• Keyser Soze
    12.4k
    Ja sam uvijek za Ivanušeca, nisam za to da nas Feyenoord ovako ponižava.
  • Jaro
    9.1k
    to da je na taj način forsira transfer skupa sa agentom sigurno nije istindon

Pa njegov agent je to rekao. Da je sljedeci korak bio bojkot. Nije rekao Pero, Štef ili Ivica za sankom, nego njegov agent
  • don
    10.8k
    molin te da pošalješ link di je njegov agent izjavia da će igrač bojkotirat klub u slučaju ne puštanja.
  • Jaro
    9.1k

Nije bed, od 1:35. On je to izjavio NAKON transfera...
  • don
    10.8k
    ali igrač nema na koji način bojkotirat klub a da ide u njegovu korist. Šta bi uradia? Pa da to izjavi Petković u najboljim danima ne bi pilo vodu.
    On ima ugovor sa Dinamom, u tom ugovor postoji pravilnik i svako nepoštivanje istog te klub ima pravo kaznit, a u tom slučaju neka bira tribinu do isteka ugovora ili ostanak.

a i dobro je reka Naletilić, igrač želi ić i puno bolje je prodat igrača nego ga držat nezadovoljnim u svlačionici, to znaju i u klubu, zato je i prodan. A te priče o bojkotu i sl su menadžerske igrice kojeg u tom poslu ima na pregršt.
  • Zagi
    9.2k
    U tom kontekstu mi odmah pada na pamet ona njegova očajna liga prvaka pod Čačkeom, bio je kriminalan, uz vas respekt. Zatim se na proljeće podigao i bio daleko najbolji igrač lige.Tongo Doumbia

Razlika između te dvije polusezone je samo pozicija.
    U ligi pravaka 8ica-desetka, polusezonu nakon lijevo krilo.

Vjerojatno sam već dosadan ali meni je toliki no-brainer da se čudim uopće raspravama.

Lik je praktički sam osvojio taj naslov.

A kaj se forme tiče, trebale su mu dvije tak-tak tekme nakon priprema da pohvata zahtjeve nove pozicije. Onda je počeo uništavati.
  • Zagi
    9.2k
    nisam za to da nas Feyenoord ovako ponižava.Keyser Soze

Oni samo gledaju kaj je najbolje za njihov klub.
    Volio bih da se i naši tak postavljaju.
  • ElDorado
    1.9k
    Mislim da ste ga krivo shvatili. Granica bojkotiranja po meni znači da je klub bojkotirao transfer. Mozda sam i ja u krivu ali lik nije dovoljno precizan
    U svakom skucaju kako se stvari mjenjaju. Sad bi se vratio mami na sisu kad su stvari krenulo nizbrdo. Dobrodosao
  • Jaro
    9.1k
    Ak mu nije ispod casti s tolko godina se potucat po HNLu...
  • ElDorado
    1.9k
    Naletilic je ok ali i on uvijek nekaj ubaci. Ja sam iz drugog izvora cuo da zapravo nije imao drugih ponuda. A mozemo bit sigurni da bi ga Feynoord sad prodao da je imao neku suvislu ponudu i Ivanusecu zanimljivu. Možda su i zato otezali. Tak da se nebi cudio da ga u ljeto ponude na otkup.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.