• Krizy
    58.8k
    DATUM ROĐENJA: 21.02.1998.
    MJESTO ROĐENJA: Montreuil-sous-Bois (Francuska)
    VISINA: 189cm
    TEŽINA: 90kg
    NOGA: Desna
    BIVŠI KLUBOVI: FC PSG, US Créteil-Lusitanos, Angers SCO, Kayserispor, BSC Young Boys, Hertha BSC, Standard Liège, Cardiff City
    POZICIJA: Napadač
    BROJ: #16
    UGOVOR: 31.12.2027.

Očekujem 9 golova i 3 asistencije do kraja sezone.

Zanimljivo da je Kanga u jedine dvije dobre sezone u karijeri oba puta igrao u formaciji s dva napadača.
    Young Boys je igrao u formaciji 4-4-2, a Standard Liege u formaciji 3-5-2 i to su jedine dvije sezone u kojima je Kanga upisao dvoznamenkasti broj golova.

Ako se ne varam, Kanga je prva tamnoputa špica Dinama nakon Eduarda i Doda, odnosno nakon gotovo 15 godina.

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/wilfried-kanga-novi-igrac-dinama
  • mlkaskic
    261
    Jako mu se veselim, stvarno vjerujem da će biti uspješan. Kanga, vodi nas do naslova!
  • don
    14.1k
    sritno mali :cool:
  • rokikaciga
    2.8k
    Trebalo mi je dvije minute njegovog sažetka da vidim da se radi o ozbiljnom nogometašu.

Fizički impozantan, dobar prvi dodir, vidi nogomet sličnim očima kao neki španeri u ekipi, zna lijepo poklopiti loptu, traži prostor...da se razmemo ovo sam vidio nakon kaj sam pogledao valjda sve njegove sažetke na internetu. Jedva čekam prve trenutke u plavom dresu, nadam se od prve minute protiv Istre
  • Marktwain
    621
    Kanga je plava manga.
    Dobrodošao u najveći hrvatski klub.
  • miro
    6.8k
    76 kg, jesi ziher?
  • Laugreano
    4.4k
    Optimistican sam po pitanju Kange, ali ne zbog klipa. Na klipu od 2 min, bi i Spikic izgledao ko Ribery, a Kule ko van Nistelroy
  • Blueshadow86
    3.7k
    Neka mu je sa srećom! :strong:
  • rokikaciga
    2.8k
    Ma znam, zato i kažem. Dosta mi je bilo da vidim da mu se lopta ne odbije kao od drveta, da zna podvaliti a bogami i dobro potegnuti prema golu...sve ono kaj Špika nemre i nema. A ne treba detaljna analiza da se vidi da je fizička zvjerka.
  • Miro Vugrinec
    9.1k
    Kolega Krizy svaka cast na tekstu samo sto mislim da se vago zadnji put u kadetima
  • Sibirski plavac
    5.6k

Stiže Wilfried Kanga, naša plava manga, on gazi tovaraaaa, gazi tovaraaaaa.
    :cool:
  • Keyser Soze
    14.7k
    Nadam se da starta već protiv Istre.
  • mlkaskic
    261
    Možda kad je igrao u omladinskoj momčadi… :rofl:
  • GOAT
    3.3k
    Broj 15 ako sam dobro vidio na isjecku predstavljanja

Edit; to je broj Galesica, nisam ja nista dobro vidio hahah, sluzbena stranica kaze da je ipak 16
  • miro
    6.8k
    Da, kad je ušao u pubertet negdje :lol:
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Crna mamba Wilfried Kanga. Dobrodošao!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.