• NB86
    15.9k
    Realnost je da su kanga i kule u ovom trenu jednako losi, treba im davat po poluvrijeme svakom dok jedan ne proigra ili se vrati petkovic
  • Praskaton
    3.5k
    Ma nek ugasi Uremovica jednim volejem u glavu sve ću mu promašaje oprostit
  • GeneralNapoleon
    738

Dobro da to igracima mocnog Bjelovara nije smetalo.
  • Oluja
    5k
    Nogometni profesionalac koji ima udarce preko gola kao Kanga, Kule, Mišić... mi je u rangu elektricara koji ne zna spojiti najjednostavniju uticnicu. Pa od toga zive picka mu materina a osnove nisu u stanju napraviti.
  • NitkoBitan
    22.8k
    Jer su naviknuli pametnjakovicu.
  • GeneralNapoleon
    738

Kolko nasim treba da se naviknu? Jel oranice HNLa nisu dovoljne?
  • austrijanac
    5.6k

Radi ovog cu ti rado platit pivu.
    Dakako, kad (i ako) ikad ostanes bez moderatorske plaće.
  • NVKOD
    2.9k

Teren je bio isti njima kao i nama pa su uspjeli uputiti više opasnih udaraca nego mi. Teren nije izlika, nemojmo biti kao tovari! Dobro da nisu Kangi i Kuletu podvalili ispumpane lopte pa su zato tako poletjele u zrak, kao baloni od helija....

Teren kakav god da je, zabili su nam dva lijepa gola i skoro popili trećeg u 95'. Mi za to vrijeme nismo složili gotovo pa nijednu stopostotnu priliku, samo kruženje oko 16erca i ubačaji.
  • Paggini
    38.3k
    Dakako, kad (i ako) ikad ostanes bez moderatorske plaće.austrijanac

Dužan si mi još za ono nebaniranje kad si riječane nazvao sa s-word!!!
  • don
    10.8k
    ajde ne serite, u ovakvoj utakmici krivit napadače, i Kulenovića i Kangu je smišno.

mi smo toliko bezopasni bili u zadnjoj trećini da nam je moga i Lewandowski stojat u 16 i ne bi k uradia.
  • austrijanac
    5.6k
    Riječane* no imaš pravo, stavi u teku kad budeš na burzi rada.
  • Droljo
    12.1k
    Teren je bio isti njima kao i nama pa su uspjeli uputiti više opasnih udaraca nego mi.NVKOD

Ali mi smo zabili 3 a oni samo 2... :scream:
  • Nogo
    5.4k

Svaku novu utakmicu mi sve više liči na flop. Ja se nadam da će se trgnuti, zabiti koji gol pa ga možda i krene. Ničim do sada nije pokazao da je pojačanje, ali stigne se pokazati još.
  • Pesca90
    73
    Jbg protiv Osijeka stativa,protiv Šibenika stativa,danas mu ona glavom isto blizu prošla,nadam se da protiv Gorice nešto ući
  • Droljo
    12.1k
    Kad ekipa igra kako treba golman brani, stoperi izgledaju neprelazno a špica trpa. Da je tako sad i ja bih zabijao a ne kanga. Moramo se posložiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.