• vjeko1701
    30.2k
    Boriš se za opstanak, izjednačio si u zadnjim sekundama protiv velikog rivala koji je trenutno u borbi za titulu. Najbolje da nisu slavili. Pa radi čega se gleda nogomet?
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Klub sa 9 titula prvaka Engleske, 5 Fa kupova, 9 superkupova i osvojenim Kupom pobjednika kupova teško može biti mali klub. Dapače, jedan od najvećih u Engleskoj, samo jebiga, suša trofeja im je duža od one Tottenhamove...
  • Crusades
    26.1k
    Normalno mi je da će slavit, al utrčavanje u teren jer si u nadoknadio uzeo bod mi je sindrom kompleksa. Šteta kaj VAR nije poništio da ispadnu jazavci :smile:

Al opet, to im je valjda najveći uspjeh zadnjih 10 godina tak da ih shvaćam
  • Mr Anderson
    22.6k
    Everton je mali šugavi klub sa šugavim iskompleksiranim navijačima, a i igračima. Ns dan kad ispadnu iz lige otvoriti ću šampanjac. Svaka čast Jonesu što je napao ono govno koje je krenulo provocirati navijače.
    A govnar Oliver, ne znam samo na osnovu čega je još toliko dodatno produžio utakmicu na prvotnih 5 minuta.
  • miro
    10.3k
    Everton je klub s najduljim stažom u Engleskoj 1. Ligi i 3. na ljestvici bodova u Engleskoj 1. Ligi svih vremena

9 prvenstava, 5 kupova i Kup kupova

Liverpool FC je nastao iz Evertona, kad se klub preselio na Goodison, a gazdi koji im je rentao Anfield se to nije svidjelo pa je napravio novi klub
  • Jaro
    13k
    Evwrton je veliki klub koji trenutno glumi engleski Slaven Belupo jbg...
    Ali da - vise volim ovakav derbi nego ono grljenje i ljubljenje nakon tekmi - totalno Roy Keane filozofija.
    Liverpool ostao i bez Slota i bez pomocnika radi crvenih poslije utakmice... M.Oliver se zeli zamjeriti svima ocito :rofl:

pa kad su se sudarila ona 3 evertonova lezalu su bar 2 min... sve legit osim Liverpoolove obrane... Da je danas VvD inao Dinamov dres bome bi se ispisalo stranica i stranica na forumu
  • Noel
    25.6k

Onda su po tvojem i Manchester City i Hajduk veliki klubovi.. Znam ja dobro o čem pričam zato sam i sa razlogom napisao mali klub bez ičeg.
  • miro
    10.3k
    Pa jesu da, ne volim ni jedne ni druge, ali City je vjerojatno veći klub od nas (zbog love naravno), a Hajduk je usporediv s nama, iako manji
  • Guinness
    3.5k
    Everton mi je osobno (bio) jedan od dražih klubova sa Otoka.

Cahill, Arteta, Jagielka, Baines... Trener David Moyes... Tih godina su uvijek bili blizu top 4 a svi su prosipali bodove na Goodisonu.
  • Droljo
    32.4k
    Everton mi je osobno (bio) jedan od dražih klubova sa Otoka. — Guinness

I meni! Ne kužim ove što toliko mrze taj klub. Nemaju love kao ovi gore pa su belupo engleski :lol: svega ću se nagledat ovod. Pa ono kad je hibbert zabio prvi gol za klub a navijači ispunili obećanje (da će uletit u teren kad se to desi) je srž nogometa! Ova rasprava mi je kao volim real i barcu ali mrzim Espanyol i rayo :rofl:
    A rasprava koji klub je veći smo već sto puta zaključili da nema smisla.

• Mr Anderson
    22.6k
    Ne kužim ove što toliko mrze taj klub. — Droljo

Ne kužiš da netko tko simpatizira Liverpool, mrzi ove kompleksaše koji se napale samo na Liverpool a pred drugima skidaju gaće. Da ne pričam kako za njih nastupa Pickford, lik koji je u top 5 najodvratnijih igrača u današnjem nogometu.

Nemaju love kao ovi gore pa su belupo engleski :lol: svega ću se nagledat ovod. — Droljo

Imali su oni itekako para za trošrnje samo su im sve kupovine skupih igrača bile loše pa su zamalo otišli u bankrot.
  • nkdz
    1.4k
    Nemaju love kao ovi gore pa su belupo engleski :lol: — Droljo

Kaj je najgore zadnjih par godina Moshirijeve vladavine klubom Everton je masovan novac potrošio cak ja mislim vise od Liverpoola.
    Jako se loše dovodilo igrače i financijski raspolagalo pa se zato zadnje tri sezone bore za opstanak.

Meni je Everton drag klub ali primarno sam ga poceo pratiti prije nekih 5-6 godina kada sam upoznao neke njihove navijace i ostao dobar s njima do danas.
    Klub velike prošlosti, a teške sadašnjosti.
    Budemo vidjeli kako ce ih voditi sada Friedkin group (makar se ko vlasnici Rome zasad nisu iskazali).
  • Droljo
    32.4k
    Ne kužiš da netko tko simpatizira Liverpool, mrzi ove kompleksaše koji se napale samo na Liverpool — Mr Anderson
    Znači vi (liverpulčani) smijete mrziti everton a kontra su kompleksi?

Imali su oni itekako para za trošrnje samo su im sve kupovine skupih igrača bile loše pa su zamalo otišli u bankrot. — Mr Anderson

Nešto slično kao Liverpool dok je united harao?
  • Mr Anderson
    22.6k
    Znači vi (liverpulčani) smijete mrziti everton a kontra su kompleksi? — Droljo

Zašto bi navijači Liverpoola imali kompleks od Evertona? Ko da kažeš da navijači Dinama imaju kompleks od Slaven Belupa.

Nešto slično kao Liverpool dok je united harao? — Droljo
    Po čemu je slično? Everton je bliže dnu nego borbi za barem europske pozicije.
  • Droljo
    32.4k

Zaboravi. Odustajem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.