• Mali Zeus
    15.9k
    Curtis Jones je napravio ono što svaki igrač koji poštuje svoje navijače treba u toj situaciji napraviti. Kako je kolega već napisao, slično je napravio Ademi kad je Rice provocirao i takve stvari neizmjerno poštujem. Nisam vidio da je Jones udario onog govnara, ali ako je svaka mu čast.Mr Anderson
    Ademi je to puno elegantnije odradio od Jonesa, plus kaj se ovdje radi o derbiju pa su svi bili tankih živaca. To ne znači da ovo kaj je Docoure napravio nije glupo i jadno, jer jest.
  • javolimtebejako
    1.9k
    likovi zabiju u zadnjim sekundama za izjednacenje protiv mrskog rivala, i to u zadnjem derbiju na valjd 120 godina starom kultnom stadionu i ekipa sere kako se usuduju slavit. celebration police reklo bi se
  • Mr Anderson
    10.6k
    ekipa sere kako se usuduju slavitjavolimtebejako

O čemu pričaš ti, nek slave, briga me. Priča je o provociranju protivničkih navijača.
  • javolimtebejako
    1.9k
    pa nisam tebi ni odgovorio. ima ovdje takvih upisa a vidim i po ostatku interneta
  • Noel
    8.5k

Ekipa nije slavila nego orgijala. Igrači su provocirali suparničke navijače a njihovi navijači počeli u teren upadat ko da su osvojli Premier Ligu. Sve legitimno al onda je i legitimno da ih ja nazovem malim i smiješnim klubom jer to jesu ovakvim slavljem.. isto tako za mene je Jones mali igrač ispao jer je išao u nekakav obračun i navukao se na seljačke fore pa je i sam ispao seljak. Da budem skroz objektivan.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Zamisli.

Zadnji derbi na Goodisonu, mrski rival, zabiješ im gol u zadnjim minutama i navijači su upali u teren usred slavlja. Jedan (1) igrač provocira suparničke navijače. I zbog toga su mali smiješni klub.

Dobro je netko rekao već, nije nogomet za tebe sinko.
  • vjeko1701
    12.2k
    Mene općenito fascinira ova količina emocija na Zoni Dinamo upućena prema srazu Liverpoola i Evertona.

Na drugoj temi Real i City.
  • Tom Hanks
    3.4k
    Ne mogu svi bit gospoda
  • Noel
    8.5k

Seljački nogomet nije za mene da. Ja sam više za gospodski i građanski..
  • Mali Zeus
    15.9k
    Seljački nogomet nije za mene da. Ja sam više za gospodski i građanski..Noel

Ok, dobro je sve.
  • Mr Anderson
    10.6k
    zabiješ im gol u zadnjim minutama i navijači su upali u teren usred slavlja. I zbog toga su mali smiješni klubMali Zeus

Pa količina slavlja jer si izvukao remi na domaćem terenu protiv mrskog rivala pokazuje da si mali klub, daleko manji od tog rivala.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Dobro dečki, shvatili smo. :lol:

Da su malo manje i blaže slavili onda ne bi bili toliko mali klub, sram ih bilo.
  • javolimtebejako
    1.9k
    vidio sam samo video kad ovaj zabije i zatrci se u kut prema navijacima, tamo svi slave na hrpi, ekipa uletava i neko cak i baklju zapali. ovaj dio s provociranjem navijaca i nekim fajtom koji se desio nemam pojma iskreno.

argument da slave ko da su osvojili ligu prvaka ne kuzim. koji stupanj slavlja bi po tebi bio okej?
  • Noel
    8.5k

Baš me zanima kak si pričao na ubacivanje lopte u teren od strane tovarije na zadnjem maksimirskom derbiju ili Livajino mrzim Dinamo srpsko ime to nakon jedne pobjede...To je tvoj nogomet o kojem pričaš..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.