• ElDorado
    1.6k
    realno sumljam da bu vise odigrao koju tekmu, mozda revijalno. Ak bumo prvi kad se oporavi ne bu vise bitno, a ak ne bumo vise nam niko ne bu mogao pomoci.
    Ono sto je stvarno bitno, a brine me zbog neopisive sporosti tog sportskog sektora čitaj Marića je da mi cca 1.8 moramo imati spremnu kompletnu momcad za pripreme
  • Ludovic IX
    7.8k
    Svi vide sucica kao nekog nositelja igre. On to nije. On je radnik. I takvi trebaju nama a i interu. Mene iskreno nebi začudilo da bude tamo sezonu i da ga posude iduću jer neće bit na njihovoj razini. Pokazao je par puta da može bit top ali puno puta ga nije bilo nigdje. Nikad nije bio netko tko će sam pokrenuti momčad kao bati naprimjer.

Da smo mogli dobiti 20, dobili bi. Ako je istina da je i jave bio u igri, mogu misliti da su oni nudili puno manje od intera. Samo će premierligasi i Barcelona, psg i bayern platiti 30+ za igrača od 21 godine za kojeg vjeruju da je taj. Ali za nekog iz hnla neće.

Kao mi sebe podcjenjujemo.. a tko osim shaktara prodaje kao mi skoro svake sezone? Čiji igrači se prodaju za 15+ a da igraju u ligama poput hnla..
  • Crni86
    7.6k
    Da riskiramo i cekamo ljetoPaggini

Mi nikad ne riskiramo i to se jako dobro podcrtalo. Moras imat muda i viziju ponekad u biznisu. Najlakse je vuc one konzervativne poteze. A jos gori je ovakav konzervativan potez kada je situaciju u klubu financijaki jako jako dobra.

Svaki igrac sutra moze potrgat prednje krizne pa ocemo onda svakoga prodat na prvu ponudu? Obrazlozio si svoje misljenje ali ne slazem se sa tobom. Ovaj potez sa strane nogometnog kluba je jako los, s aspekta import export filozofije je mozda dobar.

Kao sto sam reko taj pero sucic ti moze dobijet 30 milijuna eura ulaskom u lp. To je rizik na koji nogometni klub treba ic pa ga prodat na ljeto. Isto tako u izlogu imamo i batija koji 90% ide na ljeto tako da bas ne bi ostali suhog k… kao tovari.

nikad bitnije sezonePaggini

Vili Beros da li si to ti? :smile: Slusali smo istu pricu prosle sezone pa evo gdje smo.
  • Paggini
    36.8k
    Najbolje da se i ovo proglasi uspjehom kao i smijesnih 10% od buduce prodaje :sweat:NitkoBitan

Pa nitko jebeno ovdje ovo nije nazvao odlicnim transferom, niti išta nazvao uspjehom.

Ovo je realan transfer, niti je neki velebni uspjeh uprave, niti je sramota kako to pokušavate prikazati.

Fizički izgled isto ulazi u kalkulacije, kako Pero stoji s tim?Izet Hajrović

Dosta nisko, bosanac... :lol:

Ovo je i mene strah... nadam se da će novi SD biti dotada...
  • Ludovic IX
    7.8k
    Može pavic za go9dnu bit i bolji od sucica. Prema svemu, ima puno veći potencijal od njega. Pitanje je samo dal će ga ispuniti
  • dd29
    646

Odlazit će uvijek, ubuduće vjerojatno i mlađi nego sad
    Takvo je tržište
    Danas bogataši kupuju talente od 16 godina
  • Droljo
    11.8k
    Nikad nije bio netko tko će sam pokrenuti momčad kao bati naprimjerLudovic IX

Bati neće otići ni blizu u klub te veličine. Možda ode za više para u neki rb lajpcig ili aston villu...
  • Pacho
    162
    Schlupp u Celtic.

Schlupp can operate as both a left-sided defender and midfielder and would solve the problem they have at the left-back slot.

