• Crni86
    7.6k
    Luka vuskovic je u totenham prodan za 12 milijuna eura. Mi zelimo prodat sucica za 14. Decko nakon 3 seniorske utakmice (i to nista ekstra) kojeg su skrivali na dalje da mu ne padne cijena vs. decko koji igra u reprezentaciji hrvatske za koju je vec odradio i neke fenomenalne utakmice, koji igra ligu prvaka i rjesava neke utakmice lige prvaka. Onaj gol protiv monaca samo dize cijenu za 5 milijuna eura.

Nije ni cudo kaj dode juve i ponudi milju i pol za malog jakira.

Pa vi i dalje pisite da je to odlicna ponuda za sucica. Odbijam vjerovat da cemo to prihvatit. Nista nema smisla ako to prihvatimo s obzirom na cjelokupan kontekts u kojem se klub nalazi (financijski stabilan, moguci napad na ligu prvaka iduce sezone, baturina u izlogu za ljeto). Rjesavat se 2/3 kljucna igraca u veznom redu uz to da ovaj treci nema zamjene i vec je presao 30, a ja nasljednike bome ne vidim ni na jednoj poziciji. Vidli smo svi sta se zbiva kad nema pere i batija.
  • Chempers
    458

Ne volim se previše referirati na transfermarkt ali u ovom slučaju to odlično oslikava našu situaciju. Spustamo se polako već dugo vremena i realno već zadnje 2 sezone mi nismo bolji od naših konkurenata u Hnlu, istina da još uvijek imamo individualno najbolju ekipu ali i to će doći u pitanje kad ode i Baturina.

Najgore je to što jedina vizija koju vidim je gomilanje stranaca upitne kvalitete za milju do dvije. Druge momčadi još uvijek nema, skrtarimo na dovođenju i zadrzavanju mladih igrača koji tek ulaze u seniorski nogomet i jasno je ko dan da tu Dinamo više nema primat a ne želimo ni ulaziti u neke jače investicije što se tiče dokazanih igrača, uz rijetke izuzetke. Ako se nesto ne promijeni takav model kroz duži period nas samo može izjednačiti s domaćom konkurencijom i na euro planu.
  • GOAT
    2k
    Bacili ste svaku mogucu floskulu i sad jos cekam onu kako igrac vrijedi koliko je netko spreman platiti za njega i krug je zavrsen.

Ko nas jebe ako nismo sposobni nekoga uvjeriti da plati malo vise za naseg igraca i prezentiramo ga bolje. Uzalud nam trud kad ce to zauvijek ostati isto, bit cemo sretni jer nas igrac ide u veliki klub za male pare i onda cemo se zalit kako nema novca za pojacanja.. pa meni je to odlicno.

Slobodno branite sve moguce uprave, neka nam najskuplji igraci odlaze za par milijuna manje ali kad to zbrojis kroz godine ostali smo bez preko 15ak mil sigurno. Eto sve nam je super u klubu i nista nije vrijedno kritike nego cemo se medusobno lagat i lajkat upise da se osjecamo bolje. Izgleda da smo zaboravili sta su to standardi i odgovornost jer sa tolikim parama mi trebamo osvojit ligu bez jebemti.

Ocito da nam pase svake godine kasnit 7-10 bodova i svodit prvenstvo na zadnjih par utakmica dok znamo koliko novca Liga Prvaka donosi.. zanima me samo kako ce to izgledati ako ne budemo igrali ligu prvaka, a budemo prodavali po ovim cijenama
  • Dudu9
    1.4k
    Nema brige bude Marić od zarade na Sučiću doveo 6,7 pojačanja da griju klupu
  • vlatkomarkovic
    269
    Mislim da je prodaja Sucica u globali ok, puno je veći problem što smo vidjeli sada protiv Osijeka, nama nedostaje još dosta toga za naslov. Ne smijemo zaboraviti da smo na -7 i da moramo dodati gasa. Ivanusec bi nam došao kao budali šamar, može na krilo, može povezati vezni red, točno što nam je trebalo protiv Osijeka, nakon što su izašli Stojke i Bati. Lijevi bek isto, Franjić je dobar, ali nastavi li ovako redati ozlijede džabe nam. Također ne znam šta je s Brunom, ako ga nema do kraja sezone treba nama i špica. Danas završavaju prijelazni rokovi u velikim ligama, idući tjedan bi se dalo naći neke pojačanja kojima će danas propasti transferi. Ovo je stvarno premalo, a dosta igrača koje imamo ne mogu raditi razliku u HNLu...
  • Paggini
    36.8k
    Bacili ste svaku mogucu floskulu i sad jos cekam onu kako igrac vrijedi koliko je netko spreman platiti za njega i krug je zavrsen.GOAT

Pa na temelju čega Sučić vrijedi više od 16.5 milijuna? Jer jedino što ovdje bacamo jesu "ova uprava ne zna ništa sramota da se prodaje, ja bih prodao za 20", ali na temelju čega bi Dinamo njega prodao za veću cijenu?

Odigrao je protiv Salzburga, Slovana, Poljske, Monaca jako dobre utakmice. To je četiri, pet jako dobrih utakmica i dostigao je cijenu od 16.5 milijuna.

Usporedbe radi - veće prodaje su bile Pjaca, Olmo, Gvardiol, Šutalo i Modrić. Jel misliš da je Sučić njihova razina? I talenta i potencijala? Da Sucic sad ima ovakvih godinu i po dana, a da ima 18 godina - to je već 20+ milijuna.

Ali nije, radnik je, osmica klasična, ima nos za gol, ali ima i defanzivnih grešaka masu.

