• Jaro
    9.1k
    Nešto slično kao Liverpool dok je united harao?Droljo

Totalno... Premierligasima pri vrhu novac nemre bit razlog za fail - Liverpool je tih godina trosio i trosio na razne balvane, lutao s trenerima, kad bi se priblizio bi izasao na vidjelo looserski mentalitet koji se uvukao u klub i to je jedini razlog zasto nisu mogli ni blizu Arsenalu i pogotovo Unutedu tih godina. Godine rasta Chelsea i Citija temeljene na velikim ulaganjima preskacem - ali ni to nije vise problem nakon kaj je dosao Klopp i resetirao mindset kluba.
    Pa od odlaska SAFa United trosi i trosi - al bas ko Liverpool tih godina - samo spaljuje lovu...
    Everton je "engleski Slaven" jer je godinama/desetljecima nigdje - ne bori se ni za sto, sredina ljestvice i zivotari cekajuc sljedecu sezonu - samo po tome. Po tradiciji, navijacima - je to naravno veliki klub...
  • Mali Zeus
    15.9k
    Bravo za Everton, ono slavlje na kraju je nogomet i zašto ga volimo. Curtis Jones je jebena budala koja je zbog tog popila i crveni. Slot se isto pokazao pizdom, a VVG je imao neke jadne komentare poslije. Liverpool sav fin kad ih ide, ali čim naiđu na prepreku odmah pokažu svoje pravo lice.
  • din
    630
    Jones budala? Znači i Ademi je budala jer je išao na Rice-a dok je slavio pred Boysima?
  • nkdz
    970

Slavlje da jer je to najvazniji dio nogometa ali Evertonov Doucoure je išao namjerno provocirati gostujuce navijace i ispao debil ko i Livaja kad je provocirao s terena Armadu dva puta.
    Ne volim Liverpool ali Jones je napravio isto što i Ademi kad je sprijecio igrace city-a da slave pred sjeverom
  • Mali Zeus
    15.9k
    Everton je mali šugavi klub sa šugavim iskompleksiranim navijačima, a i igračima. Ns dan kad ispadnu iz lige otvoriti ću šampanjac. Svaka čast Jonesu što je napao ono govno koje je krenulo provocirati navijače.
    A govnar Oliver, ne znam samo na osnovu čega je još toliko dodatno produžio utakmicu na prvotnih 5 minuta.
    Mr Anderson

Liverpool se puno puta okoristio prevelikim produžetkom, eto za vikend protiv Plymoutha je tekma bila produžena 9 minuta, nikome nije jasno zašto i kako. Ali sinoć je to eto bio problem.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Ne volim Liverpool ali Jones je napravio isto što i Ademi kad je sprijecio igrace city-a da slave pred sjeveromnkdz

Da ga je samo gurnuo ok al ovaj se išao tući s njim.
    I bio lud još 5 minuta nakon toga, tj. 10. Dođeš do njega, makneš ga i pustiš da to sudac riješi.
    Brijem da je bio bijesan kaj su primili gol pa mu je Docoure bio dobro došao.
  • nkdz
    970

Ma emocije su to, mozda je i pretjerao Jones ali meni osobno je to ok da je išao zaštititi svoje navijace od nekog ko provocira iza dva reda zaštitara.
    Doucoure je opcenito vrlo neinteligentan lik na terenu i imao je jako puno svojih bisera gdje je ispao glup.
    A sad je ko idiot jos i dobio crveni, a evertonu nedostaje 8 igrača zbog ozljeda.
  • din
    630
    Jones je baš domaći dečko, iz Liverpoola, ako nekome znači nešto taj derbi, to je on. I ti na temelju te reakcije osuđuješ Liverpool da su pokazali svoje pravo lice? Najbolje da je ovaj cijelu koreografiju imao pred gostujućim navijačima. VVD je izjavio da je to za njih bila ko finale kupa utakmica, i što je tu loše? Lik je rekao istinu jer ono žive za taj derbi. Bio sam više puta tamo i znam koji je to žar.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Ma emocije su to, mozda je i pretjerao Jones ali meni osobno je to ok da je išao zaštititi svoje navijace od nekog ko provocira iza dva reda zaštitara.
    Doucoure je opcenito vrlo neinteligentan lik na terenu i imao je jako puno svojih bisera gdje je ispao glup.
    A sad je ko idiot jos i dobio crveni, a evertonu nedostaje 8 igrača zbog ozljeda.
    nkdz

Docoure jest idiot, al i Jones je dobio crveni, a poslije toga i Slot.
  • Jaro
    9.1k
    Slot se isto pokazao pizdomMali Zeus

Zasto? Onda je Bjelica pizda na kvadrat jer je zaradio crvenih ko u prici. Realno, Oliver nije sekunde imao utakmicu pod kontrolom, nepostojeci fauli (recimo na Diazu kad zapravo on radi faul ili na igracu Evertona kad ovaj padne sam od sebe), zuti kartoni za lagane faule, a onda kad treba zuti nista...
  • Mali Zeus
    15.9k
    VVD je izjavio da je to za njih bila ko finale kupa utakmica, i što je tu loše? Lik je rekao istinu jer ono žive za taj derbi. Bio sam više puta tamo i znam koji je to žar.din

Što je tu loše, pa ono kao cijelu godinu su loši, svima skidaju gaće, al napale se samo za nas. To su klasične otrovne strelice, zna on dobro kaj je rekao.
    Nešto slično i tovari uvijek govore za sve protivnike.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Zasto? Onda je Bjelica pizda na kvadrat jer je zaradio crvenih ko u prici. .Jaro

Dosta tih crvenih je bilo potpuno nepotrebno. Mislim svi znamo da je Bjelici bilo lako da se unervozi i da je bio malo seljak, nije to neka tajna. :)
  • nkdz
    970

Pa zasluzeno su i Doucoure i Jones dobili crveni.
    Koliko god je sa strane navijackog misljenja ok da recimo Jones ide obraniti svoje navijace ali je opet po pravilima taj crveni i mislim da se oboje to slažemo jer je pretjerao.
    Zasluženo su kažnjeni oboje
  • Mr Anderson
    10.6k
    Curtis Jones je jebena budala koja je zbog tog popila i crveni.Mali Zeus

Curtis Jones je napravio ono što svaki igrač koji poštuje svoje navijače treba u toj situaciji napraviti. Kako je kolega već napisao, slično je napravio Ademi kad je Rice provocirao i takve stvari neizmjerno poštujem. Nisam vidio da je Jones udario onog govnara, ali ako je svaka mu čast.
  • din
    630
    https://www.facebook.com/share/v/1KmBE4o2wd/

Evo vam video iz blizine, nije da ga je doslovno udario.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.