Greg Taylor is out of contract at the end of this season and Alex Valle has left for Como in Serie A, so the Hoops are thin in that position.

Ajmo Maricu, daj neke pare i dovedi Taylora vec sad.
  • El Madrigal
    63
    Nisam znao da su na zoni toliki manageri i sportski direktori, sportski djelatnici, treneri i lobisti. Igrač doveden za 200 tisuća €, nakon jedne ozbiljne sezone u dinamu, 2 gola u LP, pogotka i asistencije za reprezentaciju, vrijedan prema TM u 12 mil. eura, trenutno ozlijeđen, prodan za sveukupno realno ostvarivih 17-18 milijuna iz jedne HNL lige gdje klubovi izlijecu iz Europe od klubova s Malte, Kazahstana, Slovenije s 1 poštenim stadionom, iz 16. 17. Lige Europe, zbilja niste zadovoljni? Nismo Benfica Ajax ili Porto! Sagledate malo realno.
  • sebenico
    1.2k
    Klub mora osigurati novac za funkcioniranje kroz sponzore,prodaju ulaznica,prodaju godišnjih ulaznica,shop.Za svaki taj sektor je išla poruka iz kluba da nikad bolje nismo stajali.Praskaton

Pa naveo sam ti da klub cca. 25% proračuna puni iz navedenog, a ostalo od uefinih nagrada i transfera. Dakle, ako nam je proračun 60 milijuna, onda svega 15 milijuna imamo od prihoda koji nisu direktno vezani za rezultat i transfere. Ove godine smo igrali ligu prvaka pa se to popunilo, ali prošle nismo igrali, a vjerojatno nećemo ni iduće. Odakle onda uprihoditi 30-40 milijun eura nego kroz prodaju najboljih igrača. Da bi se to izbjeglo, trebalo bi povećati prihode od nenogometnih aktivnosti na 30-40 milijuna eura godišnje, a to je nerealno da ćemo ikada biti u mogućnosti jer nismo tržište koje nekoga zanima. Novac za otpremninu Jakiru, Bjelici i njihovom stožeru, zatim prevelike plaće igrača koji uopće ne participiraju u ekipi, promašeni ulazni transferi - sve to košta. Da se odgovornije i kvalitenije radi, možda se Sučić ne bi trebao prodati, ali to je direktna posljedica promašaja sportskog sektora koji se događaju u zadnje vrijeme.
  • GeneralNapoleon
    559

Pa prosle smo napunili kroz raznorazne transfere gdje smo dobili vise od 40m eura. Ove znaci sa LP.

A sljedece cemo vidjet. Jesmo li proroci pa znamo da necemo uc u LP? Ako se "mora" cekat da se to vidi da bi se mogli dovodit igraci onda se i MORA cekat sa bilokakvim prodajama nositelja da se vidi jel nam je prodaja uopce potrebna.
  • ElDorado
    1.6k
    Mi trenutno pratimo tržište
  • austrijanac
    5.4k

Najdraža faza mog života. Iznad puberteta definitivno.
  • E46
    1.2k
    malo banaliziras. Je eto sigurno ce hajduk ostat na momcadi od 50 milijuna eura nakon ove sezone, nisi svjestan kakvi tamo rezovi slijede na ljeto. A Baturina ide na ljeto, tako da smo do ljeta na punoj vrijednosti ekipe. Da se razumijemo vidim i ja kud vodi ovo, momcad ce ako se nesto bitno ne promjeni u pola godine vrijedit 50 milja a donedavno je vrijedila 100, srozat cemo upola vrijednost ekipe a nema neke naznake nekog novog potencijala ili igracine koja ce vrijedit 20+ na transfermarktu da digne vrijednost ekipi, mislim da ovaj sportski sektor kurca ne zna i da nemaju nikakav plan za buducnost i dugorocno planiranje im je nula.
  • ElDorado
    1.6k
    Vidović se vraća u Bayern. Ok polusezona za kurac. Ja bi ga kupio bez razmisljanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions