• GeneralNapoleon
    748

Nimalo se ne slazem. Covjek je u totalno disfunkcionalnoj ekipi sa trenerom koji nije imao blage veze sto radi i kako ga treba koristit u 14 utakmica imao 2 gola i 8 asistencija. Da svako nase krilo u polusezoni ima 10 scorera bi se festalo danonocno.

Za mene je cisti razlog zasto je "flopao" to sto su se oni momcadski potpuno raspali. On je igrao dobro i pokazao da je klasa. To sto je ljudsko smece i juda je druga prica.
  • Bosskovitz
    14.7k
    Ivanušec u svojim boljim izdanjima će nam itekako biti pojačanje. Ako mu ne bude išlo, šikneš ga na klupu ili tribine i doviđenja. To mi je skroz ok deal za vjerojatno par stotina tisuća eura plaće u narednih četiri mjeseca.

Ne možemo ništa s njim izgubiti, možemo samo dobiti, a financijske obveze su nevelike i kratkotrajne.
  • NitkoBitan
    22.8k
    pašnjacima sa jednom tribinomdon

Samo da demistificiram ovaj dio. Stadion "obecanog" kluba iz prve talijanske lige, nisam jos cuo da ih je neki igrac odbio jer igraju na nakaradnom stadioncicu.

como-1907-coming-to-serie-a-stadio-giuseppe-sinigaglia-v0-rtvxrnk4cg0d1.jpg
  • don
    10.8k
    samo, taj stadion ima malo više od jedne tribine i igra u 2. najjačoj ligi na svitu.
  • Bosskovitz
    14.7k

Mislim da su jučer ili prekjučer predstavili rendere "obnove" ovog stadiona, pri čemu mislim da ruše sve osim ove tribine koja je lijevo na tvojoj fotki:

temp-Imageo-Iob3o.avif

Realno, oni briju biti Monaco talijanske lige. Tko je bio na jezerima sjeverne Italije, zna koliko je to idilično okruženje. Vidiš ruševinu i veliš kak ima šmeka, ne kak izgleda kao da će se srušiti.
  • Tongo Doumbia
    5.6k
    Meni oko Ivanušeca brine “comfort zone”, odnosno što realno dolazi kao igrač koji odmah upada u prvih 11.

Nema ni opcije otkupa, ne znam, dosta razloga mi to otvara za skepsu. Plus na sve to, on nije u formi već neko dobro vrijeme a realno je kod nas, ako nije najbolji igrač, uvijek bio među lošijima na terenu. U tom kontekstu mi odmah pada na pamet ona njegova očajna liga prvaka pod Čačkeom, bio je kriminalan, uz vas respekt. Zatim se na proljeće podigao i bio daleko najbolji igrač lige. Ne sjećam se baš neke sredine gdje i manjak dobre forme nadomješta izgaranjem i zalaganjem na nekih 101 %, što nam treba u ovom trenutku kao zora straži noćnoj.

Lijevo imamo Pjacu koji je konačno ulovio dobru formu i kontinuitet, kao back-up je i Hoxha koji je na pripremama bio sjajan. Hoćemo li Pjacu slati desno nauštrb Ivanušeca, koji nije prošao pripreme s momčadi a očekujemo ga kao spasitelja polusezone, ne znam. Netko otpada, taj netko je vjerojatno Stojke koji se vraća u život a klub ga vidi kao sljedeću kakvu/takvu prodaju.

Valjda, jebeno valjda ovaj put znaju šta rade.
  • The Undertaker
    6.7k
    Meni isto Ivanušecov dolazak nema smisla. Sad igramo jedanput tjedno i ne znam koga bi on trebao mijenjati.
  • Crusades
    14.5k
    Ivanušeca na desno krilo, Pjacu na lijevo, u sredini Baturina, Stojke i Miške
  • nemapredaje
    4.3k

Mislim da će tak i bit. S time da će se Ivanušec i Pjaca vjerojatno izmjenjivati.
  • veselko tenžera
    4k
    Ivanušec po Capologyju zarađuje cca 85.000 € mjesečno brutto.
    Od 4 pozicije na koje on može igrati na jednoj imamo igrača koji je u formi i ima klasu, ali s nezgodnom povijesti ozljeda. Na dvije pozicije imamo 2 talenta koji pokazuju naznake dobre forme, ali i oscilacije. Na četvrtoj poziciji plačemo za Špikićem.
    Tongo nemoj se ljutiti, ali Hoxha nikad u svojih 26 godina nije bio sjajan. Tu i tamo uhvati nekoga na prepad kad ima prostora za tranziciju što je kod nas rijetko slučaj. Inače je truba, lani smo počeli pobjeđivati kad je Jakir prešao na 3-5-2 i njega klupirao.

Osijek je pokazao da, unatoč rastu forme, ne bi škodilo još malo individualne kvalitete koja može rješavati utakmice. Zaostajemo 7 bodova, 16 kola do kraja i kup, jednostavno nema prostora za eksperimente. Ako treba kupiti/posuditi 2 igrača viška koji mogu pomoći odmah i potrošiti dodatnih par stotina tisuća eura pod cijenu da će neki dići nos, treba ići u to bez rezerve.

Luka bi došao zdrav i fizički spreman, dokazana je klasa, inteligentan lik i zdrava glava, a do Dinama mu itekako stalo. Najvažnije od svega, itekako a interes odigrati dobru polusezonu. Upitna je forma iako ovi koji su gledali sinoć kažu da je bio solidan. Kad se uzmu u obzir sve okolnosti, za par stotina tisuća eura troška (ako preuzmemo cijelu plaću), taj rizik se mora preuzeti.
  • ElDorado
    1.9k
    ak je to fakat istina pa tu lovicu mogao je imati i kod nas
  • Keyser Soze
    12.4k
    Dinamo ne treba oživljavati karijeru Ivanušeca i dovoditi ga na 15 utakmica, pogotovo ne u ovakvim okolnostima di dopuštamo Feyenoordu da nas mjesec dana prči u mozak.
  • veselko tenžera
    4k
    Dinamo ne treba oživljavati karijeru Ivanušeca i dovoditi ga na 15 utakmicaKeyser Soze
    Slažem se da mu ne treba oživljavati karijeru. Dinamo treba osvojiti naslov, a uprava učiniti sve što može da to i ostvari. Ako to znači dovesti ga za 17-18 utakmica...
  • ElDorado
    1.9k
    Ja bi rekao da je liku pun kurac Feynorda
  • Captain America
    19.5k
    to da je na taj način forsira transfer skupa sa agentom sigurno nije istinadon

Sa previše strana i od dobro obaviještenih ljudi sam čuo informaciju o prijetnji bojkotom (ovdje se isto spominjala ta priča). Ako to ipak nije istina, isprike našem novom igraču.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.