• emilperska
    8.3k
    Jel se sastao IO?
    Da li imamo info?
  • Mr Anderson
    10.2k
    Koji bi vam.plan bio za Grgica?Dinaminjo

Ekipa je ko Baldrick iz Crne guje...I have a cunning plan.
    Kupit perspektivnog napadača iz Austrije za par milja eura da bude 3. napadač, pa ga poslat na posudbu u Loksu ili Goricu. Dečko je Dinamovac pa jedva čeka takvu opciju.
    Ljudi su van stvarnkg svijeta i cijepljeni protiv logike. Ono, daj Grgića za par milja nek se kali, Sučić vrijedi 25 milja, daj još pet bekova i krila...
    Svuda ima luđaka, ali ova tema je centrala.
  • E46
    1.2k
    za sta se trebaju sastat nisam u toku
  • Pacho
    162

Transfer Sucica
  • scooniepenn
    3.8k

Mi stvarno nemamo nikakvu odgovornost, ali u svojoj firmi Maricu ne bih ni pod cijenu gubitka nekoliko najvecih klijenata dao i natruhe ikakve odgovornosti. Ovo kako i kada on radi transfere nema niti minimum doticaja sa pojmom strateski. Prodaja Sucica u zimu za solidne, ali niti izbliza vrhunske novce je jos jedan pokazatelj njegove potkapacitiranosti. Ali sto nas briga, Kacavenda nakon 2 godine pauze i kapetan u veteranskoj fazi karijere su i vise nego spremni da ga “zamijene”.
  • Paggini
    36.8k
    Kacavenda nakon 2 godine pauzescooniepenn

Iako se slažem sa ostatkom posta, Kačavenda igra izvrsno svaki put kad igra ove sezone, što je dosta ograničeno vrijeme u kojem ima, ako se ne varam, 2 gola i 2 asista.

Ne bih ga umanjivao toliko, ako se taktički disciplinira i nauči dozirati energiju, uz zaobilazenje ozlijeda, mogao bi on biti jako solidna zamjena na osmici.
  • Ivdzo11
    5.6k
    Feyenoord nas namjerno sabotira....

1908.nl je u ponedjeljak navečer izvijestio da je Sparta Rotterdam postigla konkretan dogovor za usluge Zechiëla. Šesnaestica Eredivisie želi iznajmiti dvadesetogodišnjeg veznjaka do kraja sezone. Feyenoord i Sparta iz Rotterdama već su dogovorili transfer posudbe, ali još 'trebaju ispeglati zadnje bore sa samim Zechiëlom
  • thomas22
    279
    Kaj se tice Ivanuseca...
    U srijedu igraju kup protiv psv-a. Ako dobiju trener ostaje i Ivanusec vec sutradan leti za Zg,a ako izgube trener dobiva otkaz i Luka ostaje.
  • sebenico
    1.2k

Feyenoord posuđuje drugog igrača tako da su ponovno ispunili kvotu od 6. Prema tome, sve je jasno...
  • rakurs
    729

Koliko sam skužio, on ne utječe na Ivanušeca. Razlog je u tome što ima 20 godina, a ono pravilo o maksimalno šest posuđenih igrača vrijedi za igrače od 21+.

EDIT - Sad sam provjerio, igrači od 21 godinu i manje izuzeti su od tog pravila, tako da ovo ne utječe na Ivanušeca.

Ali jbg, nije ovo normalno, kao da iščekujemo nekog jebačkog lijevog beka ili nekog igrača za poziciju gdje smo tanki, a ne na lijevom krilu gdje će očito ostati i Hoxha, s obzirom da se prijelazni rokovi uskoro zatvaraju u većini zemalja. Ivanušec bi nam po meni jako dobro došao, ali ovo kaj nam radi Feyenoord mjesec dana nema smisla...
  • scooniepenn
    3.8k

Nemoj me krivo shvatiti sto se tice Kacavende. Meni se on uvijek svidjao i svakako ga vidim kao ozbiljnu opciju na poziciji 8-ice kroz godinu dana, ali nakon tolike pauze jednostavno ne mislim kako je on trenutno plug and play za prvih 11 Dinama. Niti ga se smije fizicki maksimalno opteretiti niti je takticki i blizu na toj razini. Stojkovic to je na 10-ki, uz ozbiljnu minutazu do kraja sezone, ali Kac za mene na svojoj poziciji to nazalost nije.
  • Kaktus Car
    926
    1. Kačavenda je redovito bio među boljima kada bi dobio priliku i redovito je išao maksimalno, beskompromisno, nije pokazivao da ima probleme zbog ozljede.

2. Ako se i dogovori transfer Sučića ove zime on svejedno navodno ostaje do kraja sezone, tako da to i ovako ne mijenja ništa po pitanju kadra za ovu sezonu. Znači čak i kada bi Kačavendi trebalo još vremena, tog vremena ima isto koliko bi ga imao da se Sučićev transfer dogovorio na ljeto...
  • Keyser Soze
    12.1k
    U srijedu igraju kup protiv psv-a. Ako dobiju trener ostaje i Ivanusec vec sutradan leti za Zg,a ako izgube trener dobiva otkaz i Luka ostaje.thomas22

PSV-a neće dobiti tako da piši propalo, ionako je Pjaca u top formi.
  • vlatkomarkovic
    270
    Ja ne znam odakle to da nas Feyenoord sabotira, ko da oni nemaju pametnijeg posla nego nas sabotirati. Ova posudba ne utječe na nas jer je ovaj igrač mlađi od 22 i 6 posudbi ne utječu oni unutar iste zemlje koliko ja znam iz FM-a. Mislim sami smo se doveli u ovu situaciju s Mbukuom, Cordobom i sličnima. Realno imamo previše igrača, a premalo klase. Ovo po meni nije dovoljno za naslov, bezobzira što nam je konkurencija katastrofa. Nadam se da netko u klubu prati što se događa jer će danas dosta transfera propasti u zadnjim minutama i to nama oslobađa prostor za nekog igrača koji je možda extra klasa, ali eto izjalovio mu se transfer, kao što je Dantas završio u Osijeku. Nadam se da Mara pozorno gleda to, jer po meni je najveće pojačanje zimskog prijelaznog roka, oporavak Mišića.
  • NitkoBitan
    22.4k
    Objava Fabrizia, kreiranje laznog profila Sucica sa plavom kvacicom te komentiranje iste objave... Tko li to radi pritisak na nas IO? :chin:

Drzte se momci, jutro je pametnije od veceri!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions