Pa po ovom napisanom mi smo nekakav "proxy" da se malog liferuje dalje... — Brusa
Ako mi ispadnemo neki proxy i mali ode na ljeto za nekih 5M od kojih mi uberemo nekih 2.5M onda ću se složiti s tobom. J*beš tih par milijuna na račun ulaska u ovakve menadžerske kombinacije.
Ako je on legitimno potpisao i došao tu da bude recimo idući Olmo, po meni ok posao. 40% puno previše za moj ukus ali mogu živjeti s tim ako je to bio jedini način.
Fabio nece stici uvest malog jer ce zavrsit isto kao i njegov nadređeni Marko Maric, kucni prijatelj agenta AB s kojim je dogovoren mali Cardoso i famoznih 40%. Toliko od mene na ovu temu.
Mali je mogao u City i Barcelonu, gdje bi imao sigurno puno veću plaću.
Došao je u Dinamo za plaću kakvu imaju i ostali klinci, ali uz 40% od transfera.
Dinamo ne može puno izgubiti, a može dobiti dosta.
Varela očito vjeruje u sebe i planski gradi karijeru, jer on više gubi ako se ne pokaže i time ne ostvari transfer i 40% od istog.
Kakve veze marko maric ima s ovim koji vise nije ni SD, ako mislite da je neki lopovluk u pitanju imate upravu pa rokajte po njoj a ne kukavicki se skrivat iza prica o maricu, covjeka nema u klubu sigurno nije odgovoran za ovaj potpis
Ja se stvarno ponekad pitam dal tu ljudi (neki) navijaju za Dinamo ili tetu u računovodstvu? Pa ako je mali extra talent, nek da 10 golova i 10 asistencija svake od sljedeće 3 godine dok je tu i nek ide za 0 eura... Dinamo skoro da nema uloga, a može dobiti dobrog igrača i još nešto zaraditi. Za redovnu plaču igrača tog godišta. Pa gdje je tu ikakav problem?
Znaci tu se pise da bu mali uspel sto posto. Daj Boze da uspije.
A kaj da smo mu dali 300 keka ko Brkljaci i on propadne? Kaj onda?
Imali bi financijsku stetu. Ovak u slucaju flopa mu damo za čunga lungu i moze nazad za Portugal.
Problem je da mnogi vole za sve i svašta povlačiti paralele s Mamićem a očito ni sami ne znaju kaj je točno radio, kako je to radio i zašto je to bio problem.
Ja sam protiv tih postotaka kod transfera. Ne smijemo to davati više. Ali u ovoj situaciji, ako su prepoznali da je mali takav sega mega talent i bez velike plaće (uloga) ok. Nek ima. Imao je i olić pa se odrekao samo da ga se pusti. Bitnije je da nema izlaznu klauzulu.
Netočno je da Dinamo nema što izgubiti. Kao prvo, dati će mu neku plaću, kao drugo investirati će svoje kapacitete u razvoj igrača, dati mu minutažu (i to košta) i, očito, omogićiti prolaz prema prvoj ekipi (i to košta). Prema tomu, gubimo nešto love za plaću ali gubimo i vrijeme i resurse koje smo mogli utrošiti na nekog drugog.