• Mali Zeus
    15.9k
    naravno da je žal zbog ispadanja ali ako ništa drugo, to ispadanje je kultno. sude ti nepostojeći penal i daju crveni igraču koji nije bio blizu protivničkom igrač. da je i bio faul, napravio ga je ladić, ne jurić ali faula nije ni bilo.. i onda sa igračem manje borba i kakav preokret.. u zadnjim sekundama utakmice se rijetko zabija (osim ako igraš pprotiv Hrvatske u zadnje vrijeme) ali kad zabiješ za produžetke protiv tada jedne od najjačih engleskih momčadi, to je najveći delirij koji sam doživio na maksimiru.Ludovic IX

Još mi se vrti scena kak Jurić u havajki i japankama uletava na teren nakon što je Cvita zabio 2. gol.
  • Mr Anderson
    10.6k

Bio sam i ja, nevjerojatna utakmica. Od neviđene sreće i ludnice kad je Cvita zabio do teške depresije kad je Ketsbaia zabio. Istina, na kraju svega ponos na ekipu jer su njih 10-orica napravili preokret protiv Newcastlea i razbojnika Ursa Meiera.
    Inače. što se tiče Asprille, baš lud igrač. Mislim da je na njemu bio penal i on ga zabio, a u prvoj napravio faul na Ladiću nakon kojeg je pao gol. Ne sjećam se najbolje, ali mislim da je briljirao te sezone u ligi prvaka. Bilo bi lijepo da naš Cordoba tako eksplodira.
  • Ludovic IX
    8k
    u prvom kolu LP je odmah barceloni zabio hattrick za pobjedu newcastle-a
  • Droljo
    12.1k
    smijeh je pola zdravlja, da je više šala na forumu bilo bi boljeNKDZ86

Slažem se apsolutne! :lol:
  • Infinity
    17.4k
    Zvuci kao karijera jednog bh. reprezentativca.
  • Mathiasovi Chageri
    3.8k
    Vidim da nitko nije spomenuo ili sam možda propustio, ali Ishak Belfodil je potpisao za IMT Novi Beograd.

Meni jedan od najluđih transfera u zadnjih par godina.
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Ovo nama nikad ne bi sudili kao penal, posebno ne u drugom krugu LP. Penali ove sezone za Brugge u LP kao za Hajduk u HNLu.
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Kakva ludnica na Goodisonu...Everton u zadnjem napadu zabije za 2-2, publika izleti na teren, pa VAR, pa ipak priznat gol, kraj i naguravanje poslije. Jebene scene

@Noel Neka malo, gradski derbi je ipak. Ja volim kad je kavga, odmah mi je ljepše gledati nogomet :lol:
  • Noel
    8.5k

Idiot ovaj iz Evertona se zatrčao prema gostujućem sektoru i provocirao onda mu je Jones uletio pa je nastala šora. Ludilo. Gadi mi se taj Everton. Tako mali klub bez ičega i nemaju srama.. Liverpool prvi lagan ovi se bore za opstanak slave 2:2 ko da su prvaci svijeta.
  • Crusades
    14.5k
    Al kak su uskočili u teren i slavili gol ko da su LP osvojili :lol:

Zadnji Merseyside derbi na Goodisonu.
  • Noel
    8.5k

Teško susramlje.
  • nkdz
    970
    Al kak su uskočili u teren i slavili gol ko da su LP osvojili :lol:Crusades

Haha a jbg derbi je i velik je rivalitet.
    Čari nogometa :)
  • FelceAzzurro
    122

Nije nogomet za tebe.
  • miro
    5.6k
    mali klub, bez ičega?! Ne znaš o čemu pričaš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.