• Krizy
    58.7k
    Mali je mogao u City i Barcelonu, gdje bi imao sigurno puno veću plaću.
    Došao je u Dinamo za plaću kakvu imaju i ostali klinci, ali uz 40% od transfera.

Dinamo ne može puno izgubiti, a može dobiti dosta.
    Varela očito vjeruje u sebe i planski gradi karijeru, jer on više gubi ako se ne pokaže i time ne ostvari transfer i 40% od istog.
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Ja se iskreno rečeno radujem pratiti kako će se mali razvijati u našem klubu. Nek je on nama dobro došao i neka bude u pola Olmic ja sretan
  • NB86
    16.9k
    Kakve veze marko maric ima s ovim koji vise nije ni SD, ako mislite da je neki lopovluk u pitanju imate upravu pa rokajte po njoj a ne kukavicki se skrivat iza prica o maricu, covjeka nema u klubu sigurno nije odgovoran za ovaj potpis
  • vjeko1701
    16.3k
    Deset strana rasprave kao da ce mali tu ostati i igrati LP. Haza vam je lijepo napisao da vjerojatno u ljeto lapapa.ElDorado

Haza je rekao što se nudilo drugom klubu i sam je priznao da ne zna što je Dinamo dogovorio.
  • Sad opet
    209
    Ja se stvarno ponekad pitam dal tu ljudi (neki) navijaju za Dinamo ili tetu u računovodstvu? Pa ako je mali extra talent, nek da 10 golova i 10 asistencija svake od sljedeće 3 godine dok je tu i nek ide za 0 eura... Dinamo skoro da nema uloga, a može dobiti dobrog igrača i još nešto zaraditi. Za redovnu plaču igrača tog godišta. Pa gdje je tu ikakav problem?
  • Jurki
    18.3k
    Znaci tu se pise da bu mali uspel sto posto. Daj Boze da uspije.
    A kaj da smo mu dali 300 keka ko Brkljaci i on propadne? Kaj onda?
    Imali bi financijsku stetu. Ovak u slucaju flopa mu damo za čunga lungu i moze nazad za Portugal.
  • vjeko1701
    16.3k
    Problem je da mnogi vole za sve i svašta povlačiti paralele s Mamićem a očito ni sami ne znaju kaj je točno radio, kako je to radio i zašto je to bio problem.
  • Droljo
    18k
    Ja sam protiv tih postotaka kod transfera. Ne smijemo to davati više. Ali u ovoj situaciji, ako su prepoznali da je mali takav sega mega talent i bez velike plaće (uloga) ok. Nek ima. Imao je i olić pa se odrekao samo da ga se pusti. Bitnije je da nema izlaznu klauzulu.
  • Jurki
    18.3k
    Ja sam protiv tih postotaka kod transferaDroljo

Svi smo protiv toga.. ali ako je to bil uvjet za potpis.. jbg.
  • The Undertaker
    8.4k
    Netočno je da Dinamo nema što izgubiti. Kao prvo, dati će mu neku plaću, kao drugo investirati će svoje kapacitete u razvoj igrača, dati mu minutažu (i to košta) i, očito, omogićiti prolaz prema prvoj ekipi (i to košta). Prema tomu, gubimo nešto love za plaću ali gubimo i vrijeme i resurse koje smo mogli utrošiti na nekog drugog.
  • Droljo
    18k

Ali navodno u ugovoru piše da on bude igrao za dinamo pa možda zasluži taj novac i resurse potrošene na njega.
  • Orc123
    12.4k
    zato gledas gdje si deficitaran u omladinskom pogonu a to su definitivno krila....tak da ce vrijeme i resurse trositi kvalitetno
  • The Undertaker
    8.4k
    Ma razumijem ja to ali ljudi pišu da nema velikog troška ako propadne ili ode za dvije godine. Ima i to manje u živoj lovi a više u uludo potrošenom vremenu i resursima.
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Mi sad ovdje kukuricemo što i kako je došao nama . Kako ga nismo platili ? Pa da je bilo sve u lovi mi ga nikad ne bismo ni uspjeli dovest kraj City,Chelsea i Barce . Zar ima neko ovdje da misli da smo ga mi mogli platiti i utrkivati se sa velikima. I sad još da uslovljavamo kako je trebao doći. Pa nama nikad ugoditi. Ovdje nema nikakvog rizika ,čak podsjeća na Sučićev transfer nama. Mali ugovor ali se naplate od prodaje. I to je to ,neko pristane a neko ne na taj ugovor. To je na malom i njegovim menagerom. Mi smo mu ponudili ugovor ,on prihvatio. Šta će dalje biti vrijeme će pokazati. Ovo je ludo bilo odbiti
  • rokikaciga
    2.7k
    Dobiješ top talenta na deficitarnoj poziciji za relativnu siću. Piše se da je to u rangu njegovih vršnjaka. I to nije top talent prve ŽNL Središte Kadeti. Već dečko koji je bio kao 15godišnjak bio jedan od boljih na u17 Euru prošle godine sa 1 golom i 3 asistencije.

Zaboravio sam i napomenuti ako se ne varam da ćemo kao razvojni klub dobivati "na kapaljku" do kraja njegovog nogometnog života od svakog njegovog transfera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.