• Brusa
    2.3k
    Buraz, ne znam jel ti netko rekao - ali možeš davati podršku i Kulenoviću i Kangi, u isto vrijeme buraz.

Ne znam jel znaš, ali obojica su igrači Dinama
    Paggini

Lik je sa onim stopanjem lopte i davanje misicu za priliku cordobe u prvom poluvremenu i spuštanje lopte prsima u for kuletu ako de ne varam, napravio više u igri nego kule u zadnjih 5 utakmica.Ludovic IX

80% ljudi ovdje i opcenito vidi kakvog smo igraca dobili....20% ce po navici pisati lose o njemu i cekati iz prikrajka jednu losiju predstavu kako bi mogli srat i govorit da je Kule bolji....Orc123

Kanga je u jučerašnjoj utakmici pokazao da je u svim nogometnim kategorijama miljama od Kulenovića.scooniepenn

U apsolutno svakoj utakmici bi imali vise koristi od njega nego KulenovicaNitkoBitan

Dovoljno je pogledati 5 minuta, a ne 108 da se vidi da ovaj čovjek u malom prstu lijeve noge ima više nogometnog znanja nego što će Kulenović pokazati do kraja karijere.nemapredaje

Je li prihvatljivo hračkanje po igraču koji je više pokazao na terenu u jednoj utakmici od Kulenovića u cijeloj polusezoni?rokikaciga

Sve ono sto nema Kule nam on donosi i samo treba odcepiti...Orc123

Preporucam vam da stavite naocale i pogledate zadnjih 5 utakmica kuleta i onda danasnju od Kange pa cete vidjet tko je napadac za prvih 11, a tko nijeOrc123

Doduše, prije bi njega gledao jer se barem na trenutke učinilo da zna štopat loptu što je Kulenu SFpuxigadjurdja

Vidi se iz aviona da on nije killer tip napadača ali za razliku od Kuleta zna zadržat loptu ,izdržat duel i ima smisla za "igru"
    9dReplyOptions1
    Hebimir Strašni

OK, jači je od Kuleta, bolji u duelu, vjerojatno je i bolji igrač od Kuleta,Mr Anderson

Bolji od Kuleta i za početak je to dobro.austrijanac

Za Kulete je TV u boji…Crni72

Bolji od Kulenovica sigurnoPraskaton

Izvrstan. U odnosu na Kuleta panja ogroman napredakDe Oliveira

Bolje se gradi od Kulenovica, bolje stopa loptu, bolje daje povratne, brzi je, precizniji je u udarcima, bolji je i u igri glavom, ima inteligentnija rjesenja... Jel treba dalje nabrajat jer ja ne vidim u kojem je to segmentu Kulenovic bolji?NitkoBitan

Nije masterclass performans, ali u odnosu na Kuletovo višemjesečno ništa, ovo je značajni napredak.Paggini

Bolji od Kulenovića.
    Meni za početak dovoljno.
    austrijanac

Kanga los? Stvarno ne razumijete nogomet... Da je Kulenovic bio na terenu ne bi imao udarac u okvir gola cijelu tekmu.NitkoBitan

Meni je kanga danas osjetno bolji nego kulenovicNB86

I to su samo citati s ove teme: neki analizirajući, neki samo dojmovi, neki podcjenjivanja, a neki samo vrijeđanje

I da

Kule je CR7 a Brodić Halland za Kangu.
  • NB86
    15.9k
    Danas bogami kule nije pokazao bas nista, ne radi prevagu protiv treceligaskih igraca tako da ne znam po cemu je halland za kangu, odigrali su vise manje jednako lose danas.
  • ElDorado
    1.9k
    Kule 28.20 Kanga 32.20
  • GeneralNapoleon
    738

Sa koje utakmice je to? Ili im je to top speed?
  • ElDorado
    1.9k
    Top speed
  • GeneralNapoleon
    738

Pa jebote nemoguce da je Kule brz kao Petko :lol:

