• Keyser Soze
    21.2k
    Ja sam uvijek za Ivanušeca, nisam za to da nas Feyenoord ovako ponižava.
  • Jaro
    12.8k
    to da je na taj način forsira transfer skupa sa agentom sigurno nije istin — don

Pa njegov agent je to rekao. Da je sljedeci korak bio bojkot. Nije rekao Pero, Štef ili Ivica za sankom, nego njegov agent
  • don
    22.2k
    molin te da pošalješ link di je njegov agent izjavia da će igrač bojkotirat klub u slučaju ne puštanja.
  • Jaro
    12.8k

Nije bed, od 1:35. On je to izjavio NAKON transfera...
  • don
    22.2k
    ali igrač nema na koji način bojkotirat klub a da ide u njegovu korist. Šta bi uradia? Pa da to izjavi Petković u najboljim danima ne bi pilo vodu.
    On ima ugovor sa Dinamom, u tom ugovor postoji pravilnik i svako nepoštivanje istog te klub ima pravo kaznit, a u tom slučaju neka bira tribinu do isteka ugovora ili ostanak.

a i dobro je reka Naletilić, igrač želi ić i puno bolje je prodat igrača nego ga držat nezadovoljnim u svlačionici, to znaju i u klubu, zato je i prodan. A te priče o bojkotu i sl su menadžerske igrice kojeg u tom poslu ima na pregršt.
  • Zagi
    19.2k
    U tom kontekstu mi odmah pada na pamet ona njegova očajna liga prvaka pod Čačkeom, bio je kriminalan, uz vas respekt. Zatim se na proljeće podigao i bio daleko najbolji igrač lige. — Tongo Doumbia

Razlika između te dvije polusezone je samo pozicija.
    U ligi pravaka 8ica-desetka, polusezonu nakon lijevo krilo.

Vjerojatno sam već dosadan ali meni je toliki no-brainer da se čudim uopće raspravama.

Lik je praktički sam osvojio taj naslov.

A kaj se forme tiče, trebale su mu dvije tak-tak tekme nakon priprema da pohvata zahtjeve nove pozicije. Onda je počeo uništavati.
  • Zagi
    19.2k
    nisam za to da nas Feyenoord ovako ponižava. — Keyser Soze

Oni samo gledaju kaj je najbolje za njihov klub.
    Volio bih da se i naši tak postavljaju.
  • ElDorado
    15.2k
    Mislim da ste ga krivo shvatili. Granica bojkotiranja po meni znači da je klub bojkotirao transfer. Mozda sam i ja u krivu ali lik nije dovoljno precizan
    U svakom skucaju kako se stvari mjenjaju. Sad bi se vratio mami na sisu kad su stvari krenulo nizbrdo. Dobrodosao
  • Jaro
    12.8k
    Ak mu nije ispod casti s tolko godina se potucat po HNLu...
  • ElDorado
    15.2k
    Naletilic je ok ali i on uvijek nekaj ubaci. Ja sam iz drugog izvora cuo da zapravo nije imao drugih ponuda. A mozemo bit sigurni da bi ga Feynoord sad prodao da je imao neku suvislu ponudu i Ivanusecu zanimljivu. Možda su i zato otezali. Tak da se nebi cudio da ga u ljeto ponude na otkup.
  • Hnlovac
    8k
    Čak i da nekim čudom izgubimo na Ruji 99% a siguran da ćemo svejedno biti prvaci

Naravno, pobijediti cemo
  • zg041
    321
    nepopularno..nebi ogranicavao gostujucima broj(nebitno sad problem parkinga) dok je ovakav stadion
  • NVKOD
    14.1k
    Ako ne dobijemo tovare barem jednom, ne zaslužujemo biti prvaci.
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    teska srca ovo pisem, ali ova utakmica je definitivno pokazala kako ove sezone ne zasluzujemo bit prvaci.
  • BluePhone67
    5.5k
    Dinamo Zagreb prvak Hrvatske u sezoni 2024/2025.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet