• din
    1.1k
    ne bi se složio. Bio sam na tekmi ove sezone Liverpool - City, jedna od najboljih atmosfera koju sam ikad doživio. Navijalo se stalno..
  • jedan u nizu
    15.9k
    Ovo je dosta zanimljivo (ako je istinitio, neda mi se provjeravati ali vjerujem da je).

Omjer pobjeda Evertona i Liverpoola na Goodison Parku je sljedeci:

41 -38 - 41

Netko je jucer mogao pokupiti 'bragging rights' da je bio bolji tamo, ali ovako je na kraju ostalo nerijeseno. Zadnji derbi odigran tamo, pa ce zauvijek ostati upisan X :D
  • Ludovic IX
    10.1k
    eternal table Premier lige od 1992/93

https://www.transfermarkt.com/puremiarigu/ewigeTabelle/wettbewerb/GB1 - čak je i tu Everton 7. tak da ne stoji toliko loše..

an onoj drugoj od prve sezone prve divizije, stoje još i bolje - 3.

https://www.worldfootball.net/alltime_table/eng-premier-league/
  • DrawTube
    7.1k
    A dobro, to je ipak bitna tekma i logicno da je naboj velik. Sumnjam da bi tako gomili da igraju protiv Southamptona

Po meni je ovo dokaz koliko je slabije navijanje u Premiershipu u odnosu na Championship

• vjeko1701
    20.2k
    ArenaSport se povlači iz Hrvatske... gasit će se postepeno kako joj budu istjecala prava na pojedina natjecanja...Eduardo

Zanimljivo. Ne mogu reći da mi je žao, samo me zanima tko će popuniti vakuum u pravima. Jel se zna o kojem se točno periodu tu radi?
  • R13S61
    425

Prošli tjedan je arena kupila od sport kluba sve njihove programe osim u Hrvatskoj i Sloveniji. Očito je u "cijeni" bio uvjet da se arena povuče iz hr i slo i otvori sport klubu put da preuzme sva prava...
    Naravno očekujem sada da se Max sport ili neki novi program umješa, ali vjerujem da su u Unuted grupi napravili procjenu da će oni sa sport klubom pokupiti glavni dio kolača
  • dzg7
    445

Vjerojatno SK ili možda HT da naprave još Max sportova, ne znam tko još ima takvu moć da uzme ta sva sportska prava
  • Mandelinho
    689
    Daj mi Sky Sports HR
  • din
    1.1k
    Nešto se nagađa da će EON pokušati uzeti prava za čim više toga..
  • Markelo
    3.4k
    Šta je falilo Areni? Uzmeš njih i imaš sve od sporta na raspolaganju. Ljudi na zapadu bi bili ljubomorni kad bi im rekao da toliko sportova i liga dobijemo na jednom mjestu
  • jedan u nizu
    15.9k
    Uzmeš njih i imaš sve od sporta na raspolaganjuMarkelo

Osim HNLa :sweat:
  • austrijanac
    8.1k
    Arena je bio jedan od najboljih proizvoda za nas, moji teletabisi iz Austrije su se uvijek čudili.

Druga stvar što znamo od kud oni dolaze jebiga.

Baš danas se nešto kratko čuo, čak i nije da ih žele ugasit no EU ih jebe sa regulativama od ravnopravnom tržistu i sve slično...
  • Dr Hofmann
    4.2k
    Union St Gilloise - Ajax ko da igraju u Gorici, travnjak je top. Teški old school. Ko da gledam sažetke na Eursportu 2005. iz Moskve.
  • Mr Anderson
    14.6k

Očajan teren. Zašto ne igraju na svom stadionu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.