• Noel
    8.5k

Mene tak briga kak oni slave. Nek i doček organiziraju ak mi je to super. Sam ja onda na takvo smiješno slavlje imam pravo reć ovdje da je za mene to teško susramlje. Drugi imaju pravo reć da nogomet nije za mene i sve ok.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Baš me zanima kak si pričao na ubacivanje lopte u teren od strane tovarije na zadnjem maksimirskom derbiju ili Livajino mrzim Dinamo srpsko ime to nakon jedne pobjede...To je tvoj nogomet o kojem pričaš..Noel

Dobre su ti usporedbe. Već sam rekao da je Docoure bio idiot, a kaj se tiče slavlja navijača Evertona kako to ima veze s ubacivanjem lopte na teren i Livajinim mrzim Dinamo. Ja ću ti reći, nikakve.

Uostalom zašto nastavljaš ovu besmislenu raspravu. Ti misliš da je Everton mali, jadni klub jer su eto pretjerano i preburno slavili i kaj sad (umjesto da su ustali i glasno pljeskali i par puta viknuli bravo naši tako treba i tako pokazali dužno poštovanje prema velikom Liverpoolu), nitko neće promijeniti to tvoje mišljenje.
  • Noel
    8.5k

Ak slaviš slavi jebeno ali dostojanstveno. Kak smo mi proslavili titulu na trgu kak smo proslavili sve velike uspjehe Dinama. Tovarske seljačke fore ,slavlja poraza i jednog boda za mene nisu nogomet. I nemoj me jebat više.
  • Mali Zeus
    15.9k
    I nemoj me jebat više.Noel

Stari moj, ti si mene citirao tako da ti mene jebeš, a ne obrnuto.

Očito si ti celebration police, tak da nastavi s dobrim poslom. :up:
  • Noel
    8.5k

Imam svoje mišljenje ti imaš svoje. Normalna stvar. Ak baš imaš nekaj osobno na mene uvijek možemo pivu popit nemam problema sa tim.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Malo preozbiljno ovo sve shvaćaš, opusti se, lijepi pozdrav.
  • DrawTube
    6.1k
    Atmosfera na Anfieldu je mit ko atmosfera na Poljudu. Dam se kladit da su Derby County i West Brom glasniji, a vjerojatno i Rujevica ,a lpoolci misle da su navijački nešto posebno
  • Peškaman
    6k
    Vidim da dosta ljudi ima da navija za Real,City,Barcelonu,Liverpool,Inter,Milan i ostale veće klubove.
    Zanima me, bez ikakve želje za napadanje ili nešto, kako ste počeli navijati za veće klubove,meni nikad nije bilo jasno kako netko iz Siska ili nekog nevezanog mjesta za Španjolsku može navijati za Real/Barcelonu,naprimjer.
    Ista stvar i za ostale veće klubove, razumijem simpatiziranje ali baš navijanje mi nije nikad bilo jasno.
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Ja osobno u svakoj od tih jačih liga imam omiljeni klub, ali ne bih se nazvao navijačem nijednog od tih već simpatizer. Isto tako i u drugim sportovima simpatiziram neke strane klubove, ali daleko je to od navijanja. Navijam za strano jedino u sportovima di nema Hrvatske ekipe/sportaša (F1, Motogp, Snooker, Skijaški skokovi,...).
    Općenito su i meni smiješni ti naši koji navijaju za nekog stranog,a domaći klubovi ih uopće ne zanimaju. Još kad vele da bi u tekmi tog stranog kluba za koji navijaju i nekog hrvatskog kluba, morali donjeti tešku odluku za koga navijat, zna se koliko je sati. :roll:

Evo par primjera koji mi nikad neće biti jasni:

https://www.24sata.hr/sport/gori-tkalca-u-zagrebu-fanovi-liverpoola-navijaju-u-centru-632517

https://www.24sata.hr/sport/luda-za-arsenalom-uciteljica-iz-siska-voa-navijaca-topnika-437247

• Ludovic IX
    8k
    što se tiče premier lige, bio sam samo na jednoj utakmici i to Fulham-Portsmouth davne 2006-e i dimaći navijači su bili za kurac. par puta u 90 min su nešto zapjevali i to je to. Dok su Portsmouthovi pjevali 90 min što je meni i logično.. i kod njih na gostovanja idu oni kojima nije strano poderat grlo za svoj klub..a doma ima svega
  • Dendle71
    148

Ima tu vjerojatno svakakvih zanimljiv priča. Ja sam naprimjer imao mogućnost da odradim godinu dana u predstavništvu tadašnje firme za koju sam bio zaposlen, u Engleskoj. Znači živio i radio sam tamo (93/94) godinu dana malo južnije od Manchestera. Iako mi je prva tekma PL bila City – QPR na čuvenom Maine Road-u ja sam postao navijač crvenog dijela Manchestera. I dan danas sam član Uniteda, nažalost sada rijetko na tekmama (zadnja u ožujku 24).
  • Mr Anderson
    10.6k
    Ne razumijem pitanje, ovo je Zona Dinamo i pretpostavljam da svi u prvom redu navijamo za Dinamo.
    Ja bi tu napravio razliku između navijanja i simpatiziranja. Navijam za Dinamo i to je to, budiš se s njim i zaspiš, da igra s Liverpoolom ne bih imao ni najmanjih dvojbi za koga bi navijao.
    Liverpool mi je najdraži klub u inozemstvu, nema tu nekog objašnjenja, od malena je nastala ta neka simpatija i ostala do danas. Gledam svaku njihovu utakmicu ako se ne preklapa s Dinamom ili ako nemam nekih drugih važnijih obveza. Bio sam na finalu LP 2007 protiv Milana, bio dva puta na Anfieldu i nekoliko puta u Europskim utakmicama, zadnji put prije 10 godina sam ih gledao uživo.
    Inače u svakoj ligi imam neki klub koji mi je draži od ostalih, ako gledam neku utakmicu nikad mi nije svejedno ko će dobiti, odaberem si stranu.
  • Jay
    462

Ovo pricam vec godinama, pjeva se YNWA, stadion se trese, najezis se i onda dosada 90 min. Nastane ludnica naravno oko prilika, golova ili kad se pjeva neka glupa pjesmica posvecena igracu. Opcenito me ti Englezi nisu nikad bas odusevili. Nije da imam neki ogroman uzorak (4 utakmice Prema), ali jos su mi najbolji dojam ostavili navijaci Aston Ville. Stavi sve njih na Maksimir umjesto na te akusticne stadione i tribine do terena, ne bi se znalo da su na utakmici.
  • Dino
    3.3k
    Po mom misljenju je najvaznija karakteristika nekog kluba ili navijaca nekog kluba da se ja s njima mogu poistovjetit u nekoj sferi zivota koja je meni vazna. Zasad nijedan drugi klub osim Dinama meni ne ispunjava te kriterije nit ce mi ikada biti jasno kak tocno ljudi koji su iz Zagreba mogu navijati za bilo koji drugi klub osim Dinama. Ovo kaj veli Anderson, ajde simpatiziras nekog, ali pricati s nekim o utakmici Chelsea-Arsenal i zauzimati bilo ciju stranu s “mi smo u toj i toj situaciji…” mi je malo onak, besmisleno. Osim ak na nogomet neko gleda ko lijepi sport koji je nevezan za ista drugo.

Off topic - imamo za ove rasprave drugu temu :sweat:
  • Eduardo
    22.3k
    ArenaSport se povlači iz Hrvatske... gasit će se postepeno kako joj budu istjecala prava na pojedina natjecanja...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.