti i rezultate, bez da ispadamo nerealni fanatici.

Uvjeti u ligi bi mu najkasnije sad trebali biti jasni: Sad bi napokon trebao jasno znati kako u HNL-u izgledaju tzv. lakši, a kako tzv. teži protivnici. Sad bi trebao kužiti da lošost terena i stadionske infrastrukture, koju je vidio na ekranu, u stvarnosti nije nimalo bolja. Sad je valjda napokon na licu mjesta dobio dovoljno dobar dojam o sudačkoj organizaciji i pro-južnjačkim medijima. Sad je valjda dobio dovoljno dobar uzorak o mogućnostima svojih igrača pa da zna što od ekipe može očekivati u kratkom roku, a za što će mu trebati više vremena. Sad je po meni prošao dovoljan uzorak različitih natjecateljskih situacija da može procijeniti tko od igrača stvarno može više, a tko ipak može manje. Sad bi trebao definitivno znati tko mu u rosteru vrijedi za kakvu situaciju. Vrijeme prilagodbe je prošlo, od srijede više nema isprika. Idemo po rezultate, majstore, znamo da možeš!
  • Crni86
    8.2k
    Nakon ovakvog debakla sudenje nije trebalo niti biti spomenuto. I to mu je minus od mene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.