• Marley
    3k
    sta Slaven Bilic?
  • NKDZ86
    2.9k
    haha, napisao sam bivši igrač hajduka i slaven b. , slaven bilić nije nogometni klub
  • Jos-Optimus
    4.4k
    hahahha, top :lol:
  • NitkoBitan
    22.8k
    Nedavno je jedan forumas rekao da mu je bivsa mjesala Slaven Belupo i Slavena Bilica :rofl:

Zene zene...
  • Paggini
    38.3k
    kapetan Plymoutha je bio Nikola Katić, bivši igrač hajduka i Slaven B.NKDZ86

A i proslavio se psovanjem na live televiziji hahaha

• Marley
    3k
    nije neka vrh fora, ali kako ne iskoristit priliku kad se ovako pruzi na pladnju :sweat:

Nece se kolega @NKDZ86 ljutit radi malo zayebancije... teski su mi ovi dani, moram malo :wink:
  • NKDZ86
    2.9k
    joj, tak si me uvrijedila, tražim ban u inbox već pagginija :joke:
    smijeh je pola zdravlja, da je više šala na forumu bilo bi bolje
    ahaa, nisam opće skužio :up:
    da da, kakva glava, još se i sa svojim golmanom posvadio na tekmi :lol:
  • Mr Anderson
    10.6k
    Magic of the FA Cup! Liverpool ispao protiv drugoligaša.Omake

Slot je svjesno ušao u rizik i poslao B ekipu, prvotimci nisu bili niti na klupi. U četvrtak su pregazili Spurse, preksutra igraju zaostalu s Evertonom, ako dobiju idu na +9.
    S jedne strane je Slot u pravu, ako ti igrači ne mogu dobiti zadnju ekipu Championshipa onda i nisu za Liverpool, s druge strane ovakav poraz može narušiti atmosferu u ekipi i trebao se izbjeći.
  • Georg Koch
    5.3k
    druge strane ovakav poraz može narušiti atmosferu u ekipi i trebao se izbjeći.Mr Anderson

Ne znam bas da ce ovo narusiti bilo sto ni 1%.
    Ljudi su suvereno prvi u prvenstvu i LP, bez i jednog transfera.
    Igraju vrhunska, pozicija vrhunska u svim natjecanjima.
  • Jaro
    9.1k
    bez i jednog transferaGeorg Koch

Nemoj tako, doveki Chiesu ljetos :rofl:
  • Georg Koch
    5.3k
    u pravu si, buduci da im je bitan kao nama Filipovic, zaboravio sam na njega :rofl:
  • Crni86
    8k
    Neki su spominjali kako fradi mogu dovest naby keitu. Naby Keita je trenutno u drugoj momcadi fradija.
  • Ludovic IX
    8k
    meni ne.. istina kad gledam sažetak, završavam nakon cvitinog gola za 2:1. Meni ta utakmica najviše podsjeća na tišinu nakon Ketsbajinog gola. Tišina na tribini, tišina prilikom silaska sa tribine, tišina dok smo hodali do željezničkog kolodvora, tišina u vlaku od maksimira do kutine.

naravno da je žal zbog ispadanja ali ako ništa drugo, to ispadanje je kultno. sude ti nepostojeći penal i daju crveni igraču koji nije bio blizu protivničkom igrač. da je i bio faul, napravio ga je ladić, ne jurić ali faula nije ni bilo.. i onda sa igračem manje borba i kakav preokret.. u zadnjim sekundama utakmice se rijetko zabija (osim ako igraš pprotiv Hrvatske u zadnje vrijeme) ali kad zabiješ za produžetke protiv tada jedne od najjačih engleskih momčadi, to je najveći delirij koji sam doživio na maksimiru.

vidjelo se da nemamo snage više ali borili su se do te 119 minute ako se ne varam a mi smo do gola već razmišljali koliko je ladić bolji od givena za penale..

bilo bi mi žao da nisam tad bio na maksimiru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.