• ElDorado
    2.1k
    Deset strana rasprave kao da ce mali tu ostati i igrati LP. Haza vam je lijepo napisao da vjerojatno u ljeto lapapa.
  • vjeko1701
    12.4k
    Pa po ovom napisanom mi smo nekakav "proxy" da se malog liferuje dalje...Brusa

Ako mi ispadnemo neki proxy i mali ode na ljeto za nekih 5M od kojih mi uberemo nekih 2.5M onda ću se složiti s tobom. J*beš tih par milijuna na račun ulaska u ovakve menadžerske kombinacije.

Ako je on legitimno potpisao i došao tu da bude recimo idući Olmo, po meni ok posao. 40% puno previše za moj ukus ali mogu živjeti s tim ako je to bio jedini način.
  • DiddyGuela
    2.9k

Fabio nece stici uvest malog jer ce zavrsit isto kao i njegov nadređeni Marko Maric, kucni prijatelj agenta AB s kojim je dogovoren mali Cardoso i famoznih 40%. Toliko od mene na ovu temu.

Nema nikih problema.

ĐŽ :blush:
  • vjeko1701
    12.4k
    Ma bravo. Zakucao si poantu. Svaka čast.
  • Krizy
    52.9k
    Mali je mogao u City i Barcelonu, gdje bi imao sigurno puno veću plaću.
    Došao je u Dinamo za plaću kakvu imaju i ostali klinci, ali uz 40% od transfera.

Dinamo ne može puno izgubiti, a može dobiti dosta.
    Varela očito vjeruje u sebe i planski gradi karijeru, jer on više gubi ako se ne pokaže i time ne ostvari transfer i 40% od istog.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Ja se iskreno rečeno radujem pratiti kako će se mali razvijati u našem klubu. Nek je on nama dobro došao i neka bude u pola Olmic ja sretan
  • NB86
    15.9k
    Kakve veze marko maric ima s ovim koji vise nije ni SD, ako mislite da je neki lopovluk u pitanju imate upravu pa rokajte po njoj a ne kukavicki se skrivat iza prica o maricu, covjeka nema u klubu sigurno nije odgovoran za ovaj potpis
  • vjeko1701
    12.4k
    Deset strana rasprave kao da ce mali tu ostati i igrati LP. Haza vam je lijepo napisao da vjerojatno u ljeto lapapa.ElDorado

Haza je rekao što se nudilo drugom klubu i sam je priznao da ne zna što je Dinamo dogovorio.
  • Sad opet
    209
    Ja se stvarno ponekad pitam dal tu ljudi (neki) navijaju za Dinamo ili tetu u računovodstvu? Pa ako je mali extra talent, nek da 10 golova i 10 asistencija svake od sljedeće 3 godine dok je tu i nek ide za 0 eura... Dinamo skoro da nema uloga, a može dobiti dobrog igrača i još nešto zaraditi. Za redovnu plaču igrača tog godišta. Pa gdje je tu ikakav problem?
  • Jurki
    15.7k
    Znaci tu se pise da bu mali uspel sto posto. Daj Boze da uspije.
    A kaj da smo mu dali 300 keka ko Brkljaci i on propadne? Kaj onda?
    Imali bi financijsku stetu. Ovak u slucaju flopa mu damo za čunga lungu i moze nazad za Portugal.
  • vjeko1701
    12.4k
    Problem je da mnogi vole za sve i svašta povlačiti paralele s Mamićem a očito ni sami ne znaju kaj je točno radio, kako je to radio i zašto je to bio problem.
  • Droljo
    12.4k
    Ja sam protiv tih postotaka kod transfera. Ne smijemo to davati više. Ali u ovoj situaciji, ako su prepoznali da je mali takav sega mega talent i bez velike plaće (uloga) ok. Nek ima. Imao je i olić pa se odrekao samo da ga se pusti. Bitnije je da nema izlaznu klauzulu.
  • Jurki
    15.7k
    Ja sam protiv tih postotaka kod transferaDroljo

Svi smo protiv toga.. ali ako je to bil uvjet za potpis.. jbg.
  • The Undertaker
    6.7k
    Netočno je da Dinamo nema što izgubiti. Kao prvo, dati će mu neku plaću, kao drugo investirati će svoje kapacitete u razvoj igrača, dati mu minutažu (i to košta) i, očito, omogićiti prolaz prema prvoj ekipi (i to košta). Prema tomu, gubimo nešto love za plaću ali gubimo i vrijeme i resurse koje smo mogli utrošiti na nekog drugog.
  • Droljo
    12.4k

Ali navodno u ugovoru piše da on bude igrao za dinamo pa možda zasluži taj novac i resurse potrošene na njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet