• Orc123
    10.5k
    pa blize si ovi na tribini bili od nabacenih loptiju od bilo kojeg igraca Dinama...daj mi nabroji koliko kvalitetnih ubacaja je bilo na utakmici....prvi oravi od Hoxhe i njegova stativa, prije toga opet nabac Hoxhe Kanga napao 1. Stativu , Bati zatvorio na drugoj i gol.....
  • DiddyGuela
    2.8k
    Ne vidim niti jednu izrazenu nogometnu kvalitetu na temelju koje bi rekao da ce on dominirati u Dinamu.

Ocito nije killer.
    Ocito je spor.
    Ocito je tehnicki limitiran.
    Ocito je visok i sirok.

Ostalo ce vrijeme pokazati ali recimo da je sada puno jasnije zasto je flopao u Herthi i Cardiffu.
  • Droljo
    12.1k
    koliko kvalitetnih ubacaja je bilo na utakmiciOrc123

Pa nije ih bilo. Tako niti on nije bio na ubačajima nego svud okolo.
  • Orc123
    10.5k
    tehnicki limitiran i spor? Divim vam se koliko kvalitetno secirate svakog igraca .....
  • Carrasco
    5k
    Danas su mu i gaće skinuli, nije faul bio. Samo mu je jedan dosuđen u 180 minuta.
  • ShanKu
    1.4k
    Sva 3 gola su od njegove ekipe.. bravo
  • Ludovic IX
    8k
    Lik je sa onim stopanjem lopte i davanje misicu za priliku cordobe u prvom poluvremenu i spuštanje lopte prsima u for kuletu ako de ne varam, napravio više u igri nego kule u zadnjih 5 utakmica. Lik zna i otvorit će mu se. Njemu sad fali samopouzdanja
  • čovjekjogurt
    1.3k
    Kangi trebaju krila poput Hoxhe koja mogu probiti uz liniju i nabaciti. Pjaca je više krilo koje ulazi unutra i traži pas ili dupli pas sa veznjakom ili napadačem. Pjaci bi puno više odgovarao napadač poput Petka ili Brodića dok Kangi više odgovara krilo poput Hoxhe.
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Samo je jedan zaključak: Zona je dobila još jednu temu koja će proizvesti dva suprotstavljena tabora. Kanga = truba i Kanga = dobar će bit :lol:

Meni je samo jedan detalj upao danas, u drugom poluvremenu je nekaj mahnuo rukama kad mu Baturina nije odigrao loptu odmah. On mi se čini kao lik koji uvijek traži brže i konkretnije lopte.

@Orc123 Meni je čak i dobro izgledalo kad su igrali zajedno on i Kulenović pred kraj. Naravno da je to pred kraj utakmice bilo i da neki preveliki pokazatelj, ali kad se vrati Petković volio bi njih dvojicu vidjeti na terenu
  • Orc123
    10.5k
    80% ljudi ovdje i opcenito vidi kakvog smo igraca dobili....20% ce po navici pisati lose o njemu i cekati iz prikrajka jednu losiju predstavu kako bi mogli srat i govorit da je Kule bolji....stvarno ne moras biri ekspert da vidis da je Kanga kvalitetniji igrac, uostalom mije Canavaro idiot pa da mu Kanga pocinje i ovakav koji nije prosao pripreme, i nije dosao u golgeterskoj formi...
  • Markelo
    3.1k
    Kako nakon tri utakmice uopće možemo zaključit da li je Kanga promašaj ili pogodak? Nema asist ni pogodak ali nešto opet radi u vrhu napadu. Ne znam za vas al ja bi čekao veći uzorak
  • Patak
    3k
    Kao što si i ti čekao 20 bezvoljnih minuta Kuleta nakon što je bez razloga izbačen iz prvih 11 da opleteš po njemu da je zaslužio "hlađenje". I naravno da je Kule bolji, zabio više golova, mlađi, vrijedi više na transfermarktu, itd...

Po kojim kriterijima bi Kanga bio bolji?
  • Orc123
    10.5k
    lik nije prosao pripreme, ovo mu deuga tekma za Dinamo, igra ti u prvih 11 i to ovako nespreman....mora da je Canavarro idiot....
  • MaliPizdek
    83
    Canavaru je i Ristovski u prvih 11 tak da...
  • Jurki
    15.5k
    a koga bi del u igru kad nema Franjica? Ocajnog Moharramija?
    Kak dobro kotira u klubu je jedini dokaz ne potpisivanje novog ugovora s njim.. i oko toga se uopce nitko ne sekira ni najmanje.

Opet je bil los - standardno za Rileta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.