Ponudu od Coma ljetos sam pljuvao, kao i ideju da ga se prodaje jer sam znao da će dostići veći plafon i da nam treba za utakmice LP.

Ali sada - nit sam odusevljen, a nisam ni ljut. Cijena je korektna, ako igrac zeli ici, jbg.
  • GOAT
    2k
    Odigrao je protiv Salzburga, Slovana, Poljske, Monaca jako dobra utakmice. To su četiri jako dobre utakmice i dostigao je cijenu od 16.5 milijuna.Paggini

Eto super, nemojmo ga prodati ovo ljeto pa nek odigra jos takvih utakmica i podigne cijenu na 18-20.

ako igrac zeli ici, jbg.Paggini

Ne zanima me sto on zeli, treba dogovoriti s njim normalne uvjete a ne ovako da uvijek budemo necija zrtva i prodajemo po njihovim zaslugama jer eto njima se ne igra u Dinamu
  • Paggini
    36.8k
    Eto super, nemojmo ga prodati ovo ljeto pa nek odigra jos takvih utakmica i podigne cijenu na 18-20.GOAT

A hoće li odigrati? Šta ako ne odigra? Pa ga prodamo za možda 10 milijuna? Tko će tada biti krivac? Ti i ja ili ista ova uprava kojoj seremo sto ga prodaje za 16.5?
  • Crni86
    7.6k
    ŠutaloPaggini

Zadnji je otiso eto pa je mozda i najbolji primjer za usporedbu makar su razlicite pozicije. Otiso je za 20,5 milijuna eura. Sta je to Josip Sutalo napravio vise od Pere da ode u Ajax koji je slabije platezne moci od intera za 6 milijuna vise u trenutku kada su dinamu vezane ruke i mora prodat nekog i to svi znaju?
  • Paggini
    36.8k
    Sta je to Josip Sutalo napravio vise od Pere da ode u Ajax koji je slabije platezne moci od intera za 6 milijuna vise u trenutku kada su dinamu vezane ruke i mora prodat nekog i to svi znaju?Crni86

Bio je dio ekipe koja je bila treća na svijetu, igrao protiv Maroka, odigrao fenomenalno, prije toga fantastične dvije sezone u Dinamu, igrao LP fantastično, pa onda i EL fantasticno, u dvomeču s Villarealom, a i takvi obrambeni, modernih predispozicija s pas igrom će uvijek koštati više nego radničke osmice

Ali da se razumijemo, to je bio fantastican transfer s nase strane, gdje smo jako dobru cijenu dobili. Ovo nije fantastican transfer, nego je korektan, ali nikako uzasan i grozan i grobarski i mamićevski i prodaja srebrnine.
  • emilperska
    8.3k
    Kad se sastaje IO?

Marić ima ljude u hanžar mediji očito kad se traktati pišu :lol:
  • Crni86
    7.6k
    jedino mozda to sp u katru di je sjedio na klupi pa je upisao minute protiv maroka.

Ostalo sve je tu negdje. Pero je sa ovim nastupima u lp postigao isto ono sto sutalo u lp i el. Isto tako na ljeto bi odradio dvije sezone u dinamu a vjerojatno nastupio i na zavrsnom turniru lige nacija.

I realnija cijena Peri bi bila da je bliza ovoj Sutalovoj cifri.

Ali da se razumijemo, to je bio fantastican transfer s nase strane, gdje smo jako dobru cijenu dobili.Paggini
    S ovim se slazem. Jbga steta za Peru
  • skener
    1.7k
    Zanimljivo je čitati komentare na igru nekih naših igrača za vrijeme utakmica s jedne strane, te na temi transfera za iste te igrače s druge strane.

Komentari na igru na terenu su uglavnom negativni, ali se istovremeno očekuju transferi od 15 i više mil eura.
  • GOAT
    2k
    A hoće li odigrati?Paggini

Kuzim šta želiš reći ali ako mi ne vjerujemo u te dečke tko ce onda? Nitko ovdje nema zagarantino zdravlje tako ni sportaši ali to ne znaci da ih se trebamo riješiti na prvu ponudu.

On ce uvijek bit tražen igrač jer je profil igraca za moderan nogomet za to nemam brige, a i više novca ce nam donijeti ako ostane jos sljedeću polusezonu i pomogne nam uci u ligu prvaka

Pretpostavljam da i tebe brine kako ce nam ekipa izgledati ako prodamo 2/3 nositelja u veznom redu.

Sorry ali nismo se pokazali sa pojačanjima ovih godina, a kad to stavimo u perspektivu da moramo nadomjestiti Baturinu i Sucica jeza me hvata jer jos nismo ni Sutala (nadam se da je Galesic top) a ni Gvardiola zamjenili

Sve mi je to previše rizika a jako puno novca je u igri pa je moje mišljenje da trebamo sposobne ljude koji ce Dinamo podići na novu razinu jer definitivno imamo ogroman potencijal. Pretpostavljam da ima sportskih direktora po Europi koji bi voljeli i znali to napraviti
  • Markelo
    3k
    Izvukao si šta si izvukao. Možda nisi mogao više a možda nisi znao kako. Bilo kako bilo, mene muči nešto drugo. Ne znam kako klubovi puno siromašniji od Dinama uspiju dogovorit neka pojačanja. Marić pored tolikog europskog uspjeha Dinama i para koje zarađujemo se pati da išta ugovori od pojačanja. Jebemu pa nije taj Hnl toliko kancerogen da zbog njega nitko ne želi ovdje doći pa čak ni ako baciš torbu sa parama ispred njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions