• Mali Zeus
    22.2k
    Curtis Jones je napravio ono što svaki igrač koji poštuje svoje navijače treba u toj situaciji napraviti. Kako je kolega već napisao, slično je napravio Ademi kad je Rice provocirao i takve stvari neizmjerno poštujem. Nisam vidio da je Jones udario onog govnara, ali ako je svaka mu čast. — Mr Anderson
    Ademi je to puno elegantnije odradio od Jonesa, plus kaj se ovdje radi o derbiju pa su svi bili tankih živaca. To ne znači da ovo kaj je Docoure napravio nije glupo i jadno, jer jest.
  • javolimtebejako
    6.4k
    likovi zabiju u zadnjim sekundama za izjednacenje protiv mrskog rivala, i to u zadnjem derbiju na valjd 120 godina starom kultnom stadionu i ekipa sere kako se usuduju slavit. celebration police reklo bi se
  • Mr Anderson
    22.6k
    ekipa sere kako se usuduju slavit — javolimtebejako

O čemu pričaš ti, nek slave, briga me. Priča je o provociranju protivničkih navijača.
  • javolimtebejako
    6.4k
    pa nisam tebi ni odgovorio. ima ovdje takvih upisa a vidim i po ostatku interneta
  • Noel
    25.6k

Ekipa nije slavila nego orgijala. Igrači su provocirali suparničke navijače a njihovi navijači počeli u teren upadat ko da su osvojli Premier Ligu. Sve legitimno al onda je i legitimno da ih ja nazovem malim i smiješnim klubom jer to jesu ovakvim slavljem.. isto tako za mene je Jones mali igrač ispao jer je išao u nekakav obračun i navukao se na seljačke fore pa je i sam ispao seljak. Da budem skroz objektivan.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Zamisli.

Zadnji derbi na Goodisonu, mrski rival, zabiješ im gol u zadnjim minutama i navijači su upali u teren usred slavlja. Jedan (1) igrač provocira suparničke navijače. I zbog toga su mali smiješni klub.

Dobro je netko rekao već, nije nogomet za tebe sinko.
  • vjeko1701
    30.2k
    Mene općenito fascinira ova količina emocija na Zoni Dinamo upućena prema srazu Liverpoola i Evertona.

Na drugoj temi Real i City.
  • Tom Hanks
    5.8k
    Ne mogu svi bit gospoda
  • Noel
    25.6k

Seljački nogomet nije za mene da. Ja sam više za gospodski i građanski..
  • Mali Zeus
    22.2k
    Seljački nogomet nije za mene da. Ja sam više za gospodski i građanski.. — Noel

Ok, dobro je sve.
  • Mr Anderson
    22.6k
    zabiješ im gol u zadnjim minutama i navijači su upali u teren usred slavlja. I zbog toga su mali smiješni klub — Mali Zeus

Pa količina slavlja jer si izvukao remi na domaćem terenu protiv mrskog rivala pokazuje da si mali klub, daleko manji od tog rivala.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Dobro dečki, shvatili smo. :lol:

Da su malo manje i blaže slavili onda ne bi bili toliko mali klub, sram ih bilo.
  • javolimtebejako
    6.4k
    vidio sam samo video kad ovaj zabije i zatrci se u kut prema navijacima, tamo svi slave na hrpi, ekipa uletava i neko cak i baklju zapali. ovaj dio s provociranjem navijaca i nekim fajtom koji se desio nemam pojma iskreno.

argument da slave ko da su osvojili ligu prvaka ne kuzim. koji stupanj slavlja bi po tebi bio okej?
  • Noel
    25.6k

Baš me zanima kak si pričao na ubacivanje lopte u teren od strane tovarije na zadnjem maksimirskom derbiju ili Livajino mrzim Dinamo srpsko ime to nakon jedne pobjede...To je tvoj nogomet o kojem pričaš..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.