• Nadmocniji
    429
    Dinamo Zagreb prvak Hrvatske u sezoni 2024/2025.BluePhone67

Ni blizu. Danas je nazalost bila oprostajka.
  • Eduardo
    22.6k
    kakva je sezona ništa nije isključeno, čak ni dupla kruna. Sjetimo se kako smo se na početku sezone naslađivali nojevima i tovarima, a sad se oni naslađuju nama, a i dio nas se sami sa sobom naslađuje. Budu se pisale knjige o ovome na kraju balade.
  • mosad
    926
    Bit će trovanja alkoholom ako osvojimo
  • tp1997
    1k
    Današnje nepopularno mišljenje:

Dosta mi je više priče o trovačima zone i sličnim boljševičkim narativima o unutarnjim neprijateljima.

Situacija je sljedeća. Upisali smo najgori poraz od Rijeke u zadnjih skoro 50 godina, nalazimo se na -7 i -6 od vrha ljestvice. Imali smo najgora dva prijelazna roka u pitaj Boga koliko, i taj famozni Mmaee nas je opet koštao. Promijenili smo tri trenera u nezavršenoj sezoni. Primamo gol iz svakog živog prekida.

Tu nas je doveo ovaj sportski sektor, na čelu s diletantom Markom Marićem, i ova uprava koja mu je to omogućila. Samo ću reći da, kada bi se ovo desilo bivšoj garnituri pod braćom krimosima, ne da bi gorila Zona nego bi gorio Zagreb.

Ali neka, nema veze. Neka umru trovači, i ništa nije gotovo, sve još stignemo preokrenuti.
  • Nolifer
    9.7k
    ne da bi gorila Zona nego bi gorio Zagreb.tp1997

Apsolutno. Slažem se...
  • GZomanid
    711

E pa ova garnitura je zaslužila bar 15 godina tolerancije, tolko ste ju imali kad je glavati vladao.
    Gdje ste bili kad je trebalo goriti, nije nas baš tako puno bilo??
  • vjeko1701
    12.4k
    trovačima zonetp1997

Nakon valjda 20 objašnjenja od strane moderature i admina, objašnjeno je kaj znači pojam trovanje. Oni koji nisu sposobni shvatiti da to nema veze sa kritikom niti stavom koji je napisan, jednostavno ne znam kaj da se više napiše i kako da se to više nacrta.
  • Dudu 9
    523

Sezona je takva da nismo odigrali niti jednu dobru utakmicu protiv konkurenata za titulu. Promjenili smo 3 trenera a igrači ne izgledaju kao ekipa . Većina ostavlja dojam da ih boli kurac, a oni najbolji su ozljđeni. Prošle sezone u niti jednom trenutku nisam sumnjao u naslov, ove ezone ne znam na čemu da temeljim optimizam.
  • Nolifer
    9.7k
    E pa ova garnitura je zaslužila bar 15 godina tolerancije, tolko ste ju imali kad je glavati vladao.
    Gdje ste bili kad je trebalo goriti, nije nas baš tako puno bilo??
    GZomanid

A pitanje isto, šta ćemo sad? Aha ok, onda, čujemo se za 15 godina.
  • seljak86
    2.8k
    Ne da ne bi gorio Zagreb, nego ne bi ni iskra zaiskrila pod braćom krimosima. Jel se ti sjećaš kakva je atmosfera bila oko kluba u njihovo vrijeme? Dinamo je pratilo 200-300 ljudi iz jezgre grupe i malo tko još.
  • tp1997
    1k
    Oni koji nisu sposobni shvatiti da to nema veze sa kritikom niti stavom koji je napisan, jednostavno ne znam kaj da se više napiše i kako da se to više nacrta.vjeko1701

Ovo nije kritika moderaturi niti želim da bude tako shvaćeno, ali dojma sam da mnogi iskusniji forumaši koriste taj koncept trovanja da degradiraju ikoga tko ima ikakvu kritiku, a pogotovo prema upravi kluba.

Ovo je vrijeme za kritiku. Klub je najslabiji što je bio još od lige za bedaka, roster je složen amaterski, treneri se mijenjaju kao na traci bez realne promjene u rezultatu, a niti promoviramo mlade igrače niti ovi stariji donose rezultate.

Situacija je kritična, a upravo je demokracija u klubu ono što bi trebalo omogućiti kritiku. Žao mi je, ali to što svaki put kad netko iznese kritiku se javi bar ponešto izvjesnih forumaša da to označi kao trovanje zone jako zvuči kao mamićevsko ponašanje, samo iz drugog kuta.
  • znajdatevolimja
    229

Ja nas se sjećam dvjestotinjak na tribini prije otprilike 5 godina (znači ne pričam o jednako teškim vremenima prije 10-15, nego prije 5), ali sad su svi veliki kurac i veliki navijač pa si uzmu za pravo komentirat
  • Paggini
    39.2k

Pa ti sad opisuješ situaciju gdje izneseš svoje mišljenje i ljudi se ne slažu s tvojim mišljenjem. To je forum, ljudi se neće slagati s tobom. Neki hoće, neki neće, ali ne vidim gdje je problem.

Opet vodimo iste rasprave - tebi se dopušta svaka kritika. Ali ako ti daš mišljenje i dvadeset ljudi se ne slaže s tobom, šta bi trebali ti ljudi? Ne voditi rasprave? Pa onda bi forum bio samo nakupina nepovezanih mišljenja.
  • Cif
    242
    Bez obzira kako završi sezona a nadam se još uvijek duploj kruni druge godine mjesto u momčadi po meni imaju samo Galešić,Pavić,Stojković,Kačevenda,Pjaca i Rpg i Mikić.Ostalo kuda koji mili moji.Baturinu prodati i novu momčad postaviti.Znam da je to nemoguće ali doslovno to bi trebalo.Dovesti trenera ako je moguće novog makar neznam kojeg.Kod nas ko da u crnu rupu upadaju.
  • Paggini
    39.2k
    Galešić,Pavić,Stojković,Kačevenda,Pjaca i Rpg i MikićCif

Nadodao bih KTC-a, Čavlinu, Franjića, Hoxhu, Petkovića, Mišića, Belcara (jer još uvijek ne znam na čemu smo s njim) a ubijte me - čak i Kangu i Kulenovića!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.