• Paggini
    38.3k
    Potencijalno? 1.5 milijun eura odšteta, ne grije slučajno klupu na poziciji gdje nam kronično fali igrač za prvih 11 kojeg jednostavno nemamo niti nakon drugog prijelaznog roka s novim SD-om.NORTE

Da, potencijalno, jer postoji, zamisli, mogućnost da postane jako dobar igrač, a postoji i mogućnost da ne postane.
  • NORTE
    13.6k

Ok, potencijalno je i Oliveras lijevi bek kojim smo riješili budućnost za idućih 10 godina.
  • sebenico
    1.2k

Sve igrače koje si naveo su igrači za dinamo i ogroman propust onih koji su zaduženi za selekciju momčadi. Što to čini cordobu, mbukua, ogiwaru, oliverasa, franjića igračima za dinamo, a gore navedene ne čini? 3/6 od tih igrača koje si naveo bi bili sada zacementirani u prvoj jedanaestorki
  • Paggini
    38.3k

Pa ok, donesi onda definitivan sud o igraču nakon 5 odigranih utakmica. Još bolje, donesi nakon nula utakmica.

Mislim, kad smo kod toga, u to ograniceno vrijeme koje je Cordoba igrao, ima g/a svakih 110 minuta, sto ga cini najefikasnijim krilom. Ima tu potencijala
  • NORTE
    13.6k
    Pa ok, donesi onda definitivan sud o igraču nakon 5 odigranih utakmica. Još bolje, donesi nakon nula utakmica.Paggini

Mislim da je sud već donesen, skupo plaćen za otvorenu poziciju u prvih 11, kod Bjelice nestao, kod Canavarra ne igra iako je dobio priliku na pripremama.
    U 11 utakmica izuzev par pokušaja udaraca nismo vidjeli skoro ništa ozbiljnije.
    Pojačanje nije, a po svemu sudeći nije ni igrač za prvih 11 dinama.

Oliveras, oteli ga Romi, dečka nema na mapi iako muku mučimo na poziciji lijevog beka.

To ne kažem ja, to kažu treneri dinama koji im ne daju priliku ni da zaigraju.
  • GeneralNapoleon
    748

Ti Maricevi stranci imaju vibre hajduckih stranih pojacanja. Zabljesnu na pocetku pa nestanu. Smijali smo se ben huru a taj ben hur ima u prvoj polusezoni u hajduku veci ucinak nego nasa dva desna krila zajedno :lol:
  • Bosskovitz
    14.7k
    Jel ti pratiš nogomet uopće?sebenico

Jel ti pratiš? Nabrojao si šest naših stranih igrača koje smo platili ukupno oko 2,5 milijuna eura i rekao da bi radije dao “čak i duplo” za Hrvate, a onda nabrojao tri hrvatska igrača od kojih je jedan kupljen za 5 milijuna eura, jedan ima odštetnu klauzulu 3.5 milijuna, a jedan vrijednost po transfermarktu 5 milijuna. Za upola manje igrača otprilike pet i pol puta više novca.

I ne, Pašalić nije za prvih jedanaest Dinama jer je igrač koji dobro odigra svaku petu utakmicu i to se može tolerirati u manjim klubovima, ali ne i u Dinamu. Miško je top posao napravio s njim, ali kod nas bi prvo razapeli onog tko se usudio dovesti igrača iz treće njemačke lige, a onda bi postao novi Špika jer nakon dvije loše tekme više ne bi dobio priliku u trećoj. Dečko s 24 godine odlazi u Ameriku, to je sve kaj trebamo znati o njemu.
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Pašalić nije za prvih jedanaest Dinama jer je igrač koji dobro odigra svaku petu utakmicu i to se može tolerirati u manjin klubovima, ali ne i u DinamuBosskovitz

Ne samo to, nego dovoljno govori i činjenica da kao reprezentativac Hrvatske i ponajbolji igrač trenutno prve ekipe lige nije uspio izboriti transfer u neku jaču ligu i klub od Orlanda i MLS-a. Ivanović i Frigan možda nisu u Rijeci bili razina Pašalića, ali su obojica otišli u belgijsku ligu koja je nekoliko nivoa iznad naše lige. Smolčić završio u klubu koji igra Serie A. Labrović u Bundesligu.
    Kako Markan nije uspio uz svoje igračke kvalitete završiti u nekom takvom klubu/ligi?
  • sebenico
    1.2k

