• Krizy
    55.5k
    DATUM ROĐENJA: 21.02.1998.
    MJESTO ROĐENJA: Montreuil-sous-Bois (Francuska)
    VISINA: 189cm
    TEŽINA: 90kg
    NOGA: Desna
    BIVŠI KLUBOVI: FC PSG, US Créteil-Lusitanos, Angers SCO, Kayserispor, BSC Young Boys, Hertha BSC, Standard Liège, Cardiff City
    POZICIJA: Napadač
    BROJ: #16
    UGOVOR: 31.12.2027.

Očekujem 9 golova i 3 asistencije do kraja sezone.

Zanimljivo da je Kanga u jedine dvije dobre sezone u karijeri oba puta igrao u formaciji s dva napadača.
    Young Boys je igrao u formaciji 4-4-2, a Standard Liege u formaciji 3-5-2 i to su jedine dvije sezone u kojima je Kanga upisao dvoznamenkasti broj golova.

Ako se ne varam, Kanga je prva tamnoputa špica Dinama nakon Eduarda i Doda, odnosno nakon gotovo 15 godina.

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/wilfried-kanga-novi-igrac-dinama
  • mlkaskic
    146
    Jako mu se veselim, stvarno vjerujem da će biti uspješan. Kanga, vodi nas do naslova!
  • don
    12.9k
    sritno mali :cool:
  • rokikaciga
    1.1k
    Trebalo mi je dvije minute njegovog sažetka da vidim da se radi o ozbiljnom nogometašu.

Fizički impozantan, dobar prvi dodir, vidi nogomet sličnim očima kao neki španeri u ekipi, zna lijepo poklopiti loptu, traži prostor...da se razmemo ovo sam vidio nakon kaj sam pogledao valjda sve njegove sažetke na internetu. Jedva čekam prve trenutke u plavom dresu, nadam se od prve minute protiv Istre
  • Marktwain
    313
    Kanga je plava manga.
    Dobrodošao u najveći hrvatski klub.
  • miro
    6.3k
    76 kg, jesi ziher?
  • Laugreano
    3.9k
    Optimistican sam po pitanju Kange, ali ne zbog klipa. Na klipu od 2 min, bi i Spikic izgledao ko Ribery, a Kule ko van Nistelroy
  • Blueshadow86
    3.1k
    Neka mu je sa srećom! :strong:
  • rokikaciga
    1.1k
    Ma znam, zato i kažem. Dosta mi je bilo da vidim da mu se lopta ne odbije kao od drveta, da zna podvaliti a bogami i dobro potegnuti prema golu...sve ono kaj Špika nemre i nema. A ne treba detaljna analiza da se vidi da je fizička zvjerka.
  • Miro Vugrinec
    8.1k
    Kolega Krizy svaka cast na tekstu samo sto mislim da se vago zadnji put u kadetima
  • Sibirski plavac
    5.2k

Stiže Wilfried Kanga, naša plava manga, on gazi tovaraaaa, gazi tovaraaaaa.
    :cool:
  • Keyser Soze
    13.4k
    Nadam se da starta već protiv Istre.
  • mlkaskic
    146
    Možda kad je igrao u omladinskoj momčadi… :rofl:
  • GOAT
    2.6k
    Broj 15 ako sam dobro vidio na isjecku predstavljanja

Edit; to je broj Galesica, nisam ja nista dobro vidio hahah, sluzbena stranica kaze da je ipak 16
  • miro
    6.3k
    Da, kad je ušao u pubertet negdje :lol:
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Crna mamba Wilfried Kanga. Dobrodošao!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.