Buraz, ne znam jel ti netko rekao - ali možeš davati podršku i Kulenoviću i Kangi, u isto vrijeme buraz.
Ne znam jel znaš, ali obojica su igrači Dinama — Paggini
Lik je sa onim stopanjem lopte i davanje misicu za priliku cordobe u prvom poluvremenu i spuštanje lopte prsima u for kuletu ako de ne varam, napravio više u igri nego kule u zadnjih 5 utakmica. — Ludovic IX
80% ljudi ovdje i opcenito vidi kakvog smo igraca dobili....20% ce po navici pisati lose o njemu i cekati iz prikrajka jednu losiju predstavu kako bi mogli srat i govorit da je Kule bolji.... — Orc123
Kanga je u jučerašnjoj utakmici pokazao da je u svim nogometnim kategorijama miljama od Kulenovića. — scooniepenn
U apsolutno svakoj utakmici bi imali vise koristi od njega nego Kulenovica — NitkoBitan
Dovoljno je pogledati 5 minuta, a ne 108 da se vidi da ovaj čovjek u malom prstu lijeve noge ima više nogometnog znanja nego što će Kulenović pokazati do kraja karijere. — nemapredaje
Je li prihvatljivo hračkanje po igraču koji je više pokazao na terenu u jednoj utakmici od Kulenovića u cijeloj polusezoni? — rokikaciga
Sve ono sto nema Kule nam on donosi i samo treba odcepiti... — Orc123
Preporucam vam da stavite naocale i pogledate zadnjih 5 utakmica kuleta i onda danasnju od Kange pa cete vidjet tko je napadac za prvih 11, a tko nije — Orc123
Doduše, prije bi njega gledao jer se barem na trenutke učinilo da zna štopat loptu što je Kulenu SF — puxigadjurdja
Vidi se iz aviona da on nije killer tip napadača ali za razliku od Kuleta zna zadržat loptu ,izdržat duel i ima smisla za "igru"
9dReplyOptions1 — Hebimir Strašni
OK, jači je od Kuleta, bolji u duelu, vjerojatno je i bolji igrač od Kuleta, — Mr Anderson
Bolji od Kuleta i za početak je to dobro. — austrijanac
Za Kulete je TV u boji… — Crni72
Bolji od Kulenovica sigurno — Praskaton
Izvrstan. U odnosu na Kuleta panja ogroman napredak — De Oliveira
Bolje se gradi od Kulenovica, bolje stopa loptu, bolje daje povratne, brzi je, precizniji je u udarcima, bolji je i u igri glavom, ima inteligentnija rjesenja... Jel treba dalje nabrajat jer ja ne vidim u kojem je to segmentu Kulenovic bolji? — NitkoBitan
Nije masterclass performans, ali u odnosu na Kuletovo višemjesečno ništa, ovo je značajni napredak. — Paggini
Bolji od Kulenovića.
Meni za početak dovoljno. — austrijanac
Kanga los? Stvarno ne razumijete nogomet... Da je Kulenovic bio na terenu ne bi imao udarac u okvir gola cijelu tekmu. — NitkoBitan
Meni je kanga danas osjetno bolji nego kulenovic — NB86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.