Edit:
    Kulenovicu u Ligi Prvaka top speed 32,6.
  • Orc123
    10.5k
    uspoređujes igraca koji odigrao e utakmice za Finamo i ovaj koji je tu 5 godina .... Danas Kule nije odigrao nista, nije ni Kanga Bog zna sta ali ako gledas to dvoje ne trebas biti veliki poznavatelj da vidis koje kcalitete nosi jedan, a koje drugi....Kule pre dugo tu da bi imao vise kredita....ovaj zasluzuje barem 2-3mj....siguran sam da ce biti pojacanje!
  • Brusa
    2.3k
    gle, ja uspoređujem samo jer su svi citirani uspoređivali... i većini njih je bilo dovoljno 5 minuta da zaključe da je Kanga za Kuleta televizor u boji koji ima u malom prstu više nogometnog znanja nego Kule itd da ne ponavljam sve opet. Pa naravno da radim onda kontra usporedbu. zašto i ne bi? Ako vas 10ak može uspoređivati da je Kanga bolji od Kuleta, mogu i ja da je meni Kule bolji.
    A što se tiče kredita i vremena: Kule je za sada ove sezone zabio 16 golova u svim natjecanjima (ja sam nogometni analfabet, pa mi je najvažnije za napadača da zabija golove (i ne morate odmah svi spominjati Petka, on je priča i kategorija za sebe), prošle sezone 11 (uz dosta malu minutažu) i značajno pridonio osvajanju prvenstva i kupa, nema više tu govora o nekakvim "kreditima".
    A čuj, sad koliko zaslužuje Kanga vremena i kredita ...ne znam... ostavljam to na procjenu treneru. Pa nek vrijeme pokaže,. Ja ga sigurno neću nakon 3 utakmice zvati promašajem i panjem, kao što mnogi na Zoni vole reći za Kuleta.
  • Orc123
    10.5k
    ak sam mogo trpiti Kuletovih 3 godine vucaeanja po posudbama da bi postao opce dio Dinama onda cu dati Kangi barem jebenih mjesec dana da upozna momcad s kojom nije prosao ni jebene pripreme, a upoznao se na utakmici!
  • Mr Anderson
    10.6k
    Jeli se zna što, jesu našli onaj dron kojeg je Kanga jučer srušio iznad Bjelovara?
  • nemapredaje
    4.3k

I dalje imam isto mišljenje
  • Mali Zeus
    15.9k
    Ajmo ne dati Kangi priliku i ajmo ga odmah pljuvati i govoriti kak je Kule CR7 za njega.
  • Facke
    5.1k
    Treba mu jos vremena. U Cardiffu nije imal puno minuta. Vazne je da dobi minutazu. Ak ga nakon prvuga gola odcepi, a zname da su i napadaci specificne biljke da im trebaju goli, onda bume si veseli i zadovolnji. Ima se. Mocen je, jak je ko bik. Fali mu gol. Nije duge tu, dosel je nakon priprema a moguce da njemu bas to sad fali.
  • Droljo
    12.1k
    one koji cijene svojeg igrača koji je potekao u Dinamu od malih nogu, Dinamovca od glave do pete, koji se godinama borio po posudbama i čekao svoju priliku,Patak

I koji se prodao na prvu ponudu jedva punoljetan... Kad već droljimo.
  • Marley
    3k
    Ne kuzim ovo manijakalno stvaranje klanova "Kulenovic" vs "Kanga". Pocelo je doslovno cim je Kanga stigao i jos ni zaigrao za nas.
    Mozda ja zabrijavam, ali ne pamtim kad sam zadnje vrijeme vidjela ovoliko natjecanje "ciji je bolji".
    Za Kangu je fakat prerano za neke definitivne zakljucke. A ispao on na kraju top ili flop, nema potrebe zato Kuleta omalovazavati/dizati u nebesa, ovisno o klanu jel.

Opustite se, Bruno se nece tako skoro vratiti, trebaju nam ova obojica svakako...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.