• vjeko1701
    12.2k
    Boriš se za opstanak, izjednačio si u zadnjim sekundama protiv velikog rivala koji je trenutno u borbi za titulu. Najbolje da nisu slavili. Pa radi čega se gleda nogomet?
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Klub sa 9 titula prvaka Engleske, 5 Fa kupova, 9 superkupova i osvojenim Kupom pobjednika kupova teško može biti mali klub. Dapače, jedan od najvećih u Engleskoj, samo jebiga, suša trofeja im je duža od one Tottenhamove...
  • Crusades
    14.5k
    Normalno mi je da će slavit, al utrčavanje u teren jer si u nadoknadio uzeo bod mi je sindrom kompleksa. Šteta kaj VAR nije poništio da ispadnu jazavci :smile:

Al opet, to im je valjda najveći uspjeh zadnjih 10 godina tak da ih shvaćam
  • Mr Anderson
    10.6k
    Everton je mali šugavi klub sa šugavim iskompleksiranim navijačima, a i igračima. Ns dan kad ispadnu iz lige otvoriti ću šampanjac. Svaka čast Jonesu što je napao ono govno koje je krenulo provocirati navijače.
    A govnar Oliver, ne znam samo na osnovu čega je još toliko dodatno produžio utakmicu na prvotnih 5 minuta.
  • miro
    5.6k
    Everton je klub s najduljim stažom u Engleskoj 1. Ligi i 3. na ljestvici bodova u Engleskoj 1. Ligi svih vremena

9 prvenstava, 5 kupova i Kup kupova

Liverpool FC je nastao iz Evertona, kad se klub preselio na Goodison, a gazdi koji im je rentao Anfield se to nije svidjelo pa je napravio novi klub
  • Jaro
    9.1k
    Evwrton je veliki klub koji trenutno glumi engleski Slaven Belupo jbg...
    Ali da - vise volim ovakav derbi nego ono grljenje i ljubljenje nakon tekmi - totalno Roy Keane filozofija.
    Liverpool ostao i bez Slota i bez pomocnika radi crvenih poslije utakmice... M.Oliver se zeli zamjeriti svima ocito :rofl:

pa kad su se sudarila ona 3 evertonova lezalu su bar 2 min... sve legit osim Liverpoolove obrane... Da je danas VvD inao Dinamov dres bome bi se ispisalo stranica i stranica na forumu
  • Noel
    8.5k

Onda su po tvojem i Manchester City i Hajduk veliki klubovi.. Znam ja dobro o čem pričam zato sam i sa razlogom napisao mali klub bez ičeg.
  • miro
    5.6k
    Pa jesu da, ne volim ni jedne ni druge, ali City je vjerojatno veći klub od nas (zbog love naravno), a Hajduk je usporediv s nama, iako manji
  • Guinness
    2.5k
    Everton mi je osobno (bio) jedan od dražih klubova sa Otoka.

Cahill, Arteta, Jagielka, Baines... Trener David Moyes... Tih godina su uvijek bili blizu top 4 a svi su prosipali bodove na Goodisonu.
  • Droljo
    12.1k
    Everton mi je osobno (bio) jedan od dražih klubova sa Otoka.Guinness

I meni! Ne kužim ove što toliko mrze taj klub. Nemaju love kao ovi gore pa su belupo engleski :lol: svega ću se nagledat ovod. Pa ono kad je hibbert zabio prvi gol za klub a navijači ispunili obećanje (da će uletit u teren kad se to desi) je srž nogometa! Ova rasprava mi je kao volim real i barcu ali mrzim Espanyol i rayo :rofl:
    A rasprava koji klub je veći smo već sto puta zaključili da nema smisla.

• Mr Anderson
    10.6k
    Ne kužim ove što toliko mrze taj klub.Droljo

Ne kužiš da netko tko simpatizira Liverpool, mrzi ove kompleksaše koji se napale samo na Liverpool a pred drugima skidaju gaće. Da ne pričam kako za njih nastupa Pickford, lik koji je u top 5 najodvratnijih igrača u današnjem nogometu.

Nemaju love kao ovi gore pa su belupo engleski :lol: svega ću se nagledat ovod.Droljo

Imali su oni itekako para za trošrnje samo su im sve kupovine skupih igrača bile loše pa su zamalo otišli u bankrot.
  • nkdz
    970
    Nemaju love kao ovi gore pa su belupo engleski :lol:Droljo

Kaj je najgore zadnjih par godina Moshirijeve vladavine klubom Everton je masovan novac potrošio cak ja mislim vise od Liverpoola.
    Jako se loše dovodilo igrače i financijski raspolagalo pa se zato zadnje tri sezone bore za opstanak.

Meni je Everton drag klub ali primarno sam ga poceo pratiti prije nekih 5-6 godina kada sam upoznao neke njihove navijace i ostao dobar s njima do danas.
    Klub velike prošlosti, a teške sadašnjosti.
    Budemo vidjeli kako ce ih voditi sada Friedkin group (makar se ko vlasnici Rome zasad nisu iskazali).
  • Droljo
    12.1k
    Ne kužiš da netko tko simpatizira Liverpool, mrzi ove kompleksaše koji se napale samo na LiverpoolMr Anderson
    Znači vi (liverpulčani) smijete mrziti everton a kontra su kompleksi?

Imali su oni itekako para za trošrnje samo su im sve kupovine skupih igrača bile loše pa su zamalo otišli u bankrot.Mr Anderson

Nešto slično kao Liverpool dok je united harao?
  • Mr Anderson
    10.6k
    Znači vi (liverpulčani) smijete mrziti everton a kontra su kompleksi?Droljo

Zašto bi navijači Liverpoola imali kompleks od Evertona? Ko da kažeš da navijači Dinama imaju kompleks od Slaven Belupa.

Nešto slično kao Liverpool dok je united harao?Droljo
    Po čemu je slično? Everton je bliže dnu nego borbi za barem europske pozicije.
  • Droljo
    12.1k

Zaboravi. Odustajem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.