• Paggini
    57.3k

I Galešića brale, budućeg reprezentativca, kao i Cannavara! :cool: nemoj izuzimat hehe.

Al da se Ivanusec ispuni, ovaj rok bi svatko sa Zone potpisao prije pocetka roka. Minus Cannavaro...
  • Laugreano
    4.4k
    Ja se nadam da cemo mi dovesti jos neko pojacanje, sad kada se zavrse prijelazni rokovi u ligama petice
  • Haza
    10k
    Al da se Ivanusec ispuni, ovaj rok bi svatko sa Zone potpisao prije pocetka roka. Minus Cannavaro...Paggini

Cannavaro mi je za sad veliki palac gore. Ajde neka sleti Ivanušec i neću gunđati, iako, moglo se malo bolje, ali definitivno nije prijelazni rok za depresiju ako dođe Luka.
    Galešić, i ti HNL igrači, mislim to i nas dvoje možemo dovesti (mi ćemo Galešića na kraju platiti 5 mil eura, a na ljeto smo ga mogli dobiti za upola manje, nekako sam dojma da bi ga i nas dvoje za 5 mil eura doveli) pravi skauting mi je ipak dovesti dobrog igrača izvana.
    Mene brine da smo izgubili one sitne transfere od par milja eura. Rijeka je tu top, oni uvale Smolčića za 2 mil eura, Pašalića za 5, a mi Bulata, Bernauera i Špikića posudimo...
  • Hrc-Vg
    805
    Treba nam ozbiljni napadač i ljevi bek. Mierez i Jurišić. Neko je pisao da ovaj klub u kojem
    Mierez igra ide u likvidaciju, ak je to istina, kaj se čeka?
  • Orc123
    12.4k
    Jurisica ne bi doveo Nikad! Pokazuje u svakoj utakmici protiv nas obraz, kojeg btw..nema, a kao navijac Dinama. Nek pita Soldu kako se ipak dostojanstveno moze odigrat protiv kluba za kojeg navijas.
  • vjeko1701
    16.4k
    Po ne znam koji put, Mierez je ove sezone nastupao za dva kluba.
  • Haza
    10k
    Nek pita Soldu kako se ipak dostojanstveno moze odigrat protiv kluba za kojeg navijas.Orc123

Potpisujem.
  • Kaktus Car
    1k
    Treba nam ozbiljni napadač i ljevi bek. Mierez i Jurišić.Hrc-Vg

OK, ali koje veze ima druga rečenica s prvom? Po čemu su ta dvojica pojačanja za Dinamo, za Ligu prvaka?
  • ElDorado
    4.5k
    Jurišić je protiv nas pokazao da je mali crv, a jučer u prvih pol sata protiv RPGa izgledao je smiješno. Nije to nasa razina.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Koji bi vam.plan bio za Grgica?

Drugi napadac iza Kange, Kule treci, Petka ne racunamo?

Znam, prodat Kuleta, Grgic i Kanga jedini, ako se netko id njih ozlijedi psovat upravu, sda, trenera i sve..genijalno.

Decko je zanimljiv, ali sumnjam da ce doci u Dinamo i otici na posudbu u Loksu ili Sibenik
  • emilperska
    10.9k
    Jel se sastao IO?
    Da li imamo info?
  • Mr Anderson
    12.6k
    Koji bi vam.plan bio za Grgica?Dinaminjo

Ekipa je ko Baldrick iz Crne guje...I have a cunning plan.
    Kupit perspektivnog napadača iz Austrije za par milja eura da bude 3. napadač, pa ga poslat na posudbu u Loksu ili Goricu. Dečko je Dinamovac pa jedva čeka takvu opciju.
    Ljudi su van stvarnkg svijeta i cijepljeni protiv logike. Ono, daj Grgića za par milja nek se kali, Sučić vrijedi 25 milja, daj još pet bekova i krila...
    Svuda ima luđaka, ali ova tema je centrala.
  • E46
    1.6k
    za sta se trebaju sastat nisam u toku
  • Pacho
    2k

Transfer Sucica
  • scooniepenn
    5.1k

Mi stvarno nemamo nikakvu odgovornost, ali u svojoj firmi Maricu ne bih ni pod cijenu gubitka nekoliko najvecih klijenata dao i natruhe ikakve odgovornosti. Ovo kako i kada on radi transfere nema niti minimum doticaja sa pojmom strateski. Prodaja Sucica u zimu za solidne, ali niti izbliza vrhunske novce je jos jedan pokazatelj njegove potkapacitiranosti. Ali sto nas briga, Kacavenda nakon 2 godine pauze i kapetan u veteranskoj fazi karijere su i vise nego spremni da ga “zamijene”.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.