• Droljo
    12.5k
    problemima u koljenNB86

Pa to je katastrofa vijest. Kakvi problemi s koljenom?
  • NVKOD
    3.2k
    Kanga nakon današnjeg gola:

Kanga.gif
  • NB86
    15.9k

Nista konkretno, kangu sam jedva razumio al rekao je da je imao probleme i onda fabio na pressici da je imao problema s koljenom i da je igrao na cannavarov nagovor jer mu je trebao danas
  • serbus
    4.6k
    Ja danas prvi put nisam odmah slavio gol. Gledam lopta u golu ali ne vjerujem, kad sam registrirao da je u mreži gledam suca sigurno je dignuo zastavicu, reko ok gol ali bolje da vidim ako var gleda :) i tako je prošla proslava gola :) . Nadam se da ga sad kreće .. dobra tekma.
  • Rakovica1986
    932
    Bravo Willy. Svaki čovjek koji je ikad igrao veliki nogomet razumije tvoju razinu nogometa, ali u konačnici, golovi su ti koji se broje. Hard work pays off. Samo tako dalje!
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Ne mogu se sjetiti kad smo ovako fizički dominantnog igrača imali, lik je životinja i konačno mu je jedna lopta ušla u gol. I lijepo je kod Sjevera proslavio gol...Ajde Wilfriede
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Bas sam privatno komentirao, ono što sam vidio do sad od Kange u Dinamu, mi je da imamo Lukakua za sirotinju.

Leđna tehnika mu je dost dobra, da bi i u NBA prošla pod liezing,
    Brz?? pa i jest za svoju građu, sut ima oke, nije lopata
    igra glavom također dobra i ima osjećaj za prostor, jučer ga RPG nije jednom ispratio, a bježao je već korak Majstoroviću i onom drugom stoperu Gorice

I ono baš što ima sa Lukakuom to je kad ga neće onda ga neće, al kad pročepi, e onda ide mećava, što se nadam i u ovom slučaju da će bit i da će se nazabijat, pa taman i svaki gol morali duplo mu platit rad ugovora.
  • rokikaciga
    492
    Jedna stvar za Lukakua je da je u svojoj karijeri uvijek zabio više golova nego je to očekivano - tj više golova nego xG. Da bar i Kangu tako krene
  • Crusades
    14.7k
    Zanimljivo da su oba jučerašnja udarca glavom (prvo stativa pa gol) bila sa poda, bez nekog pretjeranog skoka... poluvisoki ubačaji u kojima su ga baš gađali "u glavu"
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Ove njegove silne vratnice iz tekme u tekmu me podsjetile na Lukakuov nastup protiv Hrvatske u Kataru.
    Drago mi je da je konačno jedna ušla. Sljedeća žrtva, momci s Kvarnera.

Povedi nas Wilfriede :strong:
  • NKDZ86
    3k
    lukaku s temua :grin: samo trpaj kanginho
  • Mali Zeus
    16.1k
    Zanimljivo da su oba jučerašnja udarca glavom (prvo stativa pa gol) bila sa poda, bez nekog pretjeranog skoka... poluvisoki ubačaji u kojima su ga baš gađali "u glavu"Crusades

Oba udarca odlična, samo trzaj glavom al precizan prema golu, u maniri pravog, čistog centarfora.
  • Slavonac86
    490
    Mene najvise zanima kako bi on i Petko izgledali zajedno naprijed, mislim da bi Petko svojom nogometnom inteligencijom, primanjem i spustanjem lopte znao fino otvorit i proigrat lopte u prostor i stvorit situacije opasne po protivnicki gol za Kangu, kao i Kanga svojom mantinelom Petku
  • Iskrenjak
    222

Nažalost, netko mora i trčati u momčadi.
  • Maximo
    709

ONda najbolje ubacimo i Kulena s njima dvojcom, pa svi skupa čine jednog svjetskog napadača
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet