• tp1997
    1k
    Nemam problem s neslaganjem, apsolutno nikakav. Prvi se često ne slažem s drugim forumašima.

Imam problem s idejom da su ljudi koji izraze neslaganje trovači, da "kenjaju", da ne vole Dinamo, da su mamićevci (sve to lako možeš naći pregledom komentara na temama).

Klub je u kurcu. Maknuli smo glavu, ali je istovremenu klub u kurcu većem nego što je dugo bio, i to ne bi smio biti problem reći.
  • Krulek
    721
    Čitam kako je Bel onakav- ovakav, nije dao žute kartone Rijeci kad je trebalo, isključio nepravedno Kangu itd.itd . Oprostite, ali nećemo valjda kmečati na isti način kao zna se tko godinama. Nisu krive tete čistačice, mogući uhljebi u Dinamu ili nepravedni suci. Krivi su igrači, trener i oni koji su ih doveli i forsirali. Točka.
  • vjeko1701
    12.4k
    I takvi isto ako će opetovano razumnu i normalno napisanu kritiku nazivati trovanjem će biti upozoreni. I takvo ponašanje je trovanje samo po sebi. Već smo zabranili razbacivanje etiketom "mamićevca" i ako se druge stvari ne smire, neće stati na tome. Oni koji ne mogu prihvatiti razumno napisanu kritiku nisu ništa bolji od onih koji ne mogu razumno napisati kritiku.
  • miro
    5.8k
    Ma Bel je bio više manje ok
  • GZomanid
    711

Ja nas se sjećam 200tinjak prije 25 godina, da se nebi mislilo da je nekad sve bilo bolje.
    Treba stati iza kluba, nije valjda jedna promašena sezona takva katastrofa sad kad napokon imamo svoj klub? Pozivamo se na slavnu prošlost, pa dajte malo proučite kakvi su nam bili rezultati u jugoslaviji, tada su nas još krali na svakom koraku, pa nismo kukali kao danas!
  • Carrasco
    5.1k
    Belcar i Galešić su dobri igrači, al nisu ni blizu pojačanja za Dinamo niti će ikad biti. Obojici će Dinamo biti daleko najbolji klub u kojem će igrati u karijeri.
  • Cif
    242
    opet idemo onda ispočetka.Imaš senatore u Petku i Mišiću.Ktc još godinu dana stariji na desnom boku.Hoxha neznam kak ga staviti.Kangu trpjeti kao rezervnog napadača ajd još i
    možda. Kule nažalost ne i ne.Čavlina ajde
  • rioda
    7k
    Nepopularno pišem da sam od Galešića očekivao više, zasad mi to nije neki nivo koji se očekuje s obzirom na priču oko njega i iznos transfera. Možda je nešto i do partnera u obrani, vidjet ćemo vrlo brzo. Nevezano uz golove, danas je skroz nepotrebno zakuhao dvije situacije za kontru Rijeke
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Dobijemo mađarone i tovare, okrećemo prvenstvo
  • Paggini
    39.2k
    Imaš senatore u Petku i Mišiću.Cif

Nisu senatori, imaju nešto preko 30 i imaju nogometa u nogama još uvijek, a bome i iskustva što se vidi kad ih nema pogotovo.

Ktc još godinu dana stariji na desnom boku.Cif

KTC ne da igra, ali da je u široj ekipi - to želim reći. Ne bih ga micao iz ekipe nikad, a siguran sam da će biti fizički spreman uvijek da uleti utakmicu, dvije, tri.

Nepopularno pišem da sam od Galešića očekivao više, zasad mi to nije neki nivo koji se očekuje s obzirom na priču oko njega i iznos transfera. Možda je nešto i do partnera u obrani, vidjet ćemo vrlo brzo. Nevezano uz golove, danas je skroz nepotrebno zakuhao dvije situacije za kontru Rijekerioda

Još je rano svakako za ocjene, ali da - malo i mene već pere blaga anksioznost. Ali ako i on ispada loš u obrani, onda nije problem više ni u igračima očito.
  • Cif
    242
    KTC bi im ja dao da ih ganja svaki dan kao pomoćni trener ili trener za fizičku pripremu.Problem s Mišičem i Petkovičem je da su pročitani.Ne mislim da ne igraju dobar nogomet.Pročitana nam je igra s njima a kad su spremni moraju igrati jer su nam najbolji igrači.
  • Guest1986
    56
    Moram se pozalit ali citajuci zonu danas dobio sam dojam da "pola ekipe " ovdje nezna kaj znaci ljubav prema klubu. Lako je voljeti kad si prvi , kad dobijes Milana , ali kad se desi ovakav dan ekipa poludi, vrijedaju se igraci, vrijeda se uprava, zaziva se Mamice. Bas ono uzas. Ljudi dragi klub se voli i kad je sezona usrana i kad te rival pregazi 4 razlike a mogao je i vise realno. I ako ne budemo prvaci ( a bit cemo ) iduce sezone ce igrat Dinamo. Nece propast i zato ne dvoumi se niti dvije sekunde, sad te zove Dinamo..
  • SjevernaStrana
    2.2k
    Nadam se da je Marić uzeo zubarinu, rikverc ili kako god to želite zvati na igračima koje je doveo. Barem da netko ima nekakve koristi od toga.
  • ksapi
    4.1k
    Ne mogu vjerovat da smo po kladionicama i dalje prvi favoriti za naslov
  • mosad
    926
    kad ni ti više ne vjeruješ kvotama onda nije dobra situacija nikako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.