Zašto je Jhon Duran završio u Saudijskoj Arabiji, a Ivanović i Frigan u Belgiji? Mora da su ova dva bolja od njega. Igrač ide tamo gdje će biti dobro plaćen, a klub zadovoljan odštetom. Pašalić po kvaliteti može igrati u dosta klubova lige petice, ali nisu bili spremni platiti toliku odštetu (kao npr. i dinamo). I MLS se ne treba podcjenjivati jer je to solidna liga, a svake godine će biti bolja i bolja.
  • Bernard
    709
    Ne znam dali je nepopularno ali ja ne bih Ivanušeca.
    Ne igra u klubu paa vjerojatno nije u formi a bogami ne bih da uzima minute Pjaci.
    Mislim da imamo dovoljno dobar kadar za osvajanje Hnl krumpirilišta a na ljeto onda u neki reboot.
    Nemojte me samo sada iznapadati jer eto Luka mi ne paše još od onog lažnog oproštaja ispred sjevera.
  • Captain America
    19.5k
    Ne dijelim ni blizu oduševljenje s dobrim djelom modrog puka oko posudbe igrača Feyenoorda. Dotični igrač je prije 18 mjeseci prijetio bojkotom ako ga se ne pusti za smiješan iznos u Feyenoord. Svi se jako dobro sjećamo da je klub tada bio na koljenima i koliko bi nam taj igrač koristio u nastavku sezone. Ako su zatvorena vrata kluba raznim mutikašama, zašto isto ne vrijedi i za ovakve likove koji nisu pokazali zrno poštovanja prema klubu koji je dobar dio njegovog staža trpio njegove sramotne nastupe i čekao da on konačno pronađe formu/poziciju? Ne treba ni zaboraviti na njegova zrnca mudrosti kako je prerastao ligu, iako mu je gospodin Čačić 10ak mjeseci ranije indirektno rekao da neće nikada biti igrač za klubove lige petice.

Taj igrač je u upitnoj formi i nije prošao zimske pripreme s Dinamom, a kako se radi o prima donni, pitanje je što će izvoditi on i njegov menadžer ne bude li stalno u prvih 11. Nama se uskoro vraća Sučić. Stojković, Baturina i Pjaca su zacementirani u prvih 11. Zašto bi gurali igrača koji je tu 4 mjeseca i koji se jedva čeka vratit u Feyenoord?

Ova posudba podsjeća na Brekalovu posudbu dolje lani. Tom Brekalu smo se smijali kako nabija statistiku na Slavenu i sličnim klubovima, a došao je iz ozbiljnije lige i kluba nego što je to Feyenoord.

Nadam se da osvajamo naslov s prednjom trojkom Pjaca-Baturina-Stojković, a da će navijač Feyenoorda od malih nogu i njegov menadžer bacati tantrume u medijima kako su izigrani i kako personalizirana sjedalica nije bila dio dogovora s Marićem.
  • Brusa
    2.3k
    stisnuo ti lajk prije nego sam pročitao do kraja....
    S dosta toga iz prva tri odlomka se slažem, ali sa zadnjim ne. Ako je tu sve najbolje i svu sreću i dobre igre mu želim.
  • GeneralNapoleon
    748

Nogomet je biznis i tako se treba ponasat. Ivanusec je klasetina za ovu ligu kao sto je i Brekalo bio. To sto su se ovi raspali je druga prica.

Apsolutno su gadljive price sto je radio da izforsira transfer. ALI mene odobno boli tuki koga cemo dovest da osvojimo naslov. A sanse sa Ivanusecom su sigurno vece nego bez.

Mislim i da ako ispadne flop osim sprzenih par stotina tisuca na placu nismo izgubili nista. Sjest ce ga se na klupu i ko ga jebe. Svakako je tu samo 4 mijeseca.

U situaciji smo gdje jednostavno moramo bacit sve prihvatljive rezerve u akciju da se izvucemo jos jednom. Daleko od toga da je uopce sramotno sto smo se uopce doveli jos jednom u tu situaciju.

On neka se iskupi sa 15 golova do kraja sezonu i ja cu mu oprostit.
  • Brusa
    2.3k
    Ivanusec je klasetina za ovu ligu kao sto je i Brekalo bio.GeneralNapoleon

Brekalo se nije pokazao nikakvom klasom, a kamo li "klasetinom". Podijelio par asista na kraju u nebitnim utakmicama... A prije nego je otišao tamo, da pričalo se da je klasetina i raketa za hnl. Ništa nije pokazao.
    Upravo zato sam i oprezan oko Ivanušeca.
  • don
    10.8k
    čovik je ima 25 godina i normalno je da želi veću stepenicu u karijeri, a to da je na taj način forsira transfer skupa sa agentom sigurno nije istina. Izrazia je želju za odlaskom i to je to.

ta teza mi je slična ka i ona da neki zamjeraju Oršiću jer izjavljuje da nema većeg kluba od Dinama a onda napravi transfer. Pa jebem mu, čovik je u 30im godinama, došla ti ponuda iz Premijer lige, najbolje lige na svitu. Najbolje da će odbit, plus zadnja prilika za neku ozbiljniju egzistenciju.

tribate shvatit da je Dinamo svim igračima, tako i sadašnjim samo uzlazna stepenica za druge klubove, koliko god to tužno zvučalo ali to je realnost. Igramo u miki maus ligi, pašnjacima sa jednom tribinom i svaki igrač će prihvatit prvu ponudu europskog kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.