Nešto slično kao Liverpool dok je united harao? — Droljo
Everton je mali šugavi klub sa šugavim iskompleksiranim navijačima, a i igračima. Ns dan kad ispadnu iz lige otvoriti ću šampanjac. Svaka čast Jonesu što je napao ono govno koje je krenulo provocirati navijače.
A govnar Oliver, ne znam samo na osnovu čega je još toliko dodatno produžio utakmicu na prvotnih 5 minuta. — Mr Anderson
Ne volim Liverpool ali Jones je napravio isto što i Ademi kad je sprijecio igrace city-a da slave pred sjeverom — nkdz
Ma emocije su to, mozda je i pretjerao Jones ali meni osobno je to ok da je išao zaštititi svoje navijace od nekog ko provocira iza dva reda zaštitara.
Doucoure je opcenito vrlo neinteligentan lik na terenu i imao je jako puno svojih bisera gdje je ispao glup.
A sad je ko idiot jos i dobio crveni, a evertonu nedostaje 8 igrača zbog ozljeda. — nkdz
Slot se isto pokazao pizdom — Mali Zeus
VVD je izjavio da je to za njih bila ko finale kupa utakmica, i što je tu loše? Lik je rekao istinu jer ono žive za taj derbi. Bio sam više puta tamo i znam koji je to žar. — din
Curtis Jones je jebena budala koja je zbog tog popila i crveni